Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[30 Dni] pestka1

Zarax

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

HAAHAHHA, TROLLING? TROLLING Z ZIOMECZKIEM NO PEWNIE XDD

JUŻ k***a śmieszny jesteś z tymi banami, wejdz w mój profil i sprawdz poprzedni status, gdzie były bekowe "trollingi". Byś k***a wziął się z ta tych pseudo moderatorków, co nie nie znają regulaminu, którzy dostają rangi za lizanie, a później sami k***a dawają rangi za konta w lolu #evaneth

BEKOWE POJAZDY CAŁY DZIEŃ - JAKOŚ BANA NIE WIDZE - "PANOWIE PLS"

http://www.mpcforum.pl/statuses/user/83270-pestka1/?status_id=827534

Inny ban - koleś informuje o tym, że sprzedaje jackpota - ban za handel XDD

Opublikowano

XDDD, Bo co? 

Przykład z Damiankiem? Napisał ci, że to nie on pisał swoje statusy, że jest gejem - gdzie ban za wspóldzielenie konta? To ten status gdzie robie z siebie pajaca?

Beka z Ciebie i tyle. Daj gdzieś ten mój status, gdzie robię z siebie pajaca, bo u pavcia w statusie się nie liczy :)

Z pavciem robimy sobie zawsze beke i jak widać nikomu to nie przeszkadza.

No i dokładnie, są granice, ale wy macie na nie wyjebane i typki co nie powinni mieć modów nadal je mają. A będę patrzył na innych bo oni zarządzają działami, połowa nawet nie ma pojęcia o mechanice danej gry a ją moderuje.

Jeszcze k***a kiszce dajcie moderatora.

Opublikowano

I to tyle Zarax, jeśli Ty widzisz gdzieś tam uciążliwy trolling, to lepiej wybierz się do okulisty.

Byle pretekst by mnie dojebać :)

Daj perma najlepiej, przynajmniej będę mógł wstawić zdjęcia z tym jak tutaj się zdobywa moderatora.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...