Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Idealworld.pl Speed Server Polskich plemion na najnowszym silniku i ogarniętym team.

Only Head Shot

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 118
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jeszcze jakby ta zagroda była niezniszczalna... a tak to ch*ja można ;]

tumblr_o91znsFM7l1rdcn48o1_500.gif

Opublikowano

Już zmieniam pliki budowania na nowe:)

Lecz niestety - licznika poprawić nie mogę bo gdzieś JS mi go blokuje >.<

Szukam teraz kilku potrzebnych linijek które Sir Roland napisał, jeśli je znajdę koniec z atakami na -!

Opublikowano

-_-

Poprawiłem mapę poruszaną myszką, przepisałem jej jedną klasę dzięki czemu wioski są teraz na dobrze podanych współrzędnych oraz nie będzie błędu typu połowa się wczyta, połowa nie.

Teraz rozpracowałem jak działają krzaki i mam zamiar się nimi zająć:)

Również i nad minimapą zamierzam popracować:)

Opublikowano

Ludzie.... Positawcie sobie własną gre i poprawce kilka skryptów :) zobaczymy ile wam to zajmie. Jak piszecie jakiś błąd to bez wielkiego bulwersa bo to jest beta i na chusteczke powtarzany jest błąd 20 razy? Raz w zupełności wystarczy :). Pozdrawiam i wytrwałości życzę.

Opublikowano

Nie da się opuścić Plemienia, Brak masówki, Nie widać swojego Plemienia na mini mapce ani zaznaczonych graczy na niej -tylko własne wioski i brązowe/białe, No i spore Lagi ;,/

Trzeba być Twardym Ja Chleb Z Biedronki 

Opublikowano

haha silnik bartka i znowu bugi
normalne :/

mówiłem Ci bartek już dawno temu żebyś w plikach zablokował możliwośc klikania w przycisk rekrutacja w masówce i w ok przy słaniu ataków więcej niż 1 raz bo w taki sposób powstają te bugi i serwer szybko pada bo jest przeciążony jak ktoś klika w rekrutacje masową tysiąc razy :)

Opublikowano

Nie trzeba, Mosche dziś zablokuję przycisk oraz wprowadzę domyślne krzaki na mapę, poprawiając tym też błąd z nieładowanymi się sektorami:)

Opublikowano

Ja nie wiem prowadzicie serwer gry i

po 1 macie lagi bo nie stać was na vps... (to poco się za to bierzecie)

po 2 robicie to nielegalnie

jednym słowem do bani cały ten serwer...

PS: Zgłaszam was do IG i z wami coś zrobią bo użyliście coś takiego, że będą mogli

PZDR

Opublikowano

ta justyna to też bugerka... 300tys lekiej moge raport pokazac

hmm ta justyna to też bugerka lol jak wy mnie lejecie bugami to dobrze a gdy ja to odwzajemnie to od razu skarżycie lol

No nie bądź cham polub mój komentarz;d

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...