Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

10 letni Youtuber.

LuKi504

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli przejdzie mutacje to i tak będą go hejtować przez MC.

Odczekaj pewien czas, aż będziesz mieć normalny głos (po mutacji) i nie nagrywaj na początek Minecrafta.

WIększy sukces mają kanały, na których są nagrywane różnorodne gry.

Mylisz się, niestety się mylisz. YouTube polski jest w 70% z Minesyfu.

• Odpowiedzi 127
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

SwerQ zamknij japę i mnie nie obrażaj, no mam te 10 lat ale jestem takim samym człowiekiem jak Ty. (Chyba że nie jesteś człowiekiem tylko gimbusem) więc ogar i się nie odzywaj!! Mam takie zainteresowania i marzenia że chce nagrywać o Minecrafcie a Ty zaprzeczasz a Minecraft jest najpopularniejszą grą według większości Świata i Minecraft jest przynajmniej lepszy niż Ty a Ty nie doceniasz pracy Markusa Pressona i rzeszty Mojangu..

Możesz jak najbardziej nagrywać Minecrafta, ale równie dobrze możesz wgrać te filmiki na pendrive, zamiast na YT. Wyjdzie na to samo - nikt tego nie będzie oglądał.

Po za tym polemizowałbym nad tym, że MC jest najpopularniejszą grą świata.

1567846744.png
Opublikowano

Możesz jak najbardziej nagrywać Minecrafta, ale równie dobrze możesz wgrać te filmiki na pendrive, zamiast na YT. Wyjdzie na to samo - nikt tego nie będzie oglądał.

Po za tym polemizowałbym nad tym, że MC jest najpopularniejszą grą świata.

Może i jest ale dla dzieci w przedziale 5-14lat co nie zmienia faktu, że ta gra to gówno

1378747514-U216092.jpg

Opublikowano

A WellyPL też nie ma za dużo lat i pare setek tysiecy wyświetleń ma jego film

Daj link do jakiegoś jego filmu bo jakoś tego nie widzę.

Opublikowano

Wpisz sobie 25 sposobów jak strollować kolegę w Minecrafcie i dla @ 2x up mowie: No i uważasz że ta gra to gowno?? Przynajmiej jest lepsza od Cb

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Ze wzgledu na twoje zachowanie nie mozesz nagrywac zakazuje ci.

Opublikowano

Zamknij ryj bo zgłoszę i szacunku troche Gimbusie .. Jestem takim samym człowiekiem jak Ty tylko mniejszym.

Czo ten majnkraft robi z ludźmi to ja nie wiem.

Moja rada:

Nawet nie zakładaj konta na YT.

Opublikowano

Z tych wszystkich postów wnioskuję, że jeżeli będziesz miała jakiś widzów ( w co wątpię 8S ) to będziesz miał z nimi bardzo sympatyczne relacje ;)

Co do nagrywania poczekaj do mutacji i zmień grę ;)

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

Lordeczek a moge nagrywać jak będę mieć 10,5 lat bo chce nagrywać z moim kolegą na Skype który ma 11 czy 12 lat i ja i on poznaliśmy się w szpitalu bo my obaj jesteśmy dość poważnie chorzy .. On ma bardzo wielkie zaniżenie odpości a ja mam w brzuchu powiększoną śledzionę i gadamy na Skype

1390144171-U592769.png

Opublikowano

10 letni dzieciak wyzywa innych od gimbusów no fajnie ;>Chcesz to nagrywaj ale nie licz że będziesz super popularny.Osobiście nie chciał bym słuchać jakiegoś chłopczyka z piskliwym głosikiem jak dziewczynka ;p

Opublikowano

Lordeczek a moge nagrywać jak będę mieć 10,5 lat bo chce nagrywać z moim kolegą na Skype który ma 11 czy 12 lat i ja i on poznaliśmy się w szpitalu bo my obaj jesteśmy dość poważnie chorzy .. On ma bardzo wielkie zaniżenie odpości a ja mam w brzuchu powiększoną śledzionę i gadamy na Skype

Jak będziesz miał z 14 lat i będziesz bardziej rozwinięty umysłowo to tak.

Bo po twoich wcześniejszych postach radziłbym Ci nawet nie zakładać konta na YT :p

Opublikowano

Ziomek nie obrażaj mnie.. Wcale nie mam takiego głosu.. Mogę Ci się wydzrzeć do ucha na całą moją japę i byś wtedy chciał osobiście oglądać :)

Wasil jak SwenQ mnie obrażał to sie nie dziw

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Wolałbym żebyś się nie wydzierał... :D Uważam żebyś jeszcze trochę dojrzał i wybrał inną grę?Może Fifa?Ja bym z chęcią coś z tego chciał zobaczyć :)

Opublikowano

Ziomek pasuje Ci takie coś? Akurat mam na Xboxa Fife 13 wiec teraz będę nagrywał o Minecraft bo w Fife za bardzo nie umiem grać .. I napewno nie będę nagrywać grę Straszny Labirynt bo nwm co to jest ale wiem że tam coś wyskakuje lub coś w tym stylu.. Ej opisz mi tą grę krótko bo chce sie dowiedziec co to

1390144171-U592769.png

Opublikowano

10 letni dzieciak wyzywa innych od gimbusów no fajnie ;>Chcesz to nagrywaj ale nie licz że będziesz super popularny.Osobiście nie chciał bym słuchać jakiegoś chłopczyka z piskliwym głosikiem jak dziewczynka ;p

Niech dzieciaczek użyje Diamond Voice Changer i zmieni głos :)

Opublikowano

I myślisz że za tą odp. Dostaniesz p l u s a?

Dzieciaczku? Szacunku troche jestem takim samym człowiekiem jak T Y

1390144171-U592769.png

Opublikowano

Po 1. Nie bo minkraft

Po 2. Nikt już nie ogląda minkrafta

Po 3. Minkraft był popularny 3 lata temu

Po 4. NIKT nie będzie miał ochoty słuchać twojego piskliwego głosu.

Opublikowano

Cześć. Mam pytanie: mam prawo nagrywać filmiki o Minecraft w wieku 10 lat? I dajcie link do kupna Mikrofonu który ma dobrą jakość i nie dużą cenę. Poprostu ma być nie drogi i dobry. Daje like!!

McDeCrasher do 100 zł -/+

Oczywiście kolego, masz prawo, ale kto będzie oglądał dzieciaka robiącego filmiki jak over9000 innych osób?

Pomogę z matematyki, PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...