Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte][Sugestia] Ułatwienie pracy kidmoderatorom

CrossplaneR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

KidMod powinien dostać centrum zgłoszeń, i widzieć raporty, w końcu w tym okresie testowym powinien się czegoś nauczyć.

Na tak.

Opublikowano

Nie w każdym dziale jest kidmod, więc i tak moderator by musiał to widzieć. Jak dla mnie obecny system jest dobry i nie trzeba w nim nic zmieniać. Jestem na nie.

Popieram.

Co jeszcze byście chcieli dla kidmoda? Może ACP? System ostrzeżeń? Kidmod przez te 2 miesiące powinien się wykazać ;)

Można wysłać raport, moderator znajdzie czas by go rozpatrzyć i kliknąć "zamknij".

Opublikowano

A co Ci/Wam przeszkadza jak jest temat otwarty? Jest to forum dyskusyjne,jak problem zostaje rozwiązany to albo autor prosi o zamknięcie temat'u,albo potem w tym temacie pisze dalsze problemy /pytania.

Niet.

Opublikowano

Nie w każdym dziale jest kidmod, więc i tak moderator by musiał to widzieć. Jak dla mnie obecny system jest dobry i nie trzeba w nim nic zmieniać. Jestem na nie.

Opublikowano

Mam neutralne podejście do sprawy, KidMod czy Mod ma obowiązek sprawdzenia każdego tematu w dziale jakim się opiekuje oraz padających tam wypowiedzi. Kolejny button jest zbędny.

Autor tematu może w poście napisać prośbę o zamknięcie lub wysłać raport.

819531478353821175209.gif

Opublikowano

Mi to jakoś życia bardzo nie umili. Bardziej cieszyłbym się ze zmiany koloru KidModa.

Nie.

Opublikowano

KidMod powinien dostać centrum zgłoszeń, i widzieć raporty, w końcu w tym okresie testowym powinien się czegoś nauczyć.

Na tak.

To lepiej dajmy od razu moderatora? Nie rozumiesz chyba bytu rangi KidModeratora.

@Top

Jestem na nie, aktualny system jest w porządku.

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...