Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Log Horizon

ProUser

Rekomendowane odpowiedzi

Bywalec
Opublikowano

Jeśli chodzi o Akatsuki

to mnie zastanawia jak wyglądała na początku i dlaczego nie chciała pokazać się Shiroe, tylko od razu tego pota od niego na zmianę wyglądu wypiła xD może to się wyjaśni tzw. pewnie zna go a on o tym nie wie ;d

Coś jak w SAO? Ona wypiła tego pota bo nie chciała być facetem, tylko kobietą. <dziewczynką>

• Odpowiedzi 145
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Coś jak w SAO? Ona wypiła tego pota bo nie chciała być facetem, tylko kobietą. <dziewczynką>

Ach no w sumie racja, wybrała sex Male jak w realu kobietą była :D

NE8h1XT.png

Opublikowano

W sumie też się nad tym zastanawiałem, z kolei może być tak, że Shiroe będzie z tą co przebiera Akatsuki <jak jej było?>

Nie pamiętam, ale wiem o kogo chodzi. :p Jednak raczej wątpię, żeby oni razem. Bardziej Akatsuki i on. :3

Bywalec
Opublikowano

Nie pamiętam, ale wiem o kogo chodzi. :p Jednak raczej wątpię, żeby oni razem. Bardziej Akatsuki i on. :3

Ale oni do siebie nie pasują.

Rozbrajające są jeszcze teksty Akatsuki do Shiroe :D

Opublikowano

Ale oni do siebie nie pasują.

Rozbrajające są jeszcze teksty Akatsuki do Shiroe :D

Akatsuki w ogóle jest bardzo śmieszną i pozytywną postacią. :p

Opublikowano

Ja zaś się cieszę z tego, że Log Horizon wreszcie wydaje się rozkręcać i nadchodzące odcinki zapowiadają się bardzo ciekawie.

Wreszcie już nie ma takiej sielanki i muszą zacząć choć trochę uważać przez to, że:

Bardzo prawdopodobne, że po śmierci stracą wspomnienia.

Dodatkowo strasznie zaciekawiła mnie ta sytuacja z Rudim i listą znajomych w ostatnim odcinku.

Chodzi mi o ten moment gdy nie mógł zostać dodany na listę znajomych.

Wydaje się też, że już wcześniej wiedział, że tak to się skończy bo minę miał nieciekawą gdy usłyszał tą propozycję.

Wg. mnie Rudi okaże się niedługo jakimś npc / zdrajcą ale to tylko moje przypuszczenia. ;)

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Odnośnie Akatsuki i Shiroe, wydaje mi się, że coś będzie z nimi [para czy coś takiego], bo ending jest głównie z nią, są w tym samym wieku i chyba Shiroe`mu kojarzy się ona z tą "byłą" jakąś panną z Tea :p Przynajmniej ja mam takie 'odczucia', ale mogę mylić się ;d

Opublikowano

Odnośnie Akatsuki i Shiroe, wydaje mi się, że coś będzie z nimi [para czy coś takiego], bo ending jest głównie z nią, są w tym samym wieku i chyba Shiroe`mu kojarzy się ona z tą "byłą" jakąś panną z Tea :P Przynajmniej ja mam takie 'odczucia', ale mogę mylić się ;d

Nie są w tym samym wieku. Shiroe jest starszy od Akatsuki. ;d

Dodatkowo mam nadzieję, że się mylicie bo coś takiego wg. mnie tylko zepsułoby to anime.

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Dodatkowo strasznie zaciekawiła mnie ta sytuacja z Rudim i listą znajomych w ostatnim odcinku.

Chodzi mi o ten moment gdy nie mógł zostać dodany na listę znajomych.

Wydaje się też, że już wcześniej wiedział, że tak to się skończy bo minę miał nieciekawą gdy usłyszał tą propozycję.

Wg. mnie Rudi okaże się niedługo jakimś npc / zdrajcą ale to tylko moje przypuszczenia. ;)

Mnie też to zaciekawiło właśnie i czekam na rozwinięcie tejże sytuacji. :v Mam nadzieję, że tego nie popsuli. :p

Nie są w tym samym wieku. Shiroe jest starszy od Akatsuki. ;d

Dodatkowo mam nadzieję, że się mylicie bo coś takiego wg. mnie tylko zepsułoby to anime.

A ja liczę, że coś będzie na rzeczy. :p Mam zajawkę na to po obejrzeniu Zero no Tsukaima. xD

Opublikowano

Czy Shiroe z Akatsuki będzie czy nie, to szczerze mówiąc mało mnie obchodzi.

Czy tylko mnie denerwują te wstawki z dziećmi? :P

Jak dla mnie akcja powinna się skupić w całości na Szefie, Akatsuki, Naotsugu i Shiroe + stara ekipa z Tea.

Opublikowano

Czy Shiroe z Akatsuki będzie czy nie, to szczerze mówiąc mało mnie obchodzi.

Czy tylko mnie denerwują te wstawki z dziećmi? :P

Jak dla mnie akcja powinna się skupić w całości na Szefie, Akatsuki, Naotsugu i Shiroe + stara ekipa z Tea.

Mnie też, a przynajmniej powinna przyspieszyć, bo ten fragment zaciekawił mnie dopiero przy akcji z Rudym w ostatnim odcinku.
Opublikowano

I wszystko wskazuje na to, że przyśpieszy i wreszcie zacznie się coś dziać.

Pozwoliłem sobie trochę pofantazjować i pogdybać na podstawie openingu i ostatnich wydarzeń i doszedłem do takich wniosków:

Regan moim zdaniem okaże się czarnym charaterem i będzie chciał doprowadzić do zniszczenia Akiby.

Dlaczego tak sądzę? Otóż jego pojawienie się poprzedziło coś takiego i wątpię by to był przypadek. :)

qhg8.png

W openingu też zbyt przyjaźnie to on nie wygląda:

0BbyrOk.png

Dodatkowo gdy pierwszy raz go ujrzeliśmy otaczało go takie coś:

61lNFJI.png

Ten atak na plaży też poprzedziło coś podobnego co pozwala mi przypuszczać, że jakoś maczał w nim palce:

cVyxPKs.png

A dlaczego wspominałem wcześniej o zniszczeniu Akiby? Bo jest to pokazane w openingu:

mh675ap.png

ynh2.png

1373662483-U83583.png

Opublikowano

Nie chce mi się czytać 4 stron ale czytając to co napisał autor i pierwszą stronę od razu widać, że to marna podróbka Sao. Temat z grami się już przejadł było wiele dobrych mang które ''rzeczywistość'' wsadzały w grę ale ile można. Na siłę starać się zarobić? Głupota.

Bywalec
Opublikowano

Krótka piłka, warto oglądać? Próbowałem jak tylko zaczęły się ukazywać odcinki i stanąłem gdzieś na 7-8 epie, wracać czy odpuszczać na dobre?

Warto.

Opublikowano

wreszcie się coś zaczyna dziać ;)a już myślałem że całe anime będzie przegadane hehe

Fajnie, że wiele wyjaśniają. Chociażby to, jak na początku odbywały się walki. Świetnie je opisali. ^^

Bywalec
Opublikowano

mnie ciekawi co sie stanie dokladniej z ta wojna. nie moge sie doczekac nastepnych odcinkow.

Opublikowano

Tak właściwie to na koniec 15 odcinka pokazali ciekawą scenę z Rudym, a w 16 po prostu ominęli ten wątek?

Opublikowano

Tak właściwie to na koniec 15 odcinka pokazali ciekawą scenę z Rudym, a w 16 po prostu ominęli ten wątek?

Nie. Przecież

jak uważnie się oglądało, to z dedukcji wiadomo, że zginął sporą ilość razy podczas swoich treningów i zapomniał nawet, jak się nazywa

Bywalec
Opublikowano

Co mysliscie o wczorajszym odcinku? Czy księżniczka otrzyma pomoc od poszukiwaczy przygód?

Opublikowano

Wyjdą na środek, najpierw pewnie zacznie Shiroe/crusty coś gadać, mało kto się zgodzi, zacznie księżniczka i zgodzą się prawie wszyscy :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...