Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aklerios.eu[Dedyk][Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

no to spójrz na itemshop na takich serwerach jak ra*ia czy też bal**ra widzisz tam jakieś itemy? ELO MORDO SPRAWDZAJ ! YO YO YO ! Punchline! uderzyłem w samo sedno

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

To może dajcie również jakiś Mały (10% ) na drop tych rzeczy z Is ( Kostiumy Fryzurki Pety ) i to by każdego Zadowoliło z najsilniejszych bossów.

Opublikowano

To może dajcie również jakiś Mały (10% ) na drop tych rzeczy z Is ( Kostiumy Fryzurki Pety ) i to by każdego Zadowoliło z najsilniejszych bossów.

Ale .. Wszystkie rzeczy które są dodane do item shop można również zyskać z bossów takich jak Azrael . czy też riper metki w red lesie . Konkursy OX Nie tylko is .. IS To jest pomoc Dla graczy którym nie chce się czegoś dropić :)

Opublikowano

ile potrwa ta przerwa ? 19 .35? ruszacie

Serwer On Błędy Poprawione o 19:45 Konkurs OX

Pliki Tanirusa ?

ile będzie map do expa ?

Pliki nie są Tanirusa Po prostu nie które rzeczy były wyciągane :)

Map do expa jest tyle ile przedziałów lvl`lowych nie biorąc pod uwagę tych podstawowych . To są 4 nowe mapy do expa

Opublikowano

Bronie na 75 dropia z rippa bardzo czesto wiec dla mnie moga zostać bronie w IS

Max 10 rippów i macie trute

x

Opublikowano

Serwer mi się podoba, fajnie się expi, ciekawe ulepszacze, ale jeśli już decydujecie się na bronie w is dodajcie wszystkie, bo np nie widzę tam bambusa. Sam pomysł itemów w is nawet mi się podoba, dużo serwerów zagranicznych ma wypchany is i ludzie grają. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Serwer mi się podoba, fajnie się expi, ciekawe ulepszacze, ale jeśli już decydujecie się na bronie w is dodajcie wszystkie, bo np nie widzę tam bambusa. Sam pomysł itemów w is nawet mi się podoba, dużo serwerów zagranicznych ma wypchany is i ludzie grają. Zobaczymy co z tego wyjdzie.

IS będzie zaktualizowany przed Oficjalnym startem , wiemy nie ma bambusa egzorcysty ulepszaczy i kilku jeszcze potrzebnych rzeczy lecz dodamy to na dniach . :)

Opublikowano

Elegancko, myślałem, że będzie gorzej. Beta trwa co chwile jakieś zuo dla testu dropu i większość się zgadza. Technicy naniosą parę poprawek, dodadzą pare rzeczy i serwer bedzie naprawde zajebisty. Polecam wszystkim ! :)

Opublikowano

Elegancko, myślałem, że będzie gorzej. Beta trwa co chwile jakieś zuo dla testu dropu i większość się zgadza. Technicy naniosą parę poprawek, dodadzą pare rzeczy i serwer bedzie naprawde zajebisty. Polecam wszystkim ! :)

Wiem, że poprawione :D Teraz popraw drop stalek bo na 7 metków w tym 5 z rękawiczką nie dropła żadna stalka, ŻADNA! Aslan mówił, że 20% jest, ale nie wiem, sprawdź sam. Będę na ts'ie do godziny, to będziemy mogli pogadać.

@edit Moglibyście wyje*bać te trutki i stalki z is'u wiadomo, że jak paru hejtów to zobaczy to posypie się spam, że serwer pod hajs. Zróbcie ankiete czy zostawić 6 skill czy usunąć, moim zdaniem trzeba go wyeksmitować. Pozdrawiam Mephedrone :)

@edit2 Ubiłem 15 metków z tego 13 z rękawicą efekt - x2 stalki oczywiście nie dla mnie, dla ninji i sury. Dropło 9 ulepeszaczy

Więc tak ziomek, jeżeli coś piszesz to pisz to z sensem bo 3 posty na ten temat wywaliłeś i zaprzeczyłeś samemu sobie, mogłeś dać edit albo coś że drop już poprawiony i leci jak powinno.

Więc tak jeżeli te przedmioty all w is zostaną to wątpię że ktoś, kto nie wydaje kasy będzie tam grał, a jeżeli taka osoba tam nie będzie grała wtedy osoba która płaci $$ też nie będzie tam grała bo bd hajs w błoto, a zapewne taka osoba specjalnie kupiła by eq w is żeby być najlepszym.

Więc wychodzi na to że kolejny serwer który i tak padnie po kilku tygodniach : )

Zero przemyślenia z IS, itp

Czekam na coś totalnie nowego z strony gry Metin2

Opublikowano

Wiem, że poprawione :D Teraz popraw drop stalek bo na 7 metków w tym 5 z rękawiczką nie dropła żadna stalka, ŻADNA! Aslan mówił, że 20% jest, ale nie wiem, sprawdź sam. Będę na ts'ie do godziny, to będziemy mogli pogadać.

@edit Moglibyście wyje*bać te trutki i stalki z is'u wiadomo, że jak paru hejtów to zobaczy to posypie się spam, że serwer pod hajs. Zróbcie ankiete czy zostawić 6 skill czy usunąć, moim zdaniem trzeba go wyeksmitować. Pozdrawiam Mephedrone :)

@edit2 Ubiłem 15 metków z tego 13 z rękawicą efekt - x2 stalki oczywiście nie dla mnie, dla ninji i sury. Dropło 9 ulepeszaczy

Więc tak ziomek, jeżeli coś piszesz to pisz to z sensem bo 3 posty na ten temat wywaliłeś i zaprzeczyłeś samemu sobie, mogłeś dać edit albo coś że drop już poprawiony i leci jak powinno.

Więc tak jeżeli te przedmioty all w is zostaną to wątpię że ktoś, kto nie wydaje kasy będzie tam grał, a jeżeli taka osoba tam nie będzie grała wtedy osoba która płaci $$ też nie będzie tam grała bo bd hajs w błoto, a zapewne taka osoba specjalnie kupiła by eq w is żeby być najlepszym.

Więc wychodzi na to że kolejny serwer który i tak padnie po kilku tygodniach : )

Zero przemyślenia z IS, itp

Wiesz nie wiem czy czytałeś że Item Shop będzie zaktualizowany przed Oficjalnym startem Serwera Więc Co do IS spokojnie chyba na razie nic na Becie nie kupujesz .. ? Czy już coś chcesz kupić .

Opublikowano

50 osob online w godzinie szczytu?
To nie zagram

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

To nie zagram

50 osób, bo to beta. Start chyba w piątek. Ja się szykuję na ten serwer. Is mnie nie odstrasza, nie każdy będzie grał klasą, która da radę na dt, więc jeśli będzie konieczność, to kupie co trzeba w is. Serwery metina to biznes jak każdy inny, a nie działalność charytatywna, a skoro wszystko, co jest w is jest do zdobycia w grze, to chyba nie ma problemu.

2mzof5.jpg
Opublikowano

To nie zagram

Licznik wyłączony. A poza tym jest to beta, wiesz? Nie każdy na niej gra/zagra. Grają tam osoby chętne do pomocy, które szukają bugów. I jak na razie nieźle im to idzie :)

Pozdrawiamy.

Opublikowano

50 osób, bo to beta. Start chyba w piątek. Ja się szykuję na ten serwer. Is mnie nie odstrasza, nie każdy będzie grał klasą, która da radę na dt, więc jeśli będzie konieczność, to kupie co trzeba w is. Serwery metina to biznes jak każdy inny, a nie działalność charytatywna, a skoro wszystko, co jest w is jest do zdobycia w grze, to chyba nie ma problemu.

Ale KOLES CO MA CIE ODSTRASZAC! W IS NIE MA TRUT NIE MA EQ NIE MA STALEK !!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...