Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aklerios.eu[Dedyk][Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wiem, że poprawione :D Teraz popraw drop stalek bo na 7 metków w tym 5 z rękawiczką nie dropła żadna stalka, ŻADNA! Aslan mówił, że 20% jest, ale nie wiem, sprawdź sam. Będę na ts'ie do godziny, to będziemy mogli pogadać.

@edit Moglibyście wyje*bać te trutki i stalki z is'u wiadomo, że jak paru hejtów to zobaczy to posypie się spam, że serwer pod hajs. Zróbcie ankiete czy zostawić 6 skill czy usunąć, moim zdaniem trzeba go wyeksmitować. Pozdrawiam Mephedrone :)

@edit2 Ubiłem 15 metków z tego 13 z rękawicą efekt - x2 stalki oczywiście nie dla mnie, dla ninji i sury. Dropło 9 ulepeszaczy

Więc tak ziomek, jeżeli coś piszesz to pisz to z sensem bo 3 posty na ten temat wywaliłeś i zaprzeczyłeś samemu sobie, mogłeś dać edit albo coś że drop już poprawiony i leci jak powinno.

Więc tak jeżeli te przedmioty all w is zostaną to wątpię że ktoś, kto nie wydaje kasy będzie tam grał, a jeżeli taka osoba tam nie będzie grała wtedy osoba która płaci $$ też nie będzie tam grała bo bd hajs w błoto, a zapewne taka osoba specjalnie kupiła by eq w is żeby być najlepszym.

Więc wychodzi na to że kolejny serwer który i tak padnie po kilku tygodniach : )

Zero przemyślenia z IS, itp

W sumie to nie wiem o co Ci chodzi, raczej staram się relacjonować co dzieję się na becie. To co napisałem na samym początku zgłosiłem Aslanowi i zostało to naprawione. To co napisałem teraz oznacza, że wszystko jest ok i wystarczy zrobić jeszcze parę drobnych rzeczy i serwer jest gotowy. A poza tym masz chyba problem z czytaniem ze zrozumieniem bo już kilka razy było pisane, że IS też zostanie zaaktualizowany. Coś jeszcze jest dla Ciebie nie jasne?

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Postacie w pvp są równe, czy któraś jest mocniejsza ?

Szaman jest zbyt silny , ciężko strasznie zrobić resist , roski brak a abs wchodza na magie żałośnie poza tym wszystkie skille są zbuffowane (przynajmniej patrząc po dmg, mam 4k dmg na wirku -12 um a w moba bije 6k jak ? ) ciężki resist + buff na skillach = szaman jest świetny , ale bm chyba nie dostał buffa skilli bo żałośnie mało bije

Opublikowano

O której godzinie start?

Dajcie clienta na inny hosting ponieważ nie można pobrać z multiupload

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

Ja pobralem i mam o ktorej rejestracja?

BETA jest od 13 stycznia ... Ja dzisiaj grałem a teraz pisze mi że konto nie istnieje :<

@EDIT

Sory ... o 20:00 dzisiaj jest oficjalny start na forum przeczytałem.

2a0c2mq.png

Opublikowano

zapowiada się nie NAJGORZEJ ????, a do tego dawno w metka nie grałem, wbije zobaczyć :>

skoro za 2h start a teraz niema clienta to chyba zapowiada sie zle...

1390672867-U1080175.png

wom2 <---------- Tu gramy nick : blackhawk/BogTejGry

Opublikowano

TS już działa. Co do klienta. Po 1. jest nowy upload na forum. Po 2. Przed startem może jeszcze zdążymy wrzucić na Mega.

Dla leniwych:

http://www.multiupload.nl/I1BYACBW63

<---- Klient

http://www11.zippysh...14184/file.html

<--- łatka

nowy upload.

Prosimy pobrać klienta i łatkę.

Rejestracją będzie włączona ok. 19:00.

skan:

1390030873-U691595.jpg

Opublikowano

kiedy koniec tej bety?

Edit: Juz wiem ;p

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...