Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealworld.pl Speed Server Polskich plemion na najnowszym silniku i ogarniętym team.

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nooo, zrobiłem wioskę rozbudowałem na full zebrałem wojo a nawet 10k topora i 1k lekkiej nie daje rady rozwalic gościa :D:( pozatym już zostałem zjechany....

propozycje :

• dodajcie coś takiego żeby masowo rozbudowywać wioskę bo jeżeli czas to : 00:00:00 to trzeba czekac na przeładowanie strony. Coś w stylu ramki o ile lvli chciałbyś ulepszyć np. Koszary
  • Wioskę startową na +/- 8k pkt.
  • Usuńcie Kościół, Mnichów to jest całkiem nie potrzebne. :D

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

proszę o jakiś restart bo grać się nie da.... Jedno plemie rozwala all ... Nawet rozwinąć się nie da i już jesteś rozwalony.

Jak na razie nie polecam...

Opublikowano

można wbijac:D juz nikt nie atakuje:D zagrozenie zostaje czyszczone

szczerzę wątpię :)

zapewne ty czekasz na dobre farmy ;]

Opublikowano

jutro dopiero se pograsz bo dzieci będą teraz szaleć muszę oczyścić vps przez te dodanie 6 światów a chciałem dla was zrobić full wioskę a dzieci widocznie inne nie doceniają tego

graphic.png

76561198162331360.png

Opublikowano

straszne macie opóźnienie na serwerze... :)

• z cmd wychodzi średni ping 48 (mi xD) a ładuje się stronka w 700 :(xD

Opublikowano

Słaby sprzęt słaba prędkość logiczne.

Obecnie szkoda czasu na ten serwer jak wyjdzie na lepszy sprzęcie to da sie jakos normalnie grać a teraz to tylko zamula 6 graczy online i opóźnienie w atakach sięga do 15 sekund xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...