Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Największe idiotyzmy na mpcforum.pl

kokosz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,4 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

W związku ze zmianami na TS nie mogłem się powstrzymać :)

post-132468-0-37650200-1406239681_thumb.png

76561198125051086.png

Moja konfiguracja: MSI 970A-G46 | AMD Athlon II 240 3.43GHz | WDC WD5000AADS | WDC WD20ERZX | MSI GTX750 + BenQ G920HDA + SONY SDM HS-73 |

Opublikowano

Największy idiotyzm tego forum to niepotrzebne restrykcje i wymóg dużej ilości postów w niektórych działach.

XJHIavu.png

Opublikowano

http://www.mpcforum.pl/topic/1254965-podrywanie/

Dziewczyn podobalo mi sie sporo... Wszystkie z klasy, otoczenia wiec podryw nie byl wymagany  ;) tak w sumie to zadna na tyle mi sie nigdy noe podobala aby byla moja dziewczyną  ;) ale jeden fail mam...

6 klasa. Do rownoleglej klasy chodzi dziewczyma. Ładna. Wysoka. Lekko, leciutko gruba a ja to lubię (chyba to na granicy fetyszu jest :/), taki maly brzuszek. Sympatyczna i nie ma przyjaciol kolegow. Czego chciec wiecej? Jako klasowa ofiara (jak dobrze ze wyrwalem sie do dobrego gimnazjum, bo chyba bym zaczal grac w LoLa, nie spotkac sie z nikim i to bylby koniec) balem sie zagadac. A to plakalem w poduszke, bo jej nie poprosilem do tanca, a to wyczailem gdzie mieszka (staaalking)...

I raz jadąc rowerem zagadałem do niej, przy jej domu. Zgadnijcie jak?

No zgadnijcie. 

Macie 5 sekund...

-ktora godzina?

-nie wiem

-aha

>popierdalanie rowerem w dol pochylej ulczki

xD  xD  xD  xD  xD  xD

To bylo tak zalosne, ze jak na razie to jedna z moich ulubionych historyjek  :) 

W sumie nigdy jakoś bardzo nie podrywałem dziewczyn ( Nie chłopców też nie ) ale miałem jedną dziwną sytuację  :D

Chodziłem na Ju-Jitsu i zawsze przed zawodami ćwiczyliśmy z kumplem różne techniki u niego w domu ( Ojciec ma firmę, kasy w ciul, kumpel 17 lat, a mama wygląda jakby była jego koleżanką, no taka sprawa ogólnie ) i zawsze miałem wrażenie, że jego mama się na mnie jarała. Jakieś takie dziwne podteksty jak to mi dobrze nie poszło, że kiedyś musze z nią poćwiczyć bo ją to interesuje i w ogóle  xD

No i kiedyś przed zawodami po kumpla przyjechał jego kolega bo musieli coś w klubie piłkarskim u siebie załatwić. Zostałem sam z jego mamą no i wiedziałem, że będzie ciekawie  :D Zrobiła mi coś do jedzenia bo akurat przyszła pora obiadu i usiadła naprzeciwko, a do buzi co chwile sobie wkładała długopis ( Konkretnie widziałem jak go wpychała sobie do gęby tylko, żebym coś pomyślał  xD ) To i tak jest nic... jak zjadłem to poszedłem do niego do pokoju, ale nie znalazłem pada do xboxa to poszedłem do niej, żeby sie spytać gdzie może być. Wbijam do pokoju, a ta w samych majtkach hahaha, ale nie myślcie, że do czegoś doszlo  xD Przeprosiłem i wyszedłem, a po chwili wrócił kumpel   :D

Do dzisiaj jak się widzieliśmy gdzieś to od razu przypominałem sobie ją w tych majtkach haha no beka

Opublikowano

a z tym się musze zgodzić...

nie ma nic gorszego jak np limit 50 postów do działku reklamowania serverów MC

codziennie jakis debil spamuje po każdym temacie głupotami tylko po to by nabić 50 postów... 

BRAWO MPC forum, świetny sposób na ograniczenie spamu! jest go jeszcze więcej...

bo zakladanie tematow powinno byc np. od 5 postow, a pisanie od 50

to jest idiotyzm, ze nikt tego nie przemyslal

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...