Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Aklerios.eu[Dedyk][Medium]

Sathian

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Miałem tam zagrac ale po wejsciu na ts-a i uslyszeniu rozmowy Larona i jednego z graczy. Widze Laron ze banujesz graczy co maja wyzszy lvl od twoich kolegow .Ale musze podziekowac temu graczowi za tam tego gracza dzieki ze powiedziales ze nie musi mu bana dawac bo cie juz nie dogoni z lvl. I dlatego nie zagram a inni niech sami zdecyduja.

• Odpowiedzi 213
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Miałem tam zagrac ale po wejsciu na ts-a i uslyszeniu rozmowy Larona i jednego z graczy. Widze Laron ze banujesz graczy co maja wyzszy lvl od twoich kolegow .Ale musze podziekowac temu graczowi za tam tego gracza dzieki ze powiedziales ze nie musi mu bana dawac bo cie juz nie dogoni z lvl. I dlatego nie zagram a inni niech sami zdecyduja.

Przepraszam Ale ja ani jednej osoby jeszcze na tym serwerze nie zbanowałem ..

więc nie pisz że banuje kogoś bo niby jakiś kolega miał niższy lvl od kogoś tam. Bo to nie prawda.

[Laron]

Opublikowano

Bedzie mozliwosc kupowania sm przez paypal? Mieszkam za granica i chcialbym jakos je kupic^^

Jeszcze nie wiadomo.

online 15 osob gz pro serwer...

pozatym serwer p2w czyli zwykle gowno

Licznik nie działa poprawie. Na ten czas usuwamy go całkiem. Dziś może zostanie jeszcze włączony.

Zapraszamy na konkurs OX o godzinie 14:00 !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...