Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Vy6r1Ll.png

No ładne rajstopki, ładne. A Wy ze mną nie chcecie pisać o 'rajstopkach'. Wstyd. xdddd

A ja mam ponad dziesiątki zdjęć rajstopów koloru MOCNEGO - ciemno-czarnego.

6BhO6OQ.png

Lubię rajstopy koloru powyższego - ciemno-czarne. :)

Opublikowano

h4Mli7d.png

Idiotyzmem nie tyle jest to odwołanie, co pierwsze zdanie "Nie rozumiem bana, pozdrawiam".

Ja natomiast nie rozumiem jak można nie rozumieć tego bana, oczywiście znając regulamin i tabelę kar.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

h4Mli7d.png

Idiotyzmem nie tyle jest to odwołanie, co pierwsze zdanie "Nie rozumiem bana, pozdrawiam".

Ja natomiast nie rozumiem jak można nie rozumieć tego bana, oczywiście znając regulamin i tabelę kar.

(żeby nie było, to cytowany post to idiotyzm)

idiotyzmem to jesteś ty, że perma jeszcze nie masz.

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1479103-będziecie-grać/?p=12534163

Rozpisuję się, dlaczego nie zagram na serverze, co mnie, ale także innych zniechęca - nie umie przyjąć krytyki, tylko rzuca się, że niby go pouczam. Nie lubi zostawiać pytań bez odpowiedzi, to może zaczniemy akcję, niech każdy kto to czyta, zada mu troll pytanie, na opis i długie przemyślenia. Zobaczymy czy tak pytania bez odpowiedzi nie zostawi.

Kolejnym akapitem zaprzecza pierwszemu. Coś w stylu "Nie pouczaj mnie, bo masz rację" lub "Nie pouczaj się, bo mi głupio, że ja tego nie wiedziałem"

*To nie jest odpowiedź do tego postu, tylko uzasadnienie dlaczego jest on idiotyzmem.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

Rozpisuję się, dlaczego nie zagram na serverze, co mnie, ale także innych zniechęca - nie umie przyjąć krytyki, tylko rzuca się, że niby go pouczam. Nie lubi zostawiać pytań bez odpowiedzi, to może zaczniemy akcję, niech każdy kto to czyta, zada mu troll pytanie, na opis i długie przemyślenia. Zobaczymy czy tak pytania bez odpowiedzi nie zostawi.

Kolejnym akapitem zaprzecza pierwszemu. Coś w stylu "Nie pouczaj mnie, bo masz rację" lub "Nie pouczaj się, bo mi głupio, że ja tego nie wiedziałem"

*To nie jest odpowiedź do tego postu, tylko uzasadnienie dlaczego jest on idiotyzmem.

No widzisz, jesteście teraz na takim samym poziomie intelektualnym. 

­

Opublikowano

Idiotyzmem jest pisanie "server" na Polskim forum.

Opublikowano

>bądź intelektualnym przegrywem

>siedź 24h na dobę na mpc

>zobacz temat o antarisie

>zhejtuj członka teamu

>wywołaj gównoburzę bez powodu

>napisz jakiś pseudointelektualny post w idiotyzmach

>miej nadzieję na wyjście ze spyerdolenia

tumblr_npbvu5zVA11uudk2uo1_250.jpg

Opublikowano

Skąd takie reklamy to ja nie wiem. #Google_kiepscy_szpiedzy

3654914464787141423443.png

Opublikowano

Nie mam pojęcia Co się dzieje z tym forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/1480722-korektorkiszka/

Trzeba nie mieć serca, żeby nie dać nawet cienia szansy na dostanie się do mpc news użytkownikowi, który jest wzorem dla nowych userów i godnym reprezentantem społeczności mpc forum.

Teraz wiem, dlaczego tyle się ostatnio mówi tutaj o "koleżkowstwie" :makka:

@Ravoner @554461402688252517908.png Blaaszka

Polecam przemyśleć swoje postępowanie.

giphy.gif

Opublikowano

Nie mam pojęcia Co się dzieje z tym forum.

http://www.mpcforum.pl/topic/1480722-korektorkiszka/

Trzeba nie mieć serca, żeby nie dać nawet cienia szansy na dostanie się do mpc news użytkownikowi, który jest wzorem dla nowych userów i godnym reprezentantem społeczności mpc forum.

Teraz wiem, dlaczego tyle się ostatnio mówi tutaj o "koleżkowstwie" :makka:

@Ravoner @554461402688252517908.pngBlaaszka

Polecam przemyśleć swoje postępowanie.

Przeciez to jest od dawien dawna omegie, cross dostal kida bfa tylko dlatego, ze znal sie z kims, a staz mial 3 miesieczny. W sprawach prawnych serce nie gra roli. Dlaczwgo polowa kidow i modkow nie wyrecytuje ci waznych punktow regulaminu w notatce, tylko "brak notatki"?

A nie, to marny troll, bo chodzi o kiszkie

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...