Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kodexior

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

PODRYWANIE - jakie są wasze doświadczenia, porażki ( xD), sukcesy i porady?

Macie swój sposób na dziewczyny (albo chłopaków - jak kto woli)?

Wiem, że większość ludzi na tym forum nie przekroczyła 18 roku życia, ale niezłe inby się odwalają nawet na imprezach do tego roku zycia :D Czujcie się wolni do pisania o waszych pierwszych próbach i momentach totalnego wygrywu lub przegrywu.

To może ja zaczne:

Zacząłem podrywać dziewczyny po 16 roku życia (pieniężnie xD). Zacząłem pierw w metrze (mimo tego że srałem po gaciach za pierwszym razem - potem było lepiej), skończyłem w necie. Najlepszym sposobem było podejść i zagadać coś w stylu "Cześć. Chce Cię poznać ( ͡° ͜ʖ ͡°)". Po tym openerze ( xD) dziewczyna cała rozpromieniona, a Ty mogłeś się popisać nienaganną polszczyzną i social skillem. Total wygryw był gdy ze stresu nie zapominałeś o numerze xD A gdy odchodziłeś, to czułeś się jak Bond z wybuchami za plecami (ofc nie odwracasz sie - jesteś przecież samcem alfa).

Za pierwszym razem zapomniałem wziąć numeru, a potem ją spotkałem w autobusie i okazało się że chodzi do klasy z moją crush, także odpuściłem sobie xD

Po jakimś czasie spotkałem laske na czacie (6obcy). Umówiliśmy się, spotkaliśmy. Po 6 miesiącach napisała do mnie czy nie wpadne (ot tak z dupy). Oczywiście, młody Kodex zajarany możliwością zaruchania, ogarnął się w 3 minuty 26 sekund i wyszedł. Oczywiście, nie jestem takim przegrywem, więc wypad zaliczam do udanych :D Do dziś jesteśmy przyjaciółmi :DD

Zapraszam do dyskusji :)

PS. Ma ktoś porady na MILFy ? :D I fajnie jakby dziewczyny się wypowiadały o tym jak ktoś je podrywał :>

Pozdrawiam :)

Opublikowano

W sumie nigdy jakoś bardzo nie podrywałem dziewczyn ( Nie chłopców też nie ) ale miałem jedną dziwną sytuację :D

Chodziłem na Ju-Jitsu i zawsze przed zawodami ćwiczyliśmy z kumplem różne techniki u niego w domu ( Ojciec ma firmę, kasy w ciul, kumpel 17 lat, a mama wygląda jakby była jego koleżanką, no taka sprawa ogólnie ) i zawsze miałem wrażenie, że jego mama się na mnie jarała. Jakieś takie dziwne podteksty jak to mi dobrze nie poszło, że kiedyś musze z nią poćwiczyć bo ją to interesuje i w ogóle xD

No i kiedyś przed zawodami po kumpla przyjechał jego kolega bo musieli coś w klubie piłkarskim u siebie załatwić. Zostałem sam z jego mamą no i wiedziałem, że będzie ciekawie :D Zrobiła mi coś do jedzenia bo akurat przyszła pora obiadu i usiadła naprzeciwko, a do buzi co chwile sobie wkładała długopis ( Konkretnie widziałem jak go wpychała sobie do gęby tylko, żebym coś pomyślał xD ) To i tak jest nic... jak zjadłem to poszedłem do niego do pokoju, ale nie znalazłem pada do xboxa to poszedłem do niej, żeby sie spytać gdzie może być. Wbijam do pokoju, a ta w samych majtkach hahaha, ale nie myślcie, że do czegoś doszlo xD Przeprosiłem i wyszedłem, a po chwili wrócił kumpel  :D

Do dzisiaj jak się widzieliśmy gdzieś to od razu przypominałem sobie ją w tych majtkach haha no beka

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

W 21 wieku się już nie podrywa ziomeczku. Polecam kupić sobie nowe Merca jak ja i mieć wszystkie lepsze dupeczki :<

XJHIavu.png

Opublikowano

W 21 wieku się już nie podrywa ziomeczku. Polecam kupić sobie nowe Merca jak ja i mieć wszystkie lepsze dupeczki :<

No i walić konia przed ekranem monitora do kupki pikseli xDD

Opublikowano

Ty to pewnie szamanki w metku wyrywasz xD

jedziecie na plaże do m1, w nocy, na koniach... so romantic

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Teraz do laski oświadczają się facetom, każdy chyba wie o co chodzi :)

A jeśli chodzi o podrywanie po gimnazjum skończyłem z tym, teraz nie szukam laski to kula u nogi, chyba  że na raz. A tak na serio wcześniej niż po skończeniu nauki 21+ lub 26+ nie ma co wcześniej szukać. Wątpię aby taki średnioszkolny związek przetrwał. Chyba że chodzi Ci o ruchanie to co innego :)

Co do podrywu to laski same teraz zagadują xD

Deus vult

Opublikowano

Istotne jest aby wspomnieć o lvlu w WoWie, dywizji w LoLu i wszystkich innych życiowych osiągnięciach. Ja mam nawet karteczke, na której wszystkie szczegóły zanotowałem (zawsze przy sobie). Wszystkie kobiety będą za tobą krzyczeć, natomiast mężczyźni będą Cię porządać.

Opublikowano

A ja podrywam małolaty pod klubem moim super wozem. Nic nie mówię, stoję przy aucie na włączonych światłach i palę fajka. Co chwila jakaś 17nastka mnie zaczepia, czy nie mam papierosa. A ja jej mówię, że nie i czuje się z tym lepiej, bo mam prawdziwą kobietę w domu. 

951841430649214321545.png

Day after day.

Opublikowano

Najlepszy jest sposób gdy wahasz się przy pociągnięciu za spust bo ofiara nie jest naga.

#top

Najlepszy podryw jest wtedy gdy ignorujesz ofiarę, sama przyjdzie pod warunkiem że wyglądasz tak i owak :D

Nie no, nie koniecznie. Przecież możesz wyglądać super, być ubranym w dobre ciuchy, ale jeżeli ma się garba, minę grabarza i nastrój grobowy, to chyba nawet kasa by nie pomogła. Aparycja jest bardzo istotna.

EDIT: 12 osób przegląda temat. No nie bójcie się i zapostujcie. Przecież jesteśmy (prawie) anonimowi xDD

Opublikowano

W sumie nigdy jakoś bardzo nie podrywałem dziewczyn ( Nie chłopców też nie ) ale miałem jedną dziwną sytuację :D

Chodziłem na Ju-Jitsu i zawsze przed zawodami ćwiczyliśmy z kumplem różne techniki u niego w domu ( Ojciec ma firmę, kasy w ciul, kumpel 17 lat, a mama wygląda jakby była jego koleżanką, no taka sprawa ogólnie ) i zawsze miałem wrażenie, że jego mama się na mnie jarała. Jakieś takie dziwne podteksty jak to mi dobrze nie poszło, że kiedyś musze z nią poćwiczyć bo ją to interesuje i w ogóle xD

No i kiedyś przed zawodami po kumpla przyjechał jego kolega bo musieli coś w klubie piłkarskim u siebie załatwić. Zostałem sam z jego mamą no i wiedziałem, że będzie ciekawie :D Zrobiła mi coś do jedzenia bo akurat przyszła pora obiadu i usiadła naprzeciwko, a do buzi co chwile sobie wkładała długopis ( Konkretnie widziałem jak go wpychała sobie do gęby tylko, żebym coś pomyślał xD ) To i tak jest nic... jak zjadłem to poszedłem do niego do pokoju, ale nie znalazłem pada do xboxa to poszedłem do niej, żeby sie spytać gdzie może być. Wbijam do pokoju, a ta w samych majtkach hahaha, ale nie myślcie, że do czegoś doszlo xD Przeprosiłem i wyszedłem, a po chwili wrócił kumpel  :D

Do dzisiaj jak się widzieliśmy gdzieś to od razu przypominałem sobie ją w tych majtkach haha no beka

Ja bym wyruchal taką , ty też ją powinieneś wziąść mocno złapać za dupsko i ruchać do nieprzytomności :P

@topic

Ja wyjeżdżam maluchem i wszystkie się na mnie patrzą :D chyba nie przez to że jade maluchem tylko na moje krosty i miód w uszach oraz żółte zęby (przypominają złoto)

więc wiem jak wyrwać laske bo pewnego dnia szedłem sobie do kościoła do jakaś milf się doczepiła do mnie bo się patrzyłem na tą pupcie i jak mnie pierdolneła torbą to tylko widziałem ciemny obraz, potem się obudziłem w szpitalu dla upośledzonych tyle pamiętam ;/

Opublikowano

Ja bym wyruchal taką , ty też ją powinieneś wziąść mocno złapać za dupsko i ruchać do nieprzytomności :P

@topic

Ja wyjeżdżam maluchem i wszystkie się na mnie patrzą :D chyba nie przez to że jade maluchem tylko na moje krosty i miód w uszach oraz żółte zęby (przypominają złoto)

więc wiem jak wyrwać laske bo pewnego dnia szedłem sobie do kościoła do jakaś milf się doczepiła do mnie bo się patrzyłem na tą pupcie i jak mnie pierdolneła torbą to tylko widziałem ciemny obraz, potem się obudziłem w szpitalu dla upośledzonych tyle pamiętam ;/

A ja podrywam małolaty pod klubem moim super wozem. Nic nie mówię, stoję przy aucie na włączonych światłach i palę fajka. Co chwila jakaś 17nastka mnie zaczepia, czy nie mam papierosa. A ja jej mówię, że nie i czuje się z tym lepiej, bo mam prawdziwą kobietę w domu. 

Istotne jest aby wspomnieć o lvlu w WoWie, dywizji w LoLu i wszystkich innych życiowych osiągnięciach. Ja mam nawet karteczke, na której wszystkie szczegóły zanotowałem (zawsze przy sobie). Wszystkie kobiety będą za tobą krzyczeć, natomiast mężczyźni będą Cię porządać.

Nie no panowie, ja tu proszę o poważną dyskusję. Wiem, że gracze pokroju waszego mają mało takich doświadczeń, ale chyba jakieś zaloty kiedyś wykonywaliście w stronę kogoś. Pochwalcie się, przecież to tylko internet :>

Opublikowano

Minimum diament w LOLu i nie musisz bać się o swojego social skilla, ani nic z tych rzeczy.

Nick w grze: GiorgioDobko lub D0BS0N

Opublikowano

@topic

No wiesz miałem 16 lat, a poza tym to byłoby okropne. Co jak co, ale trzeba umieć się zachowac, a nie tylko ,,ruchać'' jak wy to mówicie :P

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

No wiesz miałem 16 lat, a poza tym to byłoby okropne. Co jak co, ale trzeba umieć się zachowac, a nie tylko ,,ruchać'' jak wy to mówicie :P

Dokładnie. Ale przejebać szanse wypastwienia się nad milfem to też grzech.

Opublikowano

Dokładnie. Ale przejebać szanse wypastwienia się nad milfem to też grzech.

Hahaah. Wy to tylko o jednym :D

Tak czy siak ładna z niej kobietka, ale teraz mam milion razy ładniejszą i podrywać nie muszę ;)

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Tak czy siak ładna z niej kobietka, ale teraz mam milion razy ładniejszą i podrywać nie muszę ;)

To są ogiery mpc, napaleni jak żyd na pieniądze ;).

Ja nie zarywam do dziewczyn. Kiedyś w podstawowce miałem jakąś na oku, ale to tylko przynosilo problemy.

Opublikowano

Trzeba rżnąć puki masz czym bo będziesz stary i nie poruchasz sobie bracie kiedy gównem śmierdzą gacie :D

Nie no panowie, ja tu proszę o poważną dyskusję. Wiem, że gracze pokroju waszego mają mało takich doświadczeń, ale chyba jakieś zaloty kiedyś wykonywaliście w stronę kogoś. Pochwalcie się, przecież to tylko internet :>

Byłem/jestem za brzydki i żadna mnie nie chciała :( no chyba że dla jaj się liczy)

Opublikowano

Trzeba rżnąć puki masz czym bo będziesz stary i nie poruchasz sobie bracie kiedy gównem śmierdzą gacie :D

Byłem/jestem za brzydki i żadna mnie nie chciała :( no chyba że dla jaj się liczy)

Przyjacielu, tu chodzi o sam fakt podrywu. Czy podszedłeś, zagadałeś, czy jakieś zaloty na panne szykowałeś :> Zapostuj historie związaną z tym. Może być nawet z podstawówki :>

Opublikowano

A co na starość mi odpadnie i nie będę miał czym xD?

Spokojna twoja głowa, będzie jeszcze wiele okazji.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Dziewczyn podobalo mi sie sporo... Wszystkie z klasy, otoczenia wiec podryw nie byl wymagany ;) tak w sumie to zadna na tyle mi sie nigdy noe podobala aby byla moja dziewczyną ;) ale jeden fail mam...

6 klasa. Do rownoleglej klasy chodzi dziewczyma. Ładna. Wysoka. Lekko, leciutko gruba a ja to lubię (chyba to na granicy fetyszu jest :/), taki maly brzuszek. Sympatyczna i nie ma przyjaciol kolegow. Czego chciec wiecej? Jako klasowa ofiara (jak dobrze ze wyrwalem sie do dobrego gimnazjum, bo chyba bym zaczal grac w LoLa, nie spotkac sie z nikim i to bylby koniec) balem sie zagadac. A to plakalem w poduszke, bo jej nie poprosilem do tanca, a to wyczailem gdzie mieszka (staaalking)...

I raz jadąc rowerem zagadałem do niej, przy jej domu. Zgadnijcie jak?

No zgadnijcie.

Macie 5 sekund...

-ktora godzina?

-nie wiem

-aha

>popierdalanie rowerem w dol pochylej ulczki

xD XD xD XD xD XD

To bylo tak zalosne, ze jak na razie to jedna z moich ulubionych historyjek :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie wnikam czy ty lubisz starsze czy młodsze ja to osobiście to wole w swoim wieku ale to nie ważne.Takich rzeczy to nie powinno się robić koledze toż to kolegi mama a potraktowałbyś ja jak szmatę wiem po tym co piszesz najprawdopdobnie to ty dziewczyny traktujesz "tylko na jedna noc" .Jak ty byś się poczuł jak by ci kolega mame wyruchal dodatek taki ode mnie i jak by to jeszcze nagrał i pokazal ci albo i jeszcze znajomym..Ja to bym tak nie chciał aby mi ktoś tak zrobił.I na dodatek rozbiłbyś rodzine. 

1373701876-U969346.jpg

Opublikowano

Nie zapukałeś ? ładna kultura widzę :)

amqou1.png

Azb3sT^

Opublikowano

Chodzi Ci o to czy nie zapukałem do drzwi zanim wszedłem? Nie bo jego rodzice do sypialni mają dziurę w ścianie wielkości drzwi garażowych.. nie było w co pukać xD

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...