Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 letni Youtuber.

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie: mam prawo nagrywać filmiki o Minecraft w wieku 10 lat? I dajcie link do kupna Mikrofonu który ma dobrą jakość i nie dużą cenę. Poprostu ma być nie drogi i dobry. Daje like!!

McDeCrasher do 100 zł -/+

1390144171-U592769.png

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

A dlaczego nie miałbyś mieć prawa? ;_;

Mikrofonu który ma dobrą jakość i nie dużą cenę

Ah, kto nie ma takich życzeń ;). Jaką dokładnie kwotę możesz wydać?

381911453317091771709.png
by ja.

Opublikowano

Nie, nie masz prawa. Nagrywanie minecrafta to jest pomyłka ...

Powiedział koleś ze Stevem na avku xD

@topic

Lepiej poczekać z nagrywaniem, bo teraz to tylko by Cię hejtowali :-)

Opublikowano

Jeżeli przejdzie mutacje to i tak będą go hejtować przez MC.

Odczekaj pewien czas, aż będziesz mieć normalny głos (po mutacji) i nie nagrywaj na początek Minecrafta.

WIększy sukces mają kanały, na których są nagrywane różnorodne gry.

Opublikowano

Mam nagrywać np. Straszny Labirynt? Człowieku ja się tego boję mam 10 lat...

Elpadrino on kosztuje dwie stówki a ja napisałem że ma kosztować 1 stóqe

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Nagrywaj sobie, ale nie licz na oglądalność. Lepiej się ogląda osoby starsze, więcej mogą przekazać wiedzy, są bardziej doświadczeni i ogólnie lepiej się ich słucha.

finalrender.png

Opublikowano

nie nagrywaj najlepiej w tym wieku, bo bedziesz miec mnóstwo lapek w dol i do tego kazde po tobie bedzie jechac, a co gorsze jak jeszcze twarz pokazesz to juz w ogole

Opublikowano

Przecież mogę nagrywać filmy bez dzwięku .. Nie pomyśleliście o tym @up i 2x @up?

Np. Moge nagrać jak zrobić super wydajną pułapkę na moby/graczy lub 30 sposobów jak strollować kolege w Minecraft i moj kolega będzie grał trollowanego a ja będę trollem i zawsze jak ten "trollowany" będzie strollowany to w Windows Media Maker będę dogrywał popularną piosenkę Eduarda Khila- Trololo

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Przecież mogę nagrywać filmy bez dzwięku .. Nie pomyśleliście o tym @up i 2x @up?

Np. Moge nagrać jak zrobić super wydajną pułapkę na moby/graczy lub 30 sposobów jak strollować kolege w Minecraft i moj kolega będzie grał trollowanego a ja będę trollem i zawsze jak ten "trollowany" będzie strollowany to w Windows Media Maker będę dogrywał popularną piosenkę Eduarda Khila- Trololo

Zadałeś pytanie czy opłaca się w wieku 10 LAT nagrywać z mikrofonem i jaki mikrofon, wszyscy Ci odpowiedzieli dzieciaczku,

a ty masz pretensje że mówią Ci prawdę i cytuje " Przecież mogę nagrywać filmy bez dźwięku " to po co zakładasz temat jaki mikrofon?

Opublikowano

Masz prawo, ale nikt nie będzie cię oglądał. Są 2 powody:

1. Masz 10 lat, no kurwa, bez przesady...

2. Minecraft to gówno i tylko gimby się tym jarają.

Jest tego od chuja, nikt by cię nie oglądał...

Opublikowano

SwerQ zamknij japę i mnie nie obrażaj, no mam te 10 lat ale jestem takim samym człowiekiem jak Ty. (Chyba że nie jesteś człowiekiem tylko gimbusem) więc ogar i się nie odzywaj!! Mam takie zainteresowania i marzenia że chce nagrywać o Minecrafcie a Ty zaprzeczasz a Minecraft jest najpopularniejszą grą według większości Świata i Minecraft jest przynajmniej lepszy niż Ty a Ty nie doceniasz pracy Markusa Pressona i rzeszty Mojangu..

1390144171-U592769.png

Opublikowano

SwerQ zamknij japę i mnie nie obrażaj, no mam te 10 lat ale jestem takim samym człowiekiem jak Ty. (Chyba że nie jesteś człowiekiem tylko gimbusem) więc ogar i się nie odzywaj!! Mam takie zainteresowania i marzenia że chce nagrywać o Minecrafcie a Ty zaprzeczasz a Minecraft jest najpopularniejszą grą według większości Świata i Minecraft jest przynajmniej lepszy niż Ty a Ty nie doceniasz pracy Markusa Pressona i rzeszty Mojangu..

minecraft to gówno

chcesz to nagrywać to licz się z tym, że będziesz miał 5wyświetleń pod filmem

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

No dobrze dobrze, tylko się nie zesraj. Wyraziłem swoją opinie chcesz to nagrywaj tego zjebanego minecrafta dzieciaczku, i tak będziesz miał sam hejt i kilka wyświetleń, pozdro. (lolz, z dzieckiem nie wygrasz)

Opublikowano

Sam minecraft nie jest złą grą, jest tak utożsamiany bo same dzieciaki w to grają i spamują jakimiś śmieciofilmami na yt z ich glosikami i inteligencją wiewiórki.

finalrender.png

Opublikowano

Zamknij ryj bo zgłoszę i szacunku troche Gimbusie .. Jestem takim samym człowiekiem jak Ty tylko mniejszym.

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Zamknij ryj bo zgłoszę i szacunku troche Gimbusie .. Jestem takim samym człowiekiem jak Ty tylko mniejszym.

I właśnie dlatego niepowinieneś nagrywać

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

o kurwa

co ten minecraft robi z ludźmi

to nawet ja nie

lolol

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...