Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 letni Youtuber.

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I GUNWO BO JAK SIĘ MA 10 LAT TO JEST PISKLIWY. Jeez

Chyba że jesteś amerykańskim grubasem.

graphic.png

Opublikowano

No dobrze dobrze, tylko się nie zesraj. Wyraziłem swoją opinie chcesz to nagrywaj tego zjebanego minecrafta dzieciaczku, i tak będziesz miał sam hejt i kilka wyświetleń, pozdro. (lolz, z dzieckiem nie wygrasz)

Kto to mówi, pod tematem z grą ma ból dupy, że ktoś nabija posty, a tu proszę.

@top

Możesz nagrywać, lecz jak już to recenzje autorskich pluginow.

@down

SwerQ, czy ja piszę o Pev? Gdzieś tu widzisz to? Bo ja nie i skończ z tym. I stosuj eufemizmy, bo tu też dzieci są.

Opublikowano

Kto to mówi, pod tematem z grą ma ból dupy, że ktoś nabija posty, a tu proszę.

@top

Możesz nagrywać, lecz jak już to recenzje autorskich pluginow.

Kolejny hejter i wyznawca peva się znalazł. Skończ kur*wa bo mam już dość

Opublikowano

Powiedział koleś ze Stevem na avku xD

@topic

Lepiej poczekać z nagrywaniem, bo teraz to tylko by Cię hejtowali :-)

spierdalaj
Opublikowano

Ziomek pasuje Ci takie coś? Akurat mam na Xboxa Fife 13 wiec teraz będę nagrywał o Minecraft bo w Fife za bardzo nie umiem grać .. I napewno nie będę nagrywać grę Straszny Labirynt bo nwm co to jest ale wiem że tam coś wyskakuje lub coś w tym stylu.. Ej opisz mi tą grę krótko bo chce sie dowiedziec co to

Teraz jak nagrywać to tylko Fifę 14 i ultimate tean :)Jaką gre chcesz żebym Ci opisał Fife?W fifie są różne gry ja polecam UT do nagrywania i ogólnej gry.Budujesz swój skład otwierasz paczki itp.Mnie to bardzo interesuje ;p

Opublikowano

SwerQ zamknij japę i mnie nie obrażaj, no mam te 10 lat ale jestem takim samym człowiekiem jak Ty. (Chyba że nie jesteś człowiekiem tylko gimbusem) więc ogar i się nie odzywaj!! Mam takie zainteresowania i marzenia że chce nagrywać o Minecrafcie a Ty zaprzeczasz a Minecraft jest najpopularniejszą grą według większości Świata i Minecraft jest przynajmniej lepszy niż Ty a Ty nie doceniasz pracy Markusa Pressona i rzeszty Mojangu..

Tym pokazałeś swoją inteligencję, dzieciaczku. Idź pomalować farbami czy coś.

Opublikowano

Erayan ale z Cb hejter.. Wymądrzasz się że jesteś starszy a jesteś takim samym człowiekiem jak Ty tylko nie doceniasz tego a tak na prawdę dysponujesz inteligencją szympansa i już dla debila jakiegoś(którym jesteś) wyrażam wiekszy szacunek

SwerQ a według Cb gdybym miał 11,5 lat bym mógł nagrywać?

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Erayan ale z Cb hejter.. Wymądrzasz się że jesteś starszy a jesteś takim samym człowiekiem jak Ty tylko nie doceniasz tego a tak na prawdę dysponujesz inteligencją szympansa i już dla debila jakiegoś(którym jesteś) wyrażam wiekszy szacunek

Nie chodzi o liczbę, tylko głównie o grę jaką nagrywasz, i przede wszystkim żebyś miał mutacje.

Opublikowano

Cały czas używasz jednego argumentu że każdy jest takim samym człowiekiem jak ty, czyli mówisz że nie ważne kto nagrywa bo wszyscy jesteśmy tacy sami? No wybacz ale wolę słuchać głosu osoby dorosłej, poza tym nie mów takich brzydkich słów na forum.

ja wciagałem kakao xD ale szału nie było ;p

Opublikowano

Nagraj tego srajkrafta, będziesz miał kilka wyświetleń i mnóstwo hejtu.
Czemu hejtu? :

NIKT NIE CHCE SŁUCHAĆ DZIECIAKA NAGRYWAJĄCEGO MINECRAFTA. NIKT.

Opublikowano

Ale ty jesteś kurwa głupi... Może inteligencja nadejdzie z wiekiem.

Opublikowano

Boże człowieku skoro upierasz sie przy tym ze możesz już nagrywać to KURWA nagrywaj a nie robisz tu burdel. Nie każdy chce oglądać 10-latka, który do tego gra w minecrafta. Nie wyzywaj nikogo od gimbusów, bo TY sam nim będziesz i nie będziesz chciał, żeby cie ktoś wyzywał. Dorośnij to sobie zdasz sprawę, z tego jaki głupi byłeś.

Opublikowano

Prawo masz, ale sensu to robić już nie. Ja w Twoim wieku latałem po dworze z kolegami, a nie głupie minkrafty nagrywał na youtuby...

Opublikowano

Jak zrobisz kanal to daj linka bede hejtowal 24/7

PS nagrywanie minecrafta to pomylka. Takie dzieci jak ty kieruja sie na minecrafcie a pozniej na lopacie pracuja bo klocuchy na budowie.

A i nie masz prawa. W prawach youtube jest ze mikrofonu mozna uzywac od 16 lat. Takie sa kryteria wiekowe chyba.

Od kołyski, aż po grób,
Jedno miasto, jeden klub.
Za te barwy za naszą Stolicę
Pójdą w bój Legii wierni kibice

Opublikowano

Jeśli będziesz piszczał będą hejty lecz oglądalność będzie

A jeśli będziesz normalnie mówił nie będzie wielkiego hejtu ale oglądalności też może nie być

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...