Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

allegro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

siema zalozylem allegro na swoja babke :p dlatego ze nie moge juz na siebie ani na moj adres xD

i z jakies 2 miechy temu sprzedalem konto w wowie za 120 zl ale ten idiota co mu sprzedalem przelal mi kase na payu chociaz 5 razy pisalem ze chce zwykly przelew na konto bankowe. i teraz nie moge wyplacic hajsu bo trzeba tam potwierdzic konto bankowe a moja babka nie ogarnia co to jest i za ciula nie aktywuje tego konta bo sie boi ze ja opier**le z kasy ale mniejsza z tym

jest jakis inny sposob zeby wyplacic ten hajs z allegro? bo marnuje sie tylko to 120zl 

Age is just a number :)

Opublikowano

Twoja babcia boi się, że okradniesz ją z pieniędzy?  o.O

Nie ma innego sposobu.

Opublikowano

Twoja babcia boi się, że okradniesz ją z pieniędzy?  o.O

Nie ma innego sposobu.

nie chodzi o to ze sie boi tylko nie chce mi dac nr konta. nie mam pojecia dlaczego ;)

lipa bo bym sie najebal a hajs sie nei zgadza. i przez tydzien sie nie bedzie zgadzal ;/

Opublikowano

problem z wpisaniem numeru konta aż taki masz ?   konto wcale nie musi być twoje , znajomych raczej to jeszcze chyba posiadasz którzy odbiorą płatność na swoje konto

zresztą jakbyś kiedykolwiek zaglądał do opcji wypłaty jak byk stoi PRZEKAZ POCZTOWY

jak nie masz adresu to jest opcja poste restaante odebrać na najbliższej poczcie, jak to zrobić spytaj się sam na poczcie

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

problem z wpisaniem numeru konta aż taki masz ?   konto wcale nie musi być twoje , znajomych raczej to jeszcze chyba posiadasz którzy odbiorą płatność na swoje konto

zresztą jakbyś kiedykolwiek zaglądał do opcji wypłaty jak byk stoi PRZEKAZ POCZTOWY

jak nie masz adresu to jest opcja poste restaante odebrać na najbliższej poczcie, jak to zrobić spytaj się sam na poczcie

ale to musi byc konto babki i ona musi przelac 1.01 zl z tego konta na konto allegro. chcialem odebrac przekazem i chyba tak zrobie ale kasa mi na szybkiego potrzebna dlatego chce przelewm odebrac. przekazem to w kazdy 1 dzien miesiaca przychodzi kaska

Opublikowano

Nie bardzo ogarniam w czym jest rzecz,jak masz konto allegro i w opcjach wpisujesz jeden numer rachunku bankowego to z payu np automatem co poniedziałek payu śle kasę na to konto ja tylko w opcjach raz tak ustawiłem i było wsio a masę miałem aukcji i sprzedaży,Przecież nie musi Ci hasła do konta podawać jak się boji czegokolwiek,wystarczy nr rachunku podać.

Opublikowano

Szybciej wypłacisz ten hajs na przekaz pocztowy, nim znajdziesz numer konta. A co jak wypłacisz na jej konto bankowe a Ona Ci tej kasy nie odda?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...