Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Miłość czyli przyjaźń.

DawidHard

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

Julietta? ;_;

@topic

Jeszcze nie jest czas na miłość w gimnazjum. Jeśli jednak chcesz coś zrobić w tym kierunku, to sam zacznij z nią gadać i więcej śmiałości, bo nawet jeśli się nie uda, to świat nie kończy się na jednej dziewczynie.

QtiV6xY.gif

• Odpowiedzi 62
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po pierwsze nie jest to przyjaźń, bo nawet jej dobrze nie poznałeś a co lepsze nawet z nią nie gadałeś. A na fb to wiesz każdy głupi może.

Przełam się i po prostu podejdź i zagadaj! Ja nwm jak można bać się w tym wieku podejść do dziewczyny.... nwm może mi inaczej podbijać, bo jestem od Cb starszy ;p

Opublikowano

Ja odniosłem wrażenie, że zjebałeś sobie klimat na starcie. Z tego co opisałeś, to Twojej koleżance raczej nie widzi się związek z Tobą.

Może lepiej dla Ciebie i dla niej by było, gdybyś sobie odpuścił ? Z dnia na dzień pogłębiasz się w tym, potem jak dostaniesz wiadro zimnej wody na głowę... możesz to ciężko znieść ;) Dziś zaboli mniej niż za miesiąc. Miej jakby to brzydko ująć 'wyjebane', jeżeli by jej zależało, to sama się odezwie ;)

52287137559562145640.png

Opublikowano

kolega ci ladne wypracowanie jebnal, ja dodam pare rzeczy od siebie. wiesz co, musisz byc prawdziwym samcem alfa jesli pytasz co robic, bo dziewczyna cie przytulila jak ja odprowadzales do domu, naprawde, dobrze zrobiles ze zapytales sie na forum, gdzie srednia wieku to pewnie ~13 lat, whatever, ale zjebales to tym listem, teraz ona uwaza cie za jakas pizde, cos w stylu 'EJ ALE JA CIE KOCHAM, PROSZE, JESLI SOBIE KOGOS ZNAJDZIESZ TO SIE ZABIJE', ona to kurwa robi z litosci dla ciebie, kobieta zmienna jest, taka gimbuska jeszcze bardziej, zobaczysz, za miesiac zobaczysz ja z jakims swoim kolega o 10 cm wiekszym od ciebie tu i owdzie, pozdro

Opublikowano

Napisałeś, że trenujesz klatę i pijesz dużo mleka, mleko to słabe rozwiązanie lepiej jedz twarogi, serki wiejskie, tuńczyki, kurczaka, ryż ;d Trenuj jedz rośnij żeby czuła się bezpiecznie :)

Opublikowano

xxx

Proszę, ostatnio dodała takie zdjęcie.

Podstawowe pytanie - dała Ci zgodę na umieszczenie takiego zdjęcia na tak wielkim forum?

Zresztą jak to zobaczy, to już nie licz na nią, przykro mi.

QtiV6xY.gif

Opublikowano

xxx

a czy masz zgode na udostępnienie jej prywatnego zdjęcia? Może ona sobie tego nie życzy?

@up

pierwszy byłeś :(

finalrender.png

Opublikowano

xxx

Gdyby ona teraz zobaczyła że udostępniasz jej zdjęcia zapewne bez pozwolenia mogła by się zbulwersować, a tak na marginesie na dziewczynę która chodzi do gimbazjum to brzydka nie jest, ale ja myślę że będziesz wiedział co to miłość za parę lat tak jak napisali poprzednicy, teraz to każdy ma dziewczynę w gimbazie bo każdy ma tak zapewne jest i było. No chyba że jest coś poważnego w co wątpię.

Opublikowano

INTERNAUCI! DAWAĆ NA*URWIAMY PRZERÓBKI!!! :DDDDD

@top

ja ci powiem że w gimbazie nie warto. Kolega miał i po tygodniu ona do niego: "no nie chce ci nadzieji robić i nwm czy nadal ci się podobam". XDDDDD

Lepiej poczekaj do liceum

graphic.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...