Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

snapback.pngUżytkownik dordo12 dnia 11 styczeń 2013 - 19:29 napisał

grozi ci seks analny z dyrektorem

Mam dyrektorkę xDDDD

Masz jakiś problem bądź pytanie dotyczące komputera? Napisz do mnie, a postaram się ci pomóc.

Opublikowano

Zgadzam sie w 100%, najgorsze jest to że wypiera się prawdziwej płci + pisze poradniki typu ładowanie baterii w laptopie

+ Mianowanie na idiotyzm 5-cio lecia ; ))

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

http://www.mpcforum....5-blondyneczka/

Generalnie random nad randomami. Pisze wszędzie posty, nawet w tematach, na które nie ma pojęcia. ;f Nic do nich nie wnosi i w ogóle jest dziwna. ;o

Np. koleś zapytał o to, którego laptopa ma kupić, a ta, że nie kupuje się składaków z Allegro. o.O

Do tego ocenia sygnatury/avki jednej osoby po 4 razy mimo, że ona wcale ich nie zmieniała.

Opublikowano

Generalnie random nad randomami. Pisze wszędzie posty, nawet w tematach, na które nie ma pojęcia. ;f Nic do nich nie wnosi i w ogóle jest dziwna. ;o

Np. koleś zapytał o to, którego laptopa ma kupić, a ta, że nie kupuje się składaków z Allegro. o.O

Do tego ocenia sygnatury/avki jednej osoby po 4 razy mimo, że ona wcale ich nie zmieniała.

Trzeba ją sprzedać na targu! Forum się uspokoi.

@Miyoshi (dół) - Dziękuję za wyrozumiałość, widzę że też jesteś zdesperowany.

i7 3770K @4.6GHz

GTX 760 SLI x2

16GB 2400MHz

2x256GB Samsung 830 Raid 0

Opublikowano

Temat został zamknięty

-Przez piractwo o.O

A ja tylko poprosiłam o link do systemu win 7 ... mam klucz do niego wiec jakie to piractwo o.O takich moderatorów powinni karać banem

Nie zamierzam wyszczególniać który bardzo mądry moderator to zrobił ;>

I to jest mentor hah ...

fighting0070.gif

2151571077.png

Sygna nr 2 i 3:

f51f61ce7c7db.jpg

1358683560-U261555.png

Sygnatura by SoiThe

Pomagam w działach "Problemy z grami" "Komputery" "BFP4F" "Tworzenie stron www"

Opublikowano

I to jest mentor hah ...

Zadaniem mentora jest pomaganie innym, ale nie ma on zabronione wyrazić własnego zdania. ;)

Czy ja gdziekolwiek Cię obraziłam? Nie. Stwierdziłam jak Twoja bytność na forum wygląda z mojego punktu widzenia. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...