Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealworld.pl Speed Server Polskich plemion na najnowszym silniku i ogarniętym team.

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Haronis no dawaj, istnieje pełno serwerów plemion a oni nic nie robią...

Po za tym, bugi są, ale podczas bety banował nie będę.

Bany rozpoczną się po zakończeniu Bety, pewnie wtedy będę poszukiwał jakiegoś admina do opiekowania się światem:)

@Edit

Przepraszam za ten chwilowy błąd z MySql...

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ograniczymy ten bug;) Już zablokowałem guzik przy komędach, Roland wprowadził już gotowca, ale zamiast 'true' wpisał 'false', co nie dawało różnicy w efekcie... Dzięki tej poprawce bugi zostaną ograniczone do minimum;) Znów mi szybka odpowiedź nie działa dobrze >.<

Opublikowano

Bartekst222 moim zdaniem zamiast stawiać privy poprawiłbyś pliczki do stanu używalności ;p bardziej by to wpłyneło na konkurencje ale chyba o to chodzi co nie? bez konkurencji dla cb to bezsens żebyś wgl robił te pliki skoro i tak ich nawet do "lanowskich" gier nie można używać. . .

Nieregulaminowa sygnatura.

Opublikowano

Ale ten serwer jest okropny... Generowanie strony trwa około 500ms a strona wyświetla się w 2-3 sekundy - co to ma być? Tym bardziej jeśli to szybkie plemiona to to nie ma najmniejszego sensu. Serwer jest nieaktywny przez 90% czasu bo admin jak mu się zechce to włączy...

Ostatnio grałem na privie w którym strony generowały się przy 30 graczach online w 5-15ms, więc da sie? da sie, ja nie wiem co Ty masz z internetem.

+ mój internet jest dobry http://www.speedtest.net/my-result/3228782083

Opublikowano

na serwie masakryczne lagi
a klawisze z komend dalej nie po blokowane

edit.
znaczy w masowej rekrutacji klawisze dalej nie zablokowane

Opublikowano

marcin ale to po co blokować? jak tam lag lag i lag;d ja tam juz tylko na poczatku grałam i do tego nocą najmniejsze lagi byly

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Opublikowano

lagi to pewnie z powodu słabej maszyny a klawiszę trzeba po blokować żeby nie bugować wojska i wtedy można inwestować w dobrego vpsa/dedyka
jeśli klawisze będą zablokowane że można raz kliknąć to wtedy silnik będzie o wiele lepszy

Opublikowano

OHS nieoficjalnie stwierdził że serwer stoi bo vpsa szkoda. po czasie opłacenia, serwer jest wyłączony . ;p nie dziwie mu się, jednak jako właściciel powinien być z deka przygotowany :P
co do serwerka, ja na ping nie wypowiem sie ale silnik :<<

Nieregulaminowa sygnatura.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...