Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Log Horizon

ProUser

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mi się bardzo podobała ta seria :) Lubię w tym anime te długie dialogi i przedstawianie wszystkiego z najmniejszymi szczegółami. Nic tylko czekać na drugą serię :D

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Mam nadzieje, że to ironia, bo naruto nie może być ulubionym anime..

Zdrowy człowiek przy takiej ilości wspomnień z dzieciństwa Naruto/kakashiego i tych innych pedałków już dawno by rzucił w cholerę to anime, tfu. Sram na ten tytuł śmierdzącym, rzadkim gównem.

Co do tematu, był potencjał zanim anime wyszło, potem to już tylko zgrzytanie zębów i wystawianie ocen -1000/10.

Dziękuję i pozdrawiam każdego kto lubi Log ShitForNoReason.

PS: Przez moment myślałem, że ta cała ninja była nawet fajna, do 20-stych odcinków.

Aż dziw mnie bierze, że tyle wytrzymałem. Z drugiej strony szkoda mojego cennego czasu, który mógłbym przeznaczyć na brazzersy. Eh, masakra.

417711489342956987022.png

Opublikowano

Zdrowy człowiek przy takiej ilości wspomnień z dzieciństwa Naruto/kakashiego i tych innych pedałków już dawno by rzucił w cholerę to anime, tfu. Sram na ten tytuł śmierdzącym, rzadkim gównem.

Co do tematu, był potencjał zanim anime wyszło, potem to już tylko zgrzytanie zębów i wystawianie ocen -1000/10.

Dziękuję i pozdrawiam każdego kto lubi Log ShitForNoReason.

PS: Przez moment myślałem, że ta cała ninja była nawet fajna, do 20-stych odcinków.

Aż dziw mnie bierze, że tyle wytrzymałem. Z drugiej strony szkoda mojego cennego czasu, który mógłbym przeznaczyć na brazzersy. Eh, masakra.

Każdy ma swój gust, ciężko jest moim zdaniem zrobić dobre anime o grze MMOrpg jakim jest Log Horizon. Co do SAO to anime miało potencjał ale tak jak z większością ostatnio miałem doczynienia pierwsze epki to jak zahipnotyzowany się oglada potem już tylko czekam na koniec :/.

Opublikowano

heheszki a ja się zatarłem na 14 ep-ie i nie mam chęci kontynuować :D  uu czytam te posty i słyszę że jakiś romans wcisnęli ^^ chyba zacznę oglądać i to skończę haha

rmoiyq.png

Opublikowano

heheszki a ja się zatarłem na 14 ep-ie i nie mam chęci kontynuować :D  uu czytam te posty i słyszę że jakiś romans wcisnęli ^^ chyba zacznę oglądać i to skończę haha

Ta wcisneli tylk oczy dobrze :P. Nie będe spoilerował bo nie lubie ,ale jak pooglądasz to się przekonasz czemu ^^.

Opublikowano

Powiem wam, ze Sao zdecydowanie Lepiej wyszlo Fabuła i całokształtem, Log Horizon bylo zajebiste, ale nie przystało mi tak do Gustu jak Sao. 

Albicoolvod->Katatuki

d64cee27e8dd47f0bbd3738cee5a7cce.png

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

W sumie, to 1 z lepszych anime jakie  oglądałem.

Moze dlatego ,ze obejrzalem ich mało.

SAO, w sumie ok lecz ten świat elfów troche mnie odrzucił. Podobno w LH mają być aż 3 sezony po 25 odcinków.

2 sezon wychodzi w Październiku, natomiast 2 sezon SAO  w Lipcu więc moze az tak nie bedzie tragicznie + jest NGNL i FT s2.

Bardzo mi sie podobała ta historia z rudym, jak został PP, oraz pomysły Okrągłego Stołu, tylko w sumie za mało było o Akatsuki, a to w sumie ciekawa postac .

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Jedyne co nie podoba mi się w LH, to to że nie jest podane jak oni się tam znaleźli.

Oprócz tego że pokazano nam historie, to nie wiemy jakim sposobem oni się tam znaleźli.

A po 1 sezonie jednak uważam że SAO jest dużo lepszym anime.

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Najlepsza mina świata powraca.

sBnvtxM.png

Pierwszy odcinek drugiego sezonu przegadany, ale niedługo akcja powinna się rozkręcić.

s2c77Oa.png

Opublikowano

Imo Log Horizon > Sao 2 sezon

Sao 1 seson > Log horizon 

Log mi bardzo sie podoba , nie wiem dlaczego ma taki swoj wlasny "Specyficzny" klimat .

Nie ma samej akcji i zero wyjasnien co do czego , jak na co kto wpadl i tylko "Napierdalanie sie".

Log wlasnie pokazuje druga strone tego , Za to cenie to anime , jest wyjatkowe .

Sao bylo fajne , Ale pierwszy sezon .

Narazie ogladajac Sao 2 mam takie wrazenie jakby to bylo poprostu Filler arc .

Pierwszy odcinek Log Horizon zapowiada sie super , 80 bilionow ... W porownaniu do marnych 5 milionow , Walka z klanem NPC , Ugh :D

Super :D

Edited_1.png

Opublikowano

A ja z hejtuje troszkę. :P Kreska, jak i modele leżą po całości. <ukłon dla cycków wielkości arbuza na sterydach> Plus ten zabieg spojler, który polega na pokazaniu fragmentu środka lub finału wydarzenia na początku. Jeżeli to zrobią na wzór hamerykańskiego Detektywa, to przedstawiona droga do celu musi być na 102, jeżeli to był fragment ze środka historii, to ok, może będzie dobrze.

Opublikowano

Jak dla mnie jest w jak najlepszym porządku, zapowiada się o wiele lepiej niż pierwszy sezon. Bo czy zresztą oni tam pod koniec 1szego epa nie zrespili się po śmierci? Więc zgaduję że musieli tę Akibę atakować, poza tym jeszcze widzieliśmy czernią zakrytego Shiroe w real life co jest ciekawe na swój własny sposób.

Dodać jeszcze opuszczenie Akiby i zbieranie nowej ekipy, a więc i nowe przygody z świeżymi postaciami, bo szczerze powiedziawszy poza naszym początkowym trójkowym składem, tym gościem co daje shiroe info oraz Crusty'm to reszta nieszczególnie przypadała do gustu, może teraz będzie ciekawiej:) a jeśli tak będzie to szansa na to że i trzeci sezon będzie jeszcze lepszy :D

Anyways, Nanatsu no Taizai widzę już  w eng subach  więc dla tych co się nudzą, a lubią dobre shouneny to mogą sobie zalukać bo to raczej będzie hit w tym sezonie - jeden z lepszych shouenów, fajne postacie dość prosta historia więc nie trzeba się męczyć by zrozumieć

Opublikowano

No to ja też się wypowiem jako fan naszych japońskich bajeczek, innymi słowy nazywanymi Anime. Log Horizon moim zdaniem ma spory potencjał. Trochę podobny pomysł jak SaO, które zdobyło popularność, ale tutaj nie mamy tego fajnego "zginiesz w grze - zginiesz w realu". Kreska jest słaba. Fabuła? Ma wzloty i upadki. Czasem dzieje się coś ciekawego i zaskakującego, a czasem po prostu zanudza (przynajmniej takie jest moje zdanie). Koniec sezonu pierwszego też możemy różnie interpretować. W sumie to słabe jako zakończenie, ale może zrobili to celowo? Słabe, nic się nie działo, to może coś w stylu: Następny sezon ciebie zaskoczy, hah!

Innymi słowy, zobaczymy co będzie w drugim sezonie, póki co zapowiada się fajnie :)

• 4 tygodnie później...
Bywalec
Opublikowano

Ta emo-akatsuki trochę z niczego wzięta i bardzo denerwuje. W ogóle aktualny wątek w mieście jest naciągany.

Nie trochę, a nawet bardzo. Mogłoby się coś wreszcie ciekawszego stać. Wątek z Akatsuki już mi się trochę nudzi.

Opublikowano

1. Steins gate.

2. Death note

3. Mirai nikki

4. Code geass

5. Toradora

6. Angel beats

7. Phantom requiem for the phantom

8. Full metal alchemist brotherhood

9. School days

10. Toaru majutsu no index 

Pomyliłem tematy, sorry

XrgAYyk.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...