Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Komputer vs Konsole - Wasze przemyślenia.

YaszczuR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Do przedmówców:

Do kompa można podłączyć pada od XBoxa, więc można grać w praktycznie co się chce padem.

Komputer jest połączony z monitorem kablem, jak ktoś lubi grać na telewizorze może po prostu podpiąć kompa do TV.

Mój komputer był, jest i będzie lepszy niż PS4, czy XOne.

Grafika na konsolach jest zazwyczaj taka, żeby płynnie chodziła, a w PC jest ona nielimitowana - kto ma lepszy komp zagra na ładniejszej grafice.

(to konsola ustala jak ładna ma być gra, a w PC to programista robi najlepiej jak umie)

Nie wiem jak PS3, ale XBox 360 zepsuł mi się 5 razy podczas zwykłego użytkowania, PC nigdy się nawet mikroskopijnie nie uszkodził.

Jeśli w PC brakuje RAM'u / mocy obliczeniowej to po prostu kupuję lepszą część, w konsolach ma się to co się ma i tyle.

Szczegółowość gier - BF4 na 3 i 360 jest okrojoną z obiektów wersją z PC.

Exclusivy, albo i nawet po prostu indyki, których na PC jest masa.

Konsola jest praktycznie tylko do gier, PC może zrobić wszystko.

Wg. mnie dyskusja nie ma ŻADNEGO SENSU i powinna zostać zamknięta, bo takich było milion,

jedni wolą to, drudzy to, jak ktoś ma słabego PC to "konsole lepsze" jak ktoś ma mocnego PC to "PC lepsze".

A prawda jest taka, że zamiast mieć PC i konsole, lepiej wrócić do prawdziwego życia, a nie napierdalać w gry.

650311402782440296730.jpeg

Mój PC:

CPU: I5 2500k I GPU: Sapphire HD7950 Vapor-X I PSU: be quiet! L8 CM 630W I MOBO: MSI Z77A G43 I RAM: Patriot 2x4GB 1600MHz I CASE: Fractal za 400zł NW

• Odpowiedzi 126
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jedyny sens kupowania PS czy XBOX według mnie? To chyba, że niektóre gry są wcześniej na nie wydawane, a poza tym to NIC ;/

Bo niby co? Pady do pc możesz podłączyć, do tv też ekran możesz podłączyć...

giphy.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...