Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Smurfy

PolishDesigner

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, smurfów, dzieci na haxach które chcą zapłacić i płakać za VACA, i niedojebanych dzieci które ruchają nasze matki.

Natrafiłem na 5teamowy team, oczywiscie po 1 rundzie wygralismy ledwo, ugralem 2typkow.

2 runda sie zaczelo.. wszyscy w przeciwnej kupili zeusy, i trollowali nasz team, bunny hopując zabijając naszych, oraz robic ACE z nozy.

Bylo 16-1 poniewaz na koncu wyswietlily sie rangi, byly to bodajze 4kalaszki, oraz 1 silverek ktory tez byl smurfem, i w znajomych siebie mieli, jezeli nie udawalo sie kogos zabic, to noscope z awp zrobili.

Mialbym awans do dmg ale przez tych debili co byly smurfami, nic nie dalo sie ugrac, ogladalem demko, wchodzili na siebie, boostowali siebie, rzucali taktyczne smoke jak i fleshe, potrafili zabic naszego z Negeva, a co gorsza przez takich zjebow nie chce mi sie grac w ta gre.

Pozdrawiam, i napiszcie czy mieliscie podobna sytuacje,

Przez takich debili, jak np na tym odcinku, siedze w goldzie 4 https://www.youtube.com/watch?v=-C-e9AVq8cQ

post-1406038-0-19875200-1446069945_thumb.jpg

post-1406038-0-18721600-1446069963_thumb.jpg

76561198230710648.png

Opublikowano

Żalisz się czy chwalisz? Smurfy były są i będą. Pierwsze zdanie "[...] dzieci na haxach " nie rozumiem jak to się ma do tego co napisałeś dalej... To że ktoś umie grać to znaczy że jest dzieckiem na haxach?

Ps.Zabijanie z negeva nie jest niczym nadzwyczajnym

Opublikowano

Żalisz się czy chwalisz? Smurfy były są i będą. Pierwsze zdanie "[...] dzieci na haxach " nie rozumiem jak to się ma do tego co napisałeś dalej... To że ktoś umie grać to znaczy że jest dzieckiem na haxach?

Ps.Zabijanie z negeva nie jest niczym nadzwyczajnym

Napisalem do wszystkich dzieci na haxach z tego forum, zabili z negeva nozem, ten koles wyjal noz i zanim go uderzyl zginol.

Czego ja mam sie od zjebanego smurfa nauczyc? Tego, że robi ace z noży, z czego u nas już zaczyna się kłotnia i kicki?

76561198230710648.png

Opublikowano

Latali z zeusami i trolowali? Serio musisz być gównem jeśli z takimi przegraliście 16-1. Mecz o awans do dmg, a jesteś gold4, niezły przeskok Ciebie czekał :D

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

Ehh nie wiem co tu napisac ale postram sie wgl cos napisac.Z tego postu wynika ze masz 15 lat i nie mozesz sie pogodzic z przegranym meczem w csie.Od prawie roku piszesz jakies dziwne tematy ze przegrywasz mecze bo dostajesz jakies randomy czy bostowane silvery czy goldy xD.Ostatnio pisałeś ze masz LEM to wkoncu co masz LEM'a? DMG? czy golda 4 bo juz nie ogarniam raz piszesz ze LEM potem DMG a pod koniec ze siedzisz w goldzie 4.Mysle o tej sytuacji ze powinieneś zrobic odpoczynek od csa i od forum 

Opublikowano

ja p******e, ziomek, piszesz jak typowa spierdolina, smerfy są na każdej randze. Do tego jakim gównem trzeba być, aby chwalić się, że zajebałeś 2 na pistoletówce.

Siedzisz w goldzie 4, interesujące, za rok, jak wbijesz szeryfa to zrozumiesz, że silver = lem.

­

Opublikowano

Latali z zeusami i trolowali? Serio musisz być gównem jeśli z takimi przegraliście 16-1. Mecz o awans do dmg, a jesteś gold4, niezły przeskok Ciebie czekał :D

Ciekawe kalaszku jak zagrasz na smurfach z globalami, tez bedziesz mial 16-1

Ehh nie wiem co tu napisac ale postram sie wgl cos napisac.Z tego postu wynika ze masz 15 lat i nie mozesz sie pogodzic z przegranym meczem w csie.Od prawie roku piszesz jakies dziwne tematy ze przegrywasz mecze bo dostajesz jakies randomy czy bostowane silvery czy goldy xD.Ostatnio pisałeś ze masz LEM to wkoncu co masz LEM'a? DMG? czy golda 4 bo juz nie ogarniam raz piszesz ze LEM potem DMG a pod koniec ze siedzisz w goldzie 4.Mysle o tej sytuacji ze powinieneś zrobic odpoczynek od csa i od forum 

CS:GO społeczności, to banda debili i prostactwa, musiałem drzeć się bo nikogo w domu nie było, i ledwo coś tam byśmy ugrali, ale nic to nie dalo

@edit, bo mam 15 lat, za 5lat napiszesz, z tego postu wynika ze mam 20lat, z tego postu wynika ZE MAM 50LAT K***A

76561198230710648.png

Opublikowano

ja p******e, ziomek, piszesz jak typowa spierdolina, smerfy są na każdej randze. Do tego jakim gównem trzeba być, aby chwalić się, że zajebałeś 2 na pistoletówce.

Siedzisz w goldzie 4, interesujące, za rok, jak wbijesz szeryfa to zrozumiesz, że silver = lem.

JAKOS JAK PO WINACH BYLEM W SILVER ELITE MASTER, to nie było tyle jebanych smurfów, jeden miał 30fragów, u nich, a reszta 10killi

76561198230710648.png

Opublikowano

Napisalem do wszystkich dzieci na haxach z tego forum, zabili z negeva nozem, ten koles wyjal noz i zanim go uderzyl zginol.

Czego ja mam sie od zjebanego smurfa nauczyc? Tego, że robi ace z noży, z czego u nas już zaczyna się kłotnia i kicki?

To nie graj w tą grę dzieciaku i wypierdalaj na metina na orki.

Smurfy były, są i będą, hacki były, są i będą.

Coś Ci się nie podoba to zmień grę lol.

Też wczoraj grałem na smurf acc na g3 randze i wygraliśmy 16-2, dostałem 5x reportów, report hack fucking kid go to school itp leciało w moją stroną ale tak będzie zawsze.

He is stupid.

Sam nie wie jaką ma rangę, miałby LEM to nie pisałby takich tematów bo LEM to już poważna ranga, od LEM zaczyna się opór dopiero w sumie.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

Też wczoraj grałem na smurf acc na g3 randze i wygraliśmy 16-2, dostałem 5x reportów, report hack fucking kid go to school itp leciało w moją stroną ale tak będzie zawsze.

He is stupid.

Sam nie wie jaką ma rangę, miałby LEM to nie pisałby takich tematów bo LEM to już poważna ranga, od LEM zaczyna się opór dopiero w sumie.

JAKOS JAK PO WINACH BYLEM W SILVER ELITE MASTER, to nie było tyle jebanych smurfów, jeden miał 30fragów, u nich, a reszta 10killi

CS:GO społeczności, to banda debili i prostactwa, musiałem drzeć się bo nikogo w domu nie było, i ledwo coś tam byśmy ugrali, ale nic to nie dalo

@edit, bo mam 15 lat, za 5lat napiszesz, z tego postu wynika ze mam 20lat, z tego postu wynika ZE MAM 50LAT K***A

Po waszych wypowiedziach stwierdzam, że nikogo głupszego na tym forum się znajdziecie, no nie licząc Kiszki.

Mordo, to wstyd, że w obecnych dniach ma się się jakiegoś golda czy coś, poziom jest strasznie niski, ale ty pewnie ograniczasz się do mm'a, a takie coś ja cevo czy aim mapy dla ciebie nie istnieją. 

­

Opublikowano

Po waszych wypowiedziach stwierdzam, że nikogo głupszego na tym forum się znajdziecie, no nie licząc Kiszki.

Mordo, to wstyd, że w obecnych dniach ma się się jakiegoś golda czy coś, poziom jest strasznie niski, ale ty pewnie ograniczasz się do mm'a, a takie coś ja cevo czy aim mapy dla ciebie nie istnieją. 

Gram na aim mapach po 30min-1h dziennie, po czym idę odpocząc, gram wyścig zbrojeń 1 miejsce z noża, wbijam na randomy, nawet mecz się nie zaczyna i słyszę " kick me pls "

76561198230710648.png

Opublikowano

Gram na aim mapach po 30min-1h dziennie, po czym idę odpocząc, gram wyścig zbrojeń 1 miejsce z noża, wbijam na randomy, nawet mecz się nie zaczyna i słyszę " kick me pls "

wyścig zbrojeń opór widzę, dobrze, że z polaksami nie grasz mixów, ale dalej nie wiem, jak można mieć golda, nawet grając solo.

­

Opublikowano

He is stupid.

Opór w LEM'ie? xD Jak teraz global = Silver.

Jak boostowalem konto od LE do GE, zajęło mi to 11 meczy także pozdrawiam ten opór Gowien.

@topic

Beka jak boostuje to trafiam na takie gówna jak Ty :D Jakim trzeba być gównem, żeby dać się, zabić z kosy? Jeśli przeszkadzają Ci randomy =Znajdź ludzi do gry lub zrób przerwę i idź pograć w minecrafta lub metka bo v2 puste.

Opublikowano

Jak boostowalem konto od LE do GE, zajęło mi to 11 meczy także pozdrawiam ten opór Gowien.

@topic

Beka jak boostuje to trafiam na takie gówna jak Ty :D Jakim trzeba być gównem, żeby dać się, zabić z kosy? Jeśli przeszkadzają Ci randomy =Znajdź ludzi do gry lub zrób przerwę i idź pograć w minecrafta lub metka bo v2 puste.

Dokładnie, ten poziom jest teraz zerowy, a sam mm jest stratą czasu. 

­

Opublikowano

Super znajdz sobie 5 jesli ktos wgl chce z toba grac :) wtedy nie bedziesz drzeć sie.

Teraz takie male pytanie do moderatorów dobrze widac po tematach ze ten typ od stycznia czy cos takiego caly czas zaklada takie trolujace tematy dlaczego go nie zbanujecie? ja za napisanie ze w podstawowce moi koledzy wciągali krede nosem ta z tablicy dostalem 15 pkt + powód bana troling ale to byla prawda ze tak robili : - )

Opublikowano

No niezle płakać o przegrany mecz haha

Jak można zrobic ace na noża?(jak mozna dac sie tak zabić? Jak jesteś gównem bez słuchawek to ci radze odinstalować csa i grać w to co grałeś przed nim (minkrofta)

Dobrze żce byla fala banow bo byś zakładał tematy typu "jak wyjść z silvera robie co moge ale dalej jestem w tym silverku choc ze gram bez sluchawek nie umiem opanowac broni i przez to mi się nie chce grać w csa!"

Opublikowano

chyba ja zagram na smurfie z kałaszkami :v 

ale sorry, kałachy to naprawdę mierny poziom, dlatege rzeczy typu zabijanie z zeusa, kosy, czy inne tego typu trolle robię na lemach ://

i5 4460 - Gigabyte GTX 970 4GB - SSD Transcend 370 128GB - GoodRam 2x4GB 1600MHz CL9 - ASRock H81M-VG4 R2.0 - Chieftec 450W - Zalman T3

Zowie EC1-A - Zowie G-SR - Razer BlackWidow 2014 Tournament Edition - HyperX Cloud 1 - Audiotrak Prodigy Cube - LG 24GM77 144Hz

Opublikowano

@topic

Jaki typ omg xD XD xD

Chodzi mi patrząc na rangi, że od LEM zaczyna się dopiero gra, nie napisałem, że na te czasy czy coś.

Sam nie gram już mm bo mam taką rangę jaką chciałem ale fakt, po tej pierwszej fali banów to z mg2 do LE wbiłem w 1 dzień.

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Opublikowano

@topic

Nie gram w minecraft, a metin to gówno dla dzieci nałogowych

76561198230710648.png

Opublikowano

­Aha, fajnie, że najpierw piszesz, że miałbyś awans do DMG, a potem, że siedzisz w G4. Jak Ty nawet nazw rang nie znasz łaku, idź bawić się klockami lego, a nie w CS'a grasz.

"2 runda sie zaczelo.. wszyscy w przeciwnej kupili zeusy, i trollowali nasz team, bunny hopując zabijając naszych, oraz robic ACE z nozy."

Jakimi retardami musisz być Ty i Twój team, skoro daliście im zrobić ace z kosy? To ja ku*wa w silverze chyba lepiej strzelałem. A no tak, przecież Ty sam jesteś w silverze, pewnie 2/3.

tenor.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...