Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

zDGLmcO.png

@1361622928-U485574.pngunknownuser

Nie argumentuję, bo już się Kochany Team MPCforum.pl czepia o moją argumentację. Dodatkowo ten post ewidentnie przedstawia idiotyzm, nie trzeba go opisać, jednak specjalnie dla Ciebie dodam komentarz do niego.

Nie ma to jak odbanować kogoś mimo iż dostał regulaminowego warna. Chyba, że po znajomości, to rozumiem :D

Do teamu moderacyjnego. Komentarz dodałem tylko na prośbę użytkownika.

MPC Hejter Team Leader

Opublikowano

zDGLmcO.png

A czy to nie jest przypadkiem zaśmiecanie tematu? Nie zaznaczyłeś żadnego konkretnego idiotyzmu, tego czegoś nie można nawet przyjąć jako idiotyzm. A to że Ty uważasz to za idiotyzm niczemu nie dowodzi bo jesteś zwyczajnie pojebany. Twoje argumentacje w postach sprawiają ze zaczynam się zastanawiać kto jest bardziej upośledzony, Ty czy może to coś Arinnes, czy jak mu tam leciało.

Mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości doczekamy się opcji voteban na mpc to pójdziesz na pierwszy ogień, śmieciu ludzki.  Kolejną rzeczą jest to że wypadało by jakoś skomentować to co się wrzuciło bo z tego co sie orientuje moderator kiedyś zwracał na to uwagę  a Ty tego nie komentujesz ani tutaj, ani niekiedy  w swoich poprzednich postach tak więc nalezą Ci się procenty. Ja za ten post też pewnie dostane, w sumie należy mi się. Ale odnoszę pewne dziwne wrażenie ze mpc stało się zbieraniną przykurwów z wyruchanymi dupskami przez matkę i ojca downa jak Ty, czy chociażby naczelny moderator dyskusji w dziale mangozjebów royal. Albo może to po prostu efekt uboczny spierdolenia społecznosci w internetach. Rzygam takimi ludzmi jak Ty.

Flamewar czy nazwijcie to jak sobie  chcecie, ale największym idiotyzmem na tym forum jest własnie Kiszka.

Opublikowano

A czy to nie jest przypadkiem zaśmiecanie tematu? Nie zaznaczyłeś żadnego konkretnego idiotyzmu, tego czegoś nie można nawet przyjąć jako idiotyzm. A to że Ty uważasz to za idiotyzm niczemu nie dowodzi bo jesteś zwyczajnie pojebany. Twoje argumentacje w postach sprawiają ze zaczynam się zastanawiać kto jest bardziej upośledzony, Ty czy może to coś Arinnes, czy jak mu tam leciało.

Mam nadzieję że w niedalekiej przyszłości doczekamy się opcji voteban na mpc to pójdziesz na pierwszy ogień, śmieciu ludzki.  Kolejną rzeczą jest to że wypadało by jakoś skomentować to co się wrzuciło bo z tego co sie orientuje moderator kiedyś zwracał na to uwagę  a Ty tego nie komentujesz ani tutaj, ani niekiedy  w swoich poprzednich postach tak więc nalezą Ci się procenty. Ja za ten post też pewnie dostane, w sumie należy mi się. Ale odnoszę pewne dziwne wrażenie ze mpc stało się zbieraniną przykurwów z wyruchanymi dupskami przez matkę i ojca downa jak Ty, czy chociażby naczelny moderator dyskusji w dziale mangozjebów royal. Albo może to po prostu efekt uboczny spierdolenia społecznosci w internetach. Rzygam takimi ludzmi jak Ty.

Flamewar czy nazwijcie to jak sobie  chcecie, ale największym idiotyzmem na tym forum jest własnie Kiszka.

Jest, ale on nie dostanie warna, bo wstawił link lub ss (w tym przypadku ss), a ty dostaniesz, bo Twój post nie zawiera linków do postów lub skriników. xD

@AW: Post numer 45 w tym temacie http://www.mpcforum.pl/topic/1476356-support-taki-zły

Opublikowano

ha0mmym.png

No i to zdjęcie z legitki szkolnej :D

Myślę, że nic nie przebije twojej logiki, sygnatury, statusów (jeszcze jedno piwo dla przykładu), myśli o ministrantach, głupoty, zainteresowań, twojej aktualnej lokacji, tytułu no i tego - http://prntscr.com/8vl530 oraz poglądów politycznych (zapewne partia Korwin (w internecie wygrywa jakieś sondaże, bo gimnazjaliści głosują na niego z myślą, że przywrócą słodycze w szkołach), której przewodniczący nie osiągnął w polityce nic przez długie lata).

http://www.mpcforum.pl/forum/937-counter-strike-news/

­

Opublikowano

Stare konto > Easy.

5899414507288461438448.png

Opublikowano

@▒Kiszka▒ alez ty jestes wkurwiajacy

uczepiles sie niczym rak tego tematu wstawiajac niesmieszne screeny i raportujac tych co wstawiaja ciebie

no ilez kurde mozna

w mojej opini idiotyzmem jest ze nikt ci jeszcze nie skasowal na tym forum

76561198093115115.pngAddFriend.png

Opublikowano

to przykład idiotyzmu wśród moderacji, którzy nie znają nawet podstaw regulaminu, ale cycki zawsze pomogą. 

XDDD

Śmieszniejsze jest to, że polubiła to Karusia, która sama się na nim nie zna XDD

959101445902964303772.png

­

1357577137-U262310.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...