Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aklerios.eu[Dedyk][Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Sory, ale beta zapowiadała świetny serwer ten szybki exp bardzo mi się podobał. Nie wiem po co zmianili raty. Teraz od 40 lvl trzeba expic w av2, żeby jakoś leciało. Nie wiem co lepsze szybsze wbijanie max poziomu przy dużej ilości graczy, którzy chcą się pobawić, czy mozolny exp i 30 osób na serwerze.

2mzof5.jpg
  • Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W razie problemów z Włączeniem gry przez patchera proszę wgrać ten plik :xxx i powinno działać

Aktualnie pather jest wyłączony.

Będzie włączony przy pierwszej aktualizacji.

Serwer będzie włączony o 21:00.

Rejestracja włączona.

Nie dodawaj linków bez skanu!!

ex

Opublikowano

Nie gram juz w to cos bo serwerem tego nazwac nie mozna... o 14 ide na alien2

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Nie gram juz w to cos bo serwerem tego nazwac nie mozna... o 14 ide na alien2

Serwer nie jest najgorszy, taki 4fun bym rzekł, szkoda tylko że tak często pada, mimo to jeszcze tu zostanę aż nie wyjdzie jakiś serwer z sensem.

PS. Kolego wyżej zmień sobie opis w hobby bo czegoś takiego jak alkoChol nie ma :)

Pozdrawiam.

jenova1.jpg
Opublikowano

Serwer nie jest najgorszy, taki 4fun bym rzekł, szkoda tylko że tak często pada, mimo to jeszcze tu zostanę aż nie wyjdzie jakiś serwer z sensem.

PS. Kolego wyżej zmień sobie opis w hobby bo czegoś takiego jak alkoChol nie ma :)

Pozdrawiam.

Hehe fakt :P

Nie jeden tak ma, że szajba odpierdala
Jak tu trzymać fason, jak temat na głowę siada?
Biada, kiedy narkotyk banię oplata
Za popełniony czyn kara, nie mała strata.

Jeśli pomogłem prosze o Like

Opublikowano

Serwer wystartuje dziś o 20:00

Przepraszamy za utrudnienia .

Po co robicie start skoro nikt tu nie bedzie grał ?

x

Opublikowano

Po co ty robisz kolejny reset? Usuń konta, które wbijały lvl podczas włamu czy tam na jakimś bugu i tyle. z przejrzenie 30-40 kont to chyba nie jest duży kłopot. Siedzę na serwerze z kilka godzin, nie korzystałam z rat 1000% i nie mam już ochoty poraz 3 robić tego samego. Nie jesteśmy winni temu, że ktoś się wam włamał na serwer. Nie wystarczyłoby usunąć konta 100+ a pozostałym dać raty na 2 godzinki?

2mzof5.jpg
Opublikowano

Popieram koleżankę (tak zakładam ^^) wyżej, ile można robić resetów i domyślam się że teraz dobijecie sobie ostatni gwóźdź do trumny, poprostu włącz serwer :) Większość to i tak młodzi ludzie (nie będę pisał że gimbaza bo nie to nie ma na celu obrażenie nikogo, ale wiemy jak jest) którzy widzą tylko alien czy aline czy jak to tam się zwie, serwer jakich jest 70% na MPC który ma bronie i zbroje absolutnie bez gustu i bez sensu których w dodatku jest xx, więc nie licz że ich nawrócisz bo Twój serwer nie oferuje takiego chłamu i syfu jak tamten czy inne easy z painta na tych samych plikach. Fakt, graczy tutaj jest mało ale mi się gra przyjemnie, problem z biologiem był wczoraj a dzisiaj działa czyli coś robicie. Już nie musicie dawać tych rat nam, przeżyjemy tylko usuńcie 90+ bo od rana się męczę (prawie 6h gry nick Megadeth) a panowie wyżej w rankingu przy 3h gry mają 95lvle? Patrząc na ranking gołym okiem widać kto wbił level na ratach a kto nie.

Myślę że to wszystko, pozdrawiam i czekam na odzew ze strony team'u.

jenova1.jpg
Opublikowano

Popieram koleżankę (tak zakładam ^^) wyżej, ile można robić resetów i domyślam się że teraz dobijecie sobie ostatni gwóźdź do trumny, poprostu włącz serwer :) Większość to i tak młodzi ludzie (nie będę pisał że gimbaza bo nie to nie ma na celu obrażenie nikogo, ale wiemy jak jest) którzy widzą tylko alien czy aline czy jak to tam się zwie, serwer jakich jest 70% na MPC który ma bronie i zbroje absolutnie bez gustu i bez sensu których w dodatku jest xx, więc nie licz że ich nawrócisz bo Twój serwer nie oferuje takiego chłamu i syfu jak tamten czy inne easy z painta na tych samych plikach. Fakt, graczy tutaj jest mało ale mi się gra przyjemnie, problem z biologiem był wczoraj a dzisiaj działa czyli coś robicie. Już nie musicie dawać tych rat nam, przeżyjemy tylko usuńcie 90+ bo od rana się męczę (prawie 6h gry nick Megadeth) a panowie wyżej w rankingu przy 3h gry mają 95lvle? Patrząc na ranking gołym okiem widać kto wbił level na ratach a kto nie.

Myślę że to wszystko, pozdrawiam i czekam na odzew ze strony team'u.

Przepraszam lecz konta zostaną wszystkie usunięte razem z index.Ponieważ było by to nie "fer" początkujących graczy .

Przepraszamy za utrudnienia.

P.s. Serwer wystartuje nawet gdyby nie miał nikt na nim grać!.

Opublikowano

Rozumiem Twoje stanowisko, tylko zadajmy sobie jedno pytanie... jakich początkowych graczy?

Chyba tego nie uratujemy, życzę powodzenia.

jenova1.jpg
Opublikowano

Uważam że 80 lvl nie jest rzeczą niemożliwą do odrobienia przez nowych graczy, jeśli wie się gdzie expić można to zrobić z 2 godziny nie liczac na żadne bugi czy raty. Widzę, że kilkanaście nowych osób w ciągu ostatniej godziny weszło na serwer i wiekszym problemem dla nich jest że serwer jest niestabilny niż to że ktoś tam ma 90 lvl. Ponadto przeczytaj pw.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Uważam że 80 lvl nie jest rzeczą niemożliwą do odrobienia przez nowych graczy, jeśli wie się gdzie expić można to zrobić z 2 godziny nie liczac na żadne bugi czy raty. Widzę, że kilkanaście nowych osób w ciągu ostatniej godziny weszło na serwer i wiekszym problemem dla nich jest że serwer jest niestabilny niż to że ktoś tam ma 90 lvl. Ponadto przeczytaj pw.

Konta zostaną wszystkie usunięte .

Opublikowano

Ale ty uparty :D. Zrobisz jak zechcesz, w końcu to twój serwer. Tylko mam nadzieję, że to już ostatni reset i serwer wystratuje o 20.00 bez żadnych problemów. Zagram tutaj mimo wszystko, bo i tak nie ma co robić.

2mzof5.jpg
Opublikowano

Ale ty uparty :D. Zrobisz jak zechcesz, w końcu to twój serwer. Tylko mam nadzieję, że to już ostatni reset i serwer wystratuje o 20.00 bez żadnych problemów. Zagram tutaj mimo wszystko, bo i tak nie ma co robić.

:)

Konta zostaną usunięte.

Rejestracja zostanie włączona sporo przed startem, więc na zarejestrowanie się będzie czas.

Patcher działa i po starcie ściągnie wszystko potrzebne pliki.

Opublikowano

:)

Konta zostaną usunięte.

Rejestracja zostanie włączona sporo przed startem, więc na zarejestrowanie się będzie czas.

Patcher działa i po starcie ściągnie wszystko potrzebne pliki.

Pobrałem od nowa clienta ... musze też pobrać patchera ?

2a0c2mq.png

Opublikowano

Pobrałem od nowa clienta ... musze też pobrać patchera ?

Tak, na patcher będzie oddzielny link.

yyyyy eeeee....... 15 osób online

ten licznik dobrze działa ? mam nadzieje że to taka liczba przejściowa

Licznik nie działa. Więc nie patrzcie na to.

Opublikowano

Na Stronie. Prezentacja została zaktualizowana .

Serwer wystartował. Zapraszamy do gry.

Udostępnisz tutaj patchera czy na stronie ?

Patcher:

https://mega.co.nz/#!FZFGXCpY!OVLo0Ti8EXn8V30xCld_yEshxG1cGd30yxXKMXQnP5M

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/4c9eec9c22366b64cd2c41c5a795c11d6845e06bda20ef58a1152bc84c5dad6b/analysis/1390074314/
Opublikowano

No cóż serwera nie polecam ze względu na to iż w 2 godziny wbiłem większy level niż wcześniej w 6 godzin za co zostałem zbanowany, polecam poprawić czerwone setaou jeżeli nie chcecie by tak szybko levele wpadały zamiast banować topkę. W poprzednich postach myliłem się co do inteligencji i umiejętności członków team'u, teraz mogę śmiało rzec iż nie różnią się oni niczym od 15 letniego Shaddiego z Raliosa.

Oczywiście nie chodziło tu o nic innego jak o "oczyszczenie" drogi do topki i nowej mapy koledze team'u, eliminując moje konto i koleżanki:)

Pozdrawiam i nie radzę nawet tego pobierać.

jenova1.jpg
Opublikowano

Jak tu zrobic reje jesli nie dziala reCAPTCHA ?

Recaptcha działa lecz nie widać musisz zaznaczyć tak jak byś chciał kopiować.

No cóż serwera nie polecam ze względu na to iż w 2 godziny wbiłem większy level niż wcześniej w 6 godzin za co zostałem zbanowany, polecam poprawić czerwone setaou jeżeli nie chcecie by tak szybko levele wpadały zamiast banować topkę. W poprzednich postach myliłem się co do inteligencji i umiejętności członków team'u, teraz mogę śmiało rzec iż nie różnią się oni niczym od 15 letniego Shaddiego z Raliosa.

Oczywiście nie chodziło tu o nic innego jak o "oczyszczenie" drogi do topki i nowej mapy koledze team'u, eliminując moje konto i koleżanki:)

Pozdrawiam i nie radzę nawet tego pobierać.

Dostałeś bana za exp bota lub kamer moda .

Opublikowano

Dostałeś bana za exp bota lub kamer moda .

Czyli sam nie wiesz za co go dostałem, pisaliście mi że za exp bota, potem że za kamer moda, potem że jak byliście na inv to się nie ruszałem i moby padały a jak się pojawiliście to nie resetując klienta zacząłem normalnie expić. Jak wypytywałem [HA]Laron'a to się pogubił w wypowiedziach i napisał mi że temat jest zakończony - przeszedł na AFK.

Następnie na ogólnym napisał że na kamermodzie klika się pelerynkę i postać luruje+zabija moby, zapytałem czym zatem lurowałem moby jak się pojawił a ja nie resetowałem przecież klienta (Laron podtrzymuje że przy kamer modach nie trzeba resetować klienta by coś wyłączyć) no i Laron drugi raz uznał że temat jest zamknięty i się zmył, gdyż sam się gubi w tym co pisze, dostałem informacje że udostępniliście poprostu wbicie levela i dostęp na nową mape innemu graczowi który nie dawał rady mnie dogonic z levelami. Teraz już mnie to nie interesuje, możecie mu nawet dać moje konto, bma pewnie przyjmie ;) Tylko chcę uświadomić czytającym, chcącym sprówać swoich sił na tym serwerze iż jest to czysta głupota z takim tępym i ubogo poinformowanym Team'em na temat gry jaką jest Metin2.

Powtórzę to co napisałem Laron'owi, "niektórzy powinni jednak pozostać przy przerzucaniu gówna na wsi, a nie serwery i metiny w głowie" i tym miłym i jakże szczerym akcentem pozdrawiam i zniechęcam do grania na tym niewypale, ale w sumie czego się można spodziewac po spostrzegawczości osób które startowały serwer 3 razy w ciągu 24h i do tego w tym samym czasie odprawiło 2 resety kont :)

jenova1.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...