Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nigdy nie widziałem tak szczerej odpowiedzi. Aż się łezka w oku robi, jak widzę szczerość Arinessa na zadane pytanie odnośnie kontaktu z kobietą.

GewOAzu.png

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Co jak co ale większego idiotyzmu nie widziałem...

3503614486364321438448.png

Jak odpalasz kompa to też pytasz mamy i co dalej jak go odpalisz ?

Stare konto > Easy.

5899414507288461438448.png

Opublikowano

Znowu moda na kolorowanie i powiększanie czcionek? Żeby to coś przeczytać musiałem zmniejszyć stronę do 75%

5354314486582161423443.png

Opublikowano

Idiotyzmem jest to, że nie ma równouprawnienia na forum. Jakiś gość potrafi dostać tyle UB po cichu, pisze statusy na koncie służącym do odwołania się (perm za to i większość tak ma), a i tak nadal jest i ma się dobrze. A tutaj jest wartość merytoryczna tego użytkownika z pierwszej i połowy drugiej strony.

Przygadał niepełnosprawny głupkowi.

Strona jak i forum stoją na vpsie za 30zł, spierdalaj. Zresztą ile to już ataków było na stronę, chwila i jest wszystko blokowane a strona znowu działa.

ps. kim ty k***a jesteś?

@_TCQ ale ty pierdolisz.

Każdy dobrze wie co odpierdalała ekipa forgame, c**j im w dupę za to jak się zachowywali. Mam nadzieję, że padniecie w najbliższych dniach.  ;)

na c**j zgrywasz debila skoro każdy zna prawdę  xD

Za pisanie questów też się k***a mać nie bierz. Nie wiem co gorsze w twoim wykonaniu, questy czy grafika.

Weź ty sie k***a nie bierz za grafikę lepiej.

Ty k***a durniu, usuń to.  :((

8v99qFA.png

Srać mi się zachciało jak to zobaczyłem  xD

Hej, nawpierdalalem się pentedronu, leżałem w szpitalu przez to na serce, nie polecam nikomu ale fajnie się żyje.

P******e nie jade.

Kim ty w ogóle k***a jesteś pajacu?

No i c**j, #teamziółko 

,,Bo k***a mogę bóldupcu. Wypierdalaj stąd bo jesteś kolejnym idiotą pokroju gamusa który wszędzie ma problem i wiecznie coś się nie podoba.''

,,K***a mam ochotę cie zajebać jak to widzę. Give_item nie zadziała.''

,,K***a co za debil''

,,żebyś ty k***a wiedział co to przenośnia chociaż.  xD ''

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Dalej mi się nie chciało przeglądać, 1,5 strony tego użytkownika. Brak spoiler'a jest celowy.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1489185-7-dni-cust/Idiotyzmem jest ten ban, oraz odpowiedź globalnego moderatora na zwrócenie uwagi przez Elitę forum.

6IaAZra.png

Opis idiotyzmu.

Prowokacja prowokacją, ale do flamewaru nie doszło. Za napisanie "udane prowo" jest ban na 7 dni? (Pytanie retoryczne, nie proszę o odpowiedź na nie).

Wątpię, w moim przypadku też niejednokrotnie stronniczo poparłeś 2 stronę konfliktu, uważam, że bez stronniczym moderatorem nie jesteś. Ps. dzieckiem? W profilu masz napisane 18 lat. To tylko troszeczkę starszy od CusTa, nie mniej jednak jak Ty zostałeś global modem, to też byłeś dzieckiem i powiedziałbyś to o sobie?

Podałeś 2 innych global modów. Podejrzewam, że wplątanych w całą aferę, też stronniczo by się ustosunkowali. Może kogoś kto nie miał nic z tym wspólnego, po prostu może ocenić całą tą sytuację bez stronniczo?

Nie jestem w tej całej sprawie dokładnie zapoznany, ale znając Ciebie Why i CusTa jestem niemalże pewien, że w tej sytuacji najbardziej zawiniłeś Ty Why, bo to pierwszy raz w życiu kiedy widzę CusTa - osobę będącą przykładem cierpliwości spokoju i opanowania, jak tak się unosił. Ciebie niejednokrotnie widziałem, nawet to co na MPC nie mogłeś mi napisać, to na GG napisałeś obrażając i grożąc, że szybciutko znajdzie się jakiś hak na mnie. To były czasy jak jeszcze skakałeś po rangach exMod i Mod MC.

Podsumowując - Ban nadany stronniczo z powodem 'Bo mogę' Za takie coś nawet warna 5% nie powinno być, po prostu dyskusja w statusie.

Podkreślam, że powyższy długi opis jest tylko opisem idiotyzmu, jest to dozwolone przez regulamin. Pytania zawarte w treści są pytaniami na które nie oczekuję odpowiedzi w jakikolwiek sposób. Nie chcę też nikogo prowokować do kłótni, bądź dawania warnów czy też banów za pojechanie po ambicji. Powtórzę, że jest to tylko opis do idiotyzmu, który wstawiłem.

...ale i tak pewnie nie obędzie się bez warna za prawdę.

MPC Hejter Team Leader

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...