Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 letni Youtuber.

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Po 1. Maly gnojku nie wyzywaj od Gimbow jak podstawowki nie skonczyles.

Po 2. Nikt nie lubi malych dzieci z powiekszona sledziona.

Po 3. Minecraft... Jest tego za duzo.

Pytasz sie czy masz prawo nagrywac? Lepiej zebys wogole dostepu do internetu nie mial.

61093c6efb.png

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Po 1 Nie wyzywaj od gnojka bo lepszy nie jesteś

Po 2 Nawet nie wiesz co to śledziona

I po 3 Więc się nie odzywaj

Po 4 napisałeś: mial, zebys wogole , po wiekszona itd. Naucz się ortografii kolego

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po 1 Nie wyzywaj od gnojka bo lepszy nie jesteś

Po 2 Nawet nie wiesz co to śledziona

I po 3 Więc się nie odzywaj

Po 4 napisałeś: mial, zebys wogole , po wiekszona itd. Naucz się ortografii kolego

Tak jest lepszy. Ja też jestem lepszy i większość tutaj też jest lepsza od ciebie. I gówno nas obchodzi twoja śledziona. Możesz nawet umrzeć a nas i tak to nie będzie interesować. Idź się ucz bo do gimbazy nie zdasz dzieciaczku.

Game Over

Opublikowano

Nie możesz umrzeć przez śledzionę ;_; Tak by ludzie jej nie mogli usuwać, btw. śledziona jest dobrze chroniona więc jakby ktoś cię pierdolnął w tamte miejsce to i tak by nic nie było ;_;

Btw. wypierdalaj nagrywać MC - czekam z ręką w majtach.

PMK3yt4.png

Opublikowano

Arcaque zaprzeczam że jesteś lepszy . Takich młodych jak ja takimi słowami? Ogarnij downa bo na pewno nie jesteś lepszy i za to jesteś wg. Mnie o 10000000000000 razy gorszy od gówna!!

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Arcaque zaprzeczam że jesteś lepszy . Takich młodych jak ja takimi słowami? Ogarnij downa bo na pewno nie jesteś lepszy i za to jesteś wg. Mnie o 10000000000000 razy gorszy od gówna!!

Oj, tak bardzo się przejąłem opinią 10 latka. Najchętniej sam bym ci zajebał w tę śledzionę. Nożem. Jedno dziecko neo mniej.

Game Over

Opublikowano

Dziecko, już wielu ci to mówiło. Lepiej nie nagrywaj. Oglądanie 10-latka grającego w układanie klocków? Podziękuję, wolę sam pograć niż patrzeć jak ktoś gra. Jak ktoś powiedział ci żebyś wyszedł na dwór to ty od razu że ktoś by cię uderzył w śledzionę i umrzesz. No tak, przecież na ulicy każdy każdego bije, każde wyjście kończy się obrażeniami śledziony :( Ja jakoś ze znajomymi w kółko gdzieś wychodzimy od wielu lat i wiesz co? Nikt nikogo w śledzionę nie uderzył, zaskakujące,prawda? Lepiej wyjść na dwór, robić cokolwiek bardziej pożytecznego niż siedzenie wiele godzin przed kompem i tracić czas na to , co nie przyniesie żadnego efektu. Bawi mnie argument " Jesteś takim samym człowiekiem jak ja więc mnie nie obrażaj". Serio? Każdy, naprawdę każdy człowiek jest inny. Może to będzie dla ciebie zadziwiające i szokujące ale w większości to tak, starsi są lepsi od ciebie. Im człowiek starszy tym ma więcej wiedzy i doświadczenia, więc nie mów mi że wszyscy są tacy sami bo to idiotyzm. "Takich młodych jak ja takimi słowami?" A co to ,z racji bycia młodym należy się specjalne traktowanie?;)

Opublikowano

xxx

- źle napisałem , nie nagrywaj bo nie ogarniasz emocji ..

Opublikowano

Chłopcze ogarnij downa bo nikt cię nie będzie oglądał klocu

Opublikowano

Nie rozumiecie że ja nie mogę wychodzić na dwór a biegać tym bardziej?? Mam powiększoną śledzionę w brzuchu i jak 1 raz mnie ktoś walnie to mogę umrzeć!!!!!!!!!!!

Weź w ogóle na dwór nie wychodź bo Cię zgwałcą. Czekam na twój pierwszy filmik.

PS. JESTEM TWOIM FANEM NOWE FILMY <3 <3 <3 PLEASE.

Opublikowano

hahahaha xD Własną odp jako najlepszą ustawił :D

Gratulacje, możesz już wyjść.

graphic.png

Opublikowano

Ej nie żeby coś, ale nie możesz nagrywać (nie licząc twoich wad, których jest jak odpowiedzi w dziale metin) Bo na youtube wolno zarejestrować się od 13 roku życia.

Także jeśli się zarejestrowałeś Twoi rodzice będą ukarani wysoką grzywną, a Ty dostaniesz kuratora.

Opublikowano

Od śledziony się nie umiera. Umiera sie od skutków, czyli różne zapalenia, zakażenia itp. Śledziona chyba transportuje tlen podczas wysiłku i jak jej nie ma, to nie można uprawiać wydolnościowych prac, bo się zamęczyny na smierc. Tak dla sprostowania.

Opublikowano

Nie rozpoznać trolla po sześciu stronach w temacie, szacunek.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

Od śledziony się nie umiera. Umiera sie od skutków, czyli różne zapalenia, zakażenia itp. Śledziona chyba transportuje tlen podczas wysiłku i jak jej nie ma, to nie można uprawiać wydolnościowych prac, bo się zamęczyny na smierc. Tak dla sprostowania.

Śledziona jest jednym z kilku narządów układu limfatycznego. W śledzionie są niszczone drobnoustroje chorobotwórcze, a także martwe i uszkodzone erytrocyty (krwinki czerwone).

Po drugie ten temat to troll - myślicie, że 10 latek pisałby ze znikomą ilością ortów? ;) Co do tematu --> Nie nagrywaj, poniewaz:

- Nikt nie lubi oglądać filmów w wykonaniu dziecka

- Nikt nie lubi słuchać tego, co mówi dzieciak (w znaczeniu barwa głosu + jęczenie + niepoprawna wymowa + znudzanie widza tym, czym mówi)

- Na YouTube jest w chuj filmów o tej grze, więc dlaczego mają powstawać kolejne?

- Będziesz miał w komentarzach, na PW dużą ilość hejtów

Proponuję zająć się blogiem (z tej racji, że jak na swój wiek piszesz całkiem dobrze, lecz musiałbyś popracować nad składnią zdania), nie filmami. Proponuję też zająć się inną grą niż Minecraft lub w ogóle czym innym. Wklep sobie na YouTube "Minecraft" i oglądając to przez kilka lat nie oglądniesz wszystkiego. Tak właśnie jest zaśmiecony tym YouTube.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Jacy wy jesteście kretyni! Widać, że koleś nie ma 10 lat tylko więcej i jest popi*rdolony psychicznie. Wy tylko karmicie trola, a on z was beke leje jak ch**.

Opublikowano

Dziecko, już wielu ci to mówiło. Lepiej nie nagrywaj. Oglądanie 10-latka grającego w układanie klocków? Podziękuję, wolę sam pograć niż patrzeć jak ktoś gra. Jak ktoś powiedział ci żebyś wyszedł na dwór to ty od razu że ktoś by cię uderzył w śledzionę i umrzesz. No tak, przecież na ulicy każdy każdego bije, każde wyjście kończy się obrażeniami śledziony :( Ja jakoś ze znajomymi w kółko gdzieś wychodzimy od wielu lat i wiesz co? Nikt nikogo w śledzionę nie uderzył, zaskakujące,prawda? Lepiej wyjść na dwór, robić cokolwiek bardziej pożytecznego niż siedzenie wiele godzin przed kompem i tracić czas na to , co nie przyniesie żadnego efektu. Bawi mnie argument " Jesteś takim samym człowiekiem jak ja więc mnie nie obrażaj". Serio? Każdy, naprawdę każdy człowiek jest inny. Może to będzie dla ciebie zadziwiające i szokujące ale w większości to tak, starsi są lepsi od ciebie. Im człowiek starszy tym ma więcej wiedzy i doświadczenia, więc nie mów mi że wszyscy są tacy sami bo to idiotyzm. "Takich młodych jak ja takimi słowami?" A co to ,z racji bycia młodym należy się specjalne traktowanie? ;)

Nie każdy młodzik to przygłup tak samo jak nie każdy starszak ma inteligencję większą od młodzika. Znam wielu młodzików 11-13 lat, których roi się na placu zabaw przed blokiem. I wiesz co? Większość z tych dzieciaków ma większe IQ od 60% ludzi na tym forum. Tak samo przeszli o wiele więcej od większości "bogatych gimbów" na mpc.

@nie zmienia to faktu, że autor tematu to:

a) dziecko neo

B) troll

Serio, gdybym mógł to sam jebnąłbym cię w tę śledzionę

Haahahahahahahahahaha, śmieszne

Opublikowano

Gdybyście mnje jeb**** to byście zapłacili za operację bo to by było przez Was :)

Proszę zamknąć.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ludzie na tym forum są na prawdę dziwni, żeby nie rozpoznać trolla. No japier***

Nagraj jak się tniesz, jednego debila mniej.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...