Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aklerios.eu[Dedyk][Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A wiesz co to znaczy beta, w która ingerują gracze? Może prościej Ci wytłumacze beta służy od tego, aby serwer poprawić/dopracować, skąd wiesz, że na offcialnym serwerze będzie to w is'ie? To tak jakbyś miał dopiero trening, a ja już bym Cię skreślił bo wiedziałbym, że na zawodach nie dasz rady ;)

@edit Ktoś z teamu przydał by się na ts'ie ew. w grze bo pare rzeczy się znalazło ... ^^

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A wiesz co to znaczy beta, w która ingerują gracze? Może prościej Ci wytłumacze beta służy od tego, aby serwer poprawić/dopracować, skąd wiesz, że na offcialnym serwerze będzie to w is'ie? To tak jakbyś miał dopiero trening, a ja już bym Cię skreślił bo wiedziałbym, że na zawodach nie dasz rady ;)

@edit Ktoś z teamu przydał by się na ts'ie ew. w grze bo pare rzeczy się znalazło ... ^^

No własnie wiesz??? co mają beta testy do is? skoro już is przygotowane? pomyśl troszkę . Typowy serwer pod is ... podziękować.

Opublikowano

Re up klienta -

http://www.multiupload.nl/I1BYACBW63

Skan -

http://ifotos.pl/zobacz/xxxxxxxxx_epxaxqe.png/

No własnie wiesz??? co mają beta testy do is? skoro już is przygotowane? pomyśl troszkę . Typowy serwer pod is ... podziękować.

A serwer nie jest już przygotowany? To Ty pomyśl troszkę i zastanawiam się jak wyglądał by twój serwer, wykładał byś tyle siana z własnej kieszeni ? Wątpie ;)

Opublikowano

Twoja sprawa ile Ty tam wydajesz na tego serwa , nie wnikam . Po to jest forum żeby wyrazić swą opinie , wiec to robię. 2 sprawą is wiadomo ze serwer musi mieć się z czego utrzymać ale bez przesady żeby grac ładuj is... Gracze powinni mieć wybór czy chcą grac na is czy nie , według mnie dzielicie teraz graczy na 2 kategorie 1 kat. to Ci co maja kasę i maja serwer medium 2 kat graczy to Ci co nie maja kasy i maja serwer hard ..

Opublikowano

Hmm, ja nie wydaje ani grosika bo jakoś szkoda mi pieniążków na pikselowe obrazki. Z Aslan'em jeszcze porozmawiam na temat trutki, fryzki i kostiumy chyba będą lecieć ze szkaty z bossa, ale jeszcze nic pewnego. Stalke jest dosyć łatwo dropnąć z metków w red lesie, a jest ich tam sporo, ulepszacze też lecą z tamtych metków. Zresztą.. skończmy ten spam, jeśli ktoś z Teamu będzie miał potrzebę wypowiedzieć się na ten temat to zapewne się wypowie.

Opublikowano

dlaczego nie dodaliscie przedrostka ,,beta" ? no kur*** czekam na jakis nowy serwer ale nie mam zamiaru bawic sie na becie ...
tak samo nie bede gral na serwie gdzie bez is nie bedzie mozna grac .. chyba by mnie poyebauo
os z is beda mieli medium a bez is beda mieli hard medium ? ja podziekuje ale nie zagram
co do broni to sa fajne ale ta bron dla bm ? to wyglada jak ********* heh specjalnie to zrobiliscie :)

Opublikowano

dlaczego nie dodaliscie przedrostka ,,beta" ? no kur*** czekam na jakis nowy serwer ale nie mam zamiaru bawic sie na becie ...

tak samo nie bede gral na serwie gdzie bez is nie bedzie mozna grac .. chyba by mnie poyebauo

os z is beda mieli medium a bez is beda mieli hard medium ? ja podziekuje ale nie zagram

co do broni to sa fajne ale ta bron dla bm ? to wyglada jak ********* heh specjalnie to zrobiliscie :)

Hequito, a skąd masz takie informacje, że bez is'u nie można grać? Wejdź sam sprawdź czy jest tak źle i trudno jak wszyscy mówią, tak z stalkami ciężko, z bojowymi.. ciekawe bo już dzis pare bojowych i stalek porozdawałem ;)

Opublikowano

@2x up

Myślę, że wiele osób na tym forum czeka na dobry easy/medium z max 150 lvl lub 200. Od ponad miesiąca nic nowego nie wyszło...

a ludzie czekają i wydaje mi się że jest to dość duża grupa ludzi. Aktualnie czekam na dwa serwery, która zaspokoją mój "głód" ale to jeszcze szmat czasu :rolleyes:

A wy dalej wypuszczajcie hardy, na których nikt prawie nie gra ...

Co do serwera, powtórzę się, ale z takim IS daleko nie zajedziecie 8S

Opublikowano

Hequito, a skąd masz takie informacje, że bez is'u nie można grać? Wejdź sam sprawdź czy jest tak źle i trudno jak wszyscy mówią, tak z stalkami ciężko, z bojowymi.. ciekawe bo już dzis pare bojowych i stalek porozdawałem ;)

skoro ,,wszyscy" mowia ze tak jest to dlaczego ja mam sie nie ustosunkowac do tego ? :)

rozdales pare stalek i bojowych ^^ fajnie tylko ze to beta i szczerze mowiac masz to w D**** :) bo i tak po ,,starcie" tego nie bedzie :)

ja nadal podtrzymuje swoje zdanie ze nie zagram bo nie bede ladowal kasy w ich portfel zeby godnie grac ;)

Opublikowano

skoro ,,wszyscy" mowia ze tak jest to dlaczego ja mam sie nie ustosunkowac do tego ? :)

rozdales pare stalek i bojowych ^^ fajnie tylko ze to beta i szczerze mowiac masz to w D**** :) bo i tak po ,,starcie" tego nie bedzie :)

ja nadal podtrzymuje swoje zdanie ze nie zagram bo nie bede ladowal kasy w ich portfel zeby godnie grac ;)

Skoro ja dałem rade wydropić w godzinkę około 4 stalki, 3 bojowe, jakieś party, wachlarze itp.. + każdy ulepszacz w nie mniejszej liczbie niż x2 to Ty chyba też potrafisz i na officialu też dasz rade?

Opublikowano

Uczepiliście się tego IS jak rzep psiego ogona, skoro to jest beta to znaczy, że na oficjalu może być inaczej. Przecież i tak na becie nikt nie ładuje rl kasy. Poczekajcie na oficjala i wtedy piszcie na temat IS, a nie teraz.

Opublikowano

Miałem zagrać na oficjalnym starcie, ale z takim IS? Podziękuję, strzałka.

Item Shop Został Poprawiony, i piszę wam po raz kolejny serwer nie jest pod is Lecz jest stworzony dla was . po drugie .. Item Shop to jest pomoc w grze dla tych którzy nie chcą np iść na dt i wydropić truty z Ripera czy z innego bossa . Więc wchodzą w is i sobie kupują +9 od razu .. a Is musi być aby serwer się jakoś utrzymał ..

Ceny zostały poprawione .

Oficjalny Start 17 stycznia 2014r. o 20:00.

Zapraszamy na bete :)

Zagram jak zobacze ze z isu znikną itemy i ulepszacze

Przepraszam ale ty mi w tym momencie warunki stawiasz ?? .

Is musi być by serwer się mógł jakoś utrzymać ..

Ceny zostały poprawione . :)

Opublikowano

Item Shop Został Poprawiony, i piszę wam po raz kolejny serwer nie jest pod is Lecz jest stworzony dla was . po drugie .. Item Shop to jest pomoc w grze dla tych którzy nie chcą np iść na dt i wydropić truty z Ripera czy z innego bossa . Więc wchodzą w is i sobie kupują +9 od razu .. a Is musi być aby serwer się jakoś utrzymał ..

Ceny zostały poprawione .

Oficjalny Start 17 stycznia 2014r. o 20:00.

Zapraszamy na bete :)

Przepraszam ale ty mi w tym momencie warunki stawiasz ?? .

Is musi być by serwer się mógł jakoś utrzymać ..

Ceny zostały poprawione . :)

Jest tyle serwerów, w których nie ma broni/zbroi w IS i jakoś się utrzymują ;) a Wy chcecie po prostu zarobić na graczach

Powodzenia

Opublikowano

Jest tyle serwerów, w których nie ma broni/zbroi w IS i jakoś się utrzymują ;) a Wy chcecie po prostu zarobić na graczach

Powodzenia

Ich serwer - ich wola jak go prowadzić, nie chcesz nie graj, nikt nikogo nie zmusza.

Ps. Sam zrób serwera, tylko nie zapomnij aby IS-u w nim nie było, zobaczymy ile czasu postoi. No chyba że "masz/miałbyś" kasy jak lodu i nie wiedziałbyś co z nią zrobić. Jak wam ciężko się w tych łepetynkach oswoić z myślą że serwer musi się z czegoś utrzymać i że zawsze znajdą się tacy co pakują rl kasę w gry i tacy co nie pakują lecz najwięcej "krzyczą" - "SERWER DLA DZIECI IS-u", ale w grze na wołaj często piszą - "kto pakuje w IS bo chciałbym coś zamówić".

Opublikowano

Ich serwer - ich wola jak go prowadzić, nie chcesz nie graj, nikt nikogo nie zmusza.

Ps. Sam zrób serwera, tylko nie zapomnij aby IS-u w nim nie było, zobaczymy ile czasu postoi. No chyba że "masz/miałbyś" kasy jak lodu i nie wiedziałbyś co z nią zrobić. Jak wam ciężko się w tych łepetynkach oswoić z myślą że serwer musi się z czegoś utrzymać i że zawsze znajdą się tacy co pakują rl kasę w gry i tacy co nie pakują lecz najwięcej "krzyczą" - "SERWER DLA DZIECI IS-u".

Jeżeli myślą że Serwer pod is to się strasznie mylą lecz trochę szkoda że taką opinie wypuszczają a za razem plotkę :/

Opublikowano

Ps. Sam zrób serwera, tylko nie zapomnij aby IS-u w nim nie było, zobaczymy ile czasu postoi. No chyba że "masz/miałbyś" kasy jak lodu i nie wiedziałbyś co z nią zrobić. Jak wam ciężko się w tych łepetynkach oswoić z myślą że serwer musi się z czegoś utrzymać i że zawsze znajdą się tacy co pakują rl kasę w gry i tacy co nie pakują lecz najwięcej "krzyczą" - "SERWER DLA DZIECI IS-u", ale w grze na wołaj często piszą - "kto pakuje w IS bo chciałbym coś zamówić".

Zacznijmy od tego, że wyraziłem opinie o ich IS i porównałem do innych serwerów gdzie nie ma broni i zbroi w IS :) ponieważ administrator jest tego zdania, że musi to być, aby było na opłatę ... równie dobrze w IS wystarczy: PD/Rękawica/Monetka, wierzchowce, jakieś pety które można zdobyć w grze i tak samo kostiumy... no i jeszcze coś i to by kompletnie wystarczyło a jeżeli ktoś wystarczy że załaduje trochę w IS'a i będzie miał wszystko a ktoś musi cięzko biegać i dropić to sry ale nie uważasz, że trochę jednak jest pod IS?

Na pewno jakbym ja stawiał serwa to wszystko co w is byłoby do zdobycia w grze nawet PD w rogu ale nie mam jakoś chęci na zajmowanie się takimi rzeczami

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...