Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rosja - Odwieczny wróg Polski

Gość Kacperovsky.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jak by ich już rozpieprzyli to z nich by już nic nie zostało .

Tak, samo z innymi krajami. Zrozum: broń atomowa to obosieczna broń.

graphic.pnggraphic.png

• Odpowiedzi 87
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Tak, samo z innymi krajami. Zrozum: broń atomowa to obosieczna broń.

Z jakimi krajami ? Przecież Rosja jest taka wielka i potężna jak piszecie . Powiem wam, że cała ich '' MOC '' skupia się w części Europy, w której leżą

Opublikowano

Mówienie, że Rosja jest najpotężniejsza jest głupotą . W strefie 51 jest testowana/produkowana taka broń, jaka się fizjologom nie śniła .

A skoro ta strefa 51 jest taka tajna i nikt nic o nie wie, to skąd wiesz, że tam broń produkują?

Ja już dawno skończyłem gimnazjum, drogi kolego.

Właściwie już jesteś dorosły, gratuluję!

Urodziny: Luty 6, 1997

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Wywiad z Bobem Lazarem - byłym pracownikiem nad tajnymi projektami w strefie 51 .

Inaczej mówiąc - wiesz to z mediów.

Nie ma sensu z Tobą rozmawiać, gdy masz takie gówniane źródło informacji.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Nie ma sensu "rozpierdolenia" ruskich. Rozpocznie się wojna i zniszczenia zapewne będą tak duże, że gówno wszyscy zyskają.

Więc nwm o co ci chodzi.

graphic.png

Opublikowano

Nie ma sensu "rozpierdolenia" ruskich. Rozpocznie się wojna i zniszczenia zapewne będą tak duże, że gówno wszyscy zyskają.

Więc nwm o co ci chodzi.

Ja wiem, że na 99% wojny nie będzie, ale nie chce być w tym społeczeństwie, w którym jest połowa tego forum ( wnioskuje to z postów ) . Czyli byciem poniżanym przez Rosjan .

Słyszeliście o tej aferze w Rosji ? Azjaty zabiły JEDNEGO* powtarzam JEDNEGO Rosjanina i już Putin ich wypierdolił z kraju . Nas ośmieszają od wielu lat i nic się z tym dzieje, bo u nas w rządzie siedzą debile .

Inaczej mówiąc - wiesz to z mediów.

Nie ma sensu z Tobą rozmawiać, gdy masz takie gówniane źródło informacji.

Jest to bodajże najlepiej strzeżone miejsce na świecie . W kosmitów nie wierzę, więc raczej perfum tam nie produkują .

Radze użyć mózgu, kolego . Nic nie wiesz na ten temat, w ogóle pewnie masz zerowe pojęcie na temat potęgi nie których państw i o wojsku pewnie też . W zainteresowaniach widzę, że nic nie masz, więc lepiej wyjdź na dwór ulepić bałwana,a sorry nie ma śniegu . Idź po puszczaj latawca, a nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia . Dziękuje :)

Opublikowano

pozdro 600 Usa, Rosja, Niemcy - jeden CHU* wszyscy w przeszłości, czy też w niedalekiej przeszłości działali przeciwko Polsce, pierdolenie o szopenie jakby jakimś cudem doszło do wojny Rosja pierdolneła by pare bombek i tyle ggwp (jak dobrze pamiętam rosja posiada coś koło 8 tysiąca głowic) a USA bodajże coś koło 2k~~
WIĘC PO CHUJ TY ROBISZ TAKIE PROWOKUJĄCE TEMATY? Pierdolisz o jakimś zamachu, jak Rosja miała by na tym skorzystać? Prawda jest taka, że Rosja ma nas w garści, więc po co robić takie rzeczy? Piszesz kur*wa o jakiś spiskach ludzie nie wiedzą w co już wierzyć, pozdro 600 polska jest tylko marionetką w rekach innych państw, może kiedyś tak nie było ale teraz przede wszystkim przez nasz chujowy rzad tak jest, tyle w temacie elo.

Opublikowano

Witam w moim temacie . Na wstępie dodam iż niektórzy mogą uznać mnie za idiotę po tym co przeczytają, ale leje na to .

Polski naród jest od zarania dziejów 'nawiedzany' przez Rosjan .

1. Liberum Veto - mówi się, że już od XVI kiedy I Rzeczpospolita była mocarstwem to Rosjanie przekupowali polityków i podczas obrad jeden się nie zgadzał i wszystko szło się pierd/olić

2. Zabory - Najechali na ziemię polski i uwaga - w 1815 Rosjanie zajęli 82% dawnej Rzeczpospolitej .

3. II Wojna Światowa - ZSRR zmówiło się z III Rzeszą na Polskę i ją zaatakowali .

4. Katyń 1940 - 20 tyś polskich oficerów zostało zamordowanych przez Rosjan . Strzelali z rewolwerów niemieckich aby zrzucić na nich winę .

220px-Katyn_massacre_1.jpg

grób oficerów - 1943

5. Polska Rzeczpospolita Ludowa 1945-1989 - Ci co żyli za tych czasów wiedzą jak było . Czołgi na ulicach . Polecam obejrzeć film - Lech Wałęsa - Człowiek z Nadziei .

6. Lata 80. XX wieku - Ciekawa historia . Na powązkach ( Warszawa ) jest pochowany pewien człowiek, który był o krok od wybudowania bomby atomowej dla polski . Wtedy polska stała by się mocarstwem . Wyjechał na wakacje z żoną . Niestety z nich nie wrócił . Zderzył się czołowo z ciężarówką, której dziwnym trafem nigdy nie widziano / nie odnaleziono . Oczywiście był to zamach, ale sprawa została chyba umorzona z braku dowodów - tyle tylko wiem .

7. 10 kwietnia 2010 - Katastrofa w Smoleńsku - Nie ukrywajmy, to był zamach . Jest nagranie gdzie słychać strzały i słowa Rosjan . Tabliczka ( napisana po polsku ) została podmieniona, ale napisana po rosyjsku!

Co z tego wynika ?

Polska jest wręcz prześladowana przez nich .

Jesteśmy strategicznymi sojusznikami USA . Rosja też im zaszła za skórę, więc dlaczego nie można ich raz a na zawsze rozpierdolić ??

Nie oszukujmy się . USA jest potęgą militarną, której nic nie może zagrozić .

Przedyskutujmy, mam nadzieję w pełnej powadzę i kulturze tą sprawę :mellow:

Aha.

Dalej nawet nie czytam.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Tak, dokonywali zamachów na Polskę, na polskich oficerów . Hmmm... Ciekawe jak by tak ktoś z twojej rodziny był w takiej sytuacji.

Jeśli chodzi o rodzinę to nie jest tak walnięta żeby się pakować do nierobów, bo nierobami nie są, więc nigdy by ich nie spotkała taka sytuacja!

Ciekawe czy byś wtedy tak gadał, hę ?

Tak też, bym tak mówił!

Jakim kryzysem ? o czym ty bredzisz...

Widzę że dużo wiesz o stanie gospodarczym w Polsce. :D

USA bije ich na głowę .

Chciwością i chamstwem!

"wielkich przyjaciół i braci Niemców"

Tacy z nich bracia jak gówno w gaciach! xD

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

pozdro 600 Usa, Rosja, Niemcy - jeden CHU* wszyscy w przeszłości, czy też w niedalekiej przeszłości działali przeciwko Polsce, pierdolenie o szopenie jakby jakimś cudem doszło do wojny Rosja pierdolneła by pare bombek i tyle ggwp (jak dobrze pamiętam rosja posiada coś koło 8 tysiąca głowic) a USA bodajże coś koło 2k~~

WIĘC PO CHUJ TY ROBISZ TAKIE PROWOKUJĄCE TEMATY? Pierdolisz o jakimś zamachu, jak Rosja miała by na tym skorzystać? Prawda jest taka, że Rosja ma nas w garści, więc po co robić takie rzeczy? Piszesz kur*wa o jakiś spiskach ludzie nie wiedzą w co już wierzyć, pozdro 600 polska jest tylko marionetką w rekach innych państw, może kiedyś tak nie było ale teraz przede wszystkim przez nasz chujowy rzad tak jest, tyle w temacie elo.

No cześć .

A więc krótka lekcja Historii :

1805-1820 - Coś koło tego USA dopiero po raz 1 udzieliło się w polityce zagranicznej karząc Japonii otworzyć się na świat

1772-1793-1795 - Zabory ROSJI, Prus i Austrii .

1939 - Najazd na Polskę Niemiec i Rosji .

1940 - Zbrodnia ROSJI w katyniu .

WIEC KURWA SKONCZ PIERDOLIĆ ZE RUSKIE SĄ ŚWIĘTE . TWÓJ DZIADEK KURWA WIE JAK BYŁO W TAMTYCH CZASACH , CO RUSKIE CHCIAŁY SOBIE POŁOWE ŚWIATA PODPORZĄDKOWAĆ ,

Błagam was nie kaleczcie tak . Zanim się wypowiecie doinformujcie się .

Opublikowano

Nie można ich po prostu rozpie*dolić, bo nie taka jest polityka UE, NATO itd. itp. Wiesz, ile rzeczy bierzemy od ruskich?

Zresztą czemu winna jest ludność cywilna?

• Tak czytałem to, ale to nie o tym tu mowa
  • Największa pod jakim względem ? Powierzchniowym ? Ponad 50% to tajga, stepy i wyludnione miejsca . Gospodarczym ? Dopiero 5 miejsce na świecie . Militarnym ? USA bije ich na głowę . Jakim jeszcze ? Ludnościowym ? 9 miejsce na świecie .
  • To była by ich wojna gdyż są państwami członkowskimi NATO . Co wy robiliście na lekcjach ? Przypomnę, że jedną z zasad NATO jest po sprostowaniu ( nie znam języka urzędowego ) : Jeżeli jakiś kraj zaatakuje państwo należące do NATO, to wszystkie państwa członkowskie NATO są zobowiązane do obrony .

Działa to w obydwie strony .

Ja już dawno skończyłem gimnazjum, drogi kolego.

Może i tak, ale pomysły masz jak z podstawówki.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

No cześć .

A więc krótka lekcja Historii :

1805-1820 - Coś koło tego USA dopiero po raz 1 udzieliło się w polityce zagranicznej karząc Japonii otworzyć się na świat

1772-1793-1795 - Zabory ROSJI, Prus i Austrii .

1939 - Najazd na Polskę Niemiec i Rosji .

1940 - Zbrodnia ROSJI w katyniu .

WIEC KURWA SKONCZ PIERDOLIĆ ZE RUSKIE SĄ ŚWIĘTE . TWÓJ DZIADEK KURWA WIE JAK BYŁO W TAMTYCH CZASACH , CO RUSKIE CHCIAŁY SOBIE POŁOWE ŚWIATA PODPORZĄDKOWAĆ ,

Błagam was nie kaleczcie tak . Zanim się wypowiecie doinformujcie się .

Czy ja BRONIE ROSJI? PRZYTOCZ MI JEDEN FRAGMENT Z MOJEJ WYPOWIEDZI GDZIE BRONIĘ ROSJI - TO CO TU NAPISAŁEŚ "RUSKIE CHCIAŁY SOBIE POŁOWE ŚWIATA PODPORZĄDKOWAĆ , " TO PRAWDA W 100%, ALE DLACZEGO ZAPOMINASZ O NIEMCACH? Hitler również CHCIAŁ PODPORZĄDKOWAĆ CAŁY ŚWIAT, a z twoich wypowiedzi wynika tylko to, że to Rosja była we wszystkich przypadkach winna (przynajmniej ja tak zrozumiałem), więc ochłoń troszeczkę ziomek czytanie ze zrozumieniem się kłania, elo.

Opublikowano

Radze użyć mózgu, kolego . Nic nie wiesz na ten temat, w ogóle pewnie masz zerowe pojęcie na temat potęgi nie których państw i o wojsku pewnie też . W zainteresowaniach widzę, że nic nie masz, więc lepiej wyjdź na dwór ulepić bałwana,a sorry nie ma śniegu . Idź po puszczaj latawca, a nie wypowiadaj się w tematach o których nie masz pojęcia . Dziękuje :)

Nie będzie mnie pouczał ktoś, kto nawet nie potrafi pisać. Gówno wiesz na temat, a uważasz, że Twoja wiedza sięga wszystkiego.

Radzę kierować się rozumem, a nie samymi datami, bo nic tym nie zdziałasz.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

Mój dziadek mi mówił że lepiej było za komuny niż teraz, więc nie pierdol głupot.

Rosjanie nie są święci, tak jak i my Polacy!

Ale nie pieprz, że to największy wróg Polski!

Dbmy4Vg.png?1

Opublikowano

Nie można ich po prostu rozpie*dolić, bo nie taka jest polityka UE, NATO itd. itp. Wiesz, ile rzeczy bierzemy od ruskich?

Zresztą czemu winna jest ludność cywilna?

Może i tak, ale pomysły masz jak z podstawówki.

Zrozum, że Ci debile robią nas w chuj.a na każdym kroku . Aby dostarczyć GAZ do Niemiec, budują drogą na dnie Bałtyku aby tylko Polskę ominąć .

Zmienienie języka z polskiego na rosyjski na tabliczce upamiętniającej katastrofę w Smoleńsku

Tak ps. Oddali nam już Tupolewa ? No właśnie

Opublikowano

Zrozum, że Ci debile robią nas w chuj.a na każdym kroku . Aby dostarczyć GAZ do Niemiec, budują drogą na dnie Bałtyku aby tylko Polskę ominąć .

Zmienienie języka z polskiego na rosyjski na tabliczce upamiętniającej katastrofę w Smoleńsku

Upadł u nich, mogą sobie robić co chcą. Nasz rząd na miejscu Rosjan też pewnie by tak zrobił (gdybyśmy to my byli tym mocniejszym państwem).

Co ma Smoleńsk do wybijania 140 milionów ludzi (nie wiem jakim sposobem chciałbyś to zrobić...)?

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Czy ja BRONIE ROSJI? PRZYTOCZ MI JEDEN FRAGMENT Z MOJEJ WYPOWIEDZI GDZIE BRONIĘ ROSJI - TO CO TU NAPISAŁEŚ "RUSKIE CHCIAŁY SOBIE POŁOWE ŚWIATA PODPORZĄDKOWAĆ , " TO PRAWDA W 100%, ALE DLACZEGO ZAPOMINASZ O NIEMCACH? Hitler również CHCIAŁ PODPORZĄDKOWAĆ CAŁY ŚWIAT, a z twoich wypowiedzi wynika tylko to, że to Rosja była we wszystkich przypadkach winna (przynajmniej ja tak zrozumiałem), więc ochłoń troszeczkę ziomek czytanie ze zrozumieniem się kłania, elo

W historii to Rosja najwięcej miała do Polski, więc o szwabach tu nie piszę .

Mój dziadek mi mówił że lepiej było za komuny niż teraz, więc nie pierdol głupot.

Rosjanie nie są święci, tak jak i my Polacy!

Ale nie pieprz, że to największy wróg Polski!

Bo było lepiej w porównaniu do tych czasów co są teraz .

Kto jest większym wrogiem polski i przytocz argumenty potwierdzające twoją tezę . Wysłucham ich .

Upadł u nich, mogą sobie robić co chcą. Nasz rząd na miejscu Rosjan też pewnie by tak zrobił (gdybyśmy to my byli tym mocniejszym państwem).

Co ma Smoleńsk do wybijania 140 milionów ludzi (nie wiem jakim sposobem chciałbyś to zrobić...)?

Nie prawda ponieważ to jest własność Polski .

Wejdę ci na dach nasram ci na dom i powiem, że spadło u Ciebie i go nie chcę .

Opublikowano

tupolew hahaha drugi Kaczyński nam rośnie, masz jakieś dowody? hmm chętnie wysłucham :)

Opublikowano

To wciąż nie powód. Pomyśl trochę bardziej długoterminowo, kto byłby pierwszy w kolejności do zajęcia tych terenów? Mała sugestia: nasi zachodzi sąsiedzi. Nie pożałowałyby też Stany, więc mamy od razu pretekst - jeżeli nie do trzeciej WŚ, to do wojny pomiędzy nimi, a my znaleźlibyśmy się między młotem a kowadłem.

YGsMv3q.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...