Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[WYNIKI] Nowy rok z działem FanArt!

Julietta

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1388068996-U592769.png

Zgodnie z decyzją jury, oto zwycięzcy w poszczególnych kategoriach. Postanowiliśmy też dwie osoby wyróżnić.

I kategoria - Sygnatura roku, motyw sylwestrowy.

1 miejsce - Mullook

NYP2k14_zps3d34747b.png

Otrzymuje on 8-AwardImgMaster-1361138012.png lub 7-AwardImgMaster-1361137781.png oraz zdjęcie 10% z paska ostrzeżeń.

2 miejsce - jakim08

1388233828-U336505.png

Otrzymuje on 9-AwardImgMaster-1361138078.png lub 7-AwardImgMaster-1361137781.png oraz zdjęcie 5% z paska ostrzeżeń.

_____________________________________________________________________________________________________

II kategoria - Noworoczny tekst lub wiersz.

1 miejsce - M@łpa

Godziny, dni mijają i kolejny rok za pasem,
Wciąż tułam się z myślami jak tu wygrać z czasem.
Nowy rok za chwilę, nowe cele i marzenia,
Przyszedł ten moment, aby to wszystko pozmieniać.

Ale zaraz, chyba się nie rozumiemy,
Pogadajmy o przyszłości, którą wciąż budujemy.
Jakie masz zamiary, jakie chcesz ziścić plany,
"Przydałoby się, nie chodzić cały rok naćpany".
Tak, zacne ambicje, ale może dasz coś więcej,
Coś co wzmoci umysł, siłę ducha i serce.

Otrzymuje on 8-AwardImgMaster-1361138012.png lub 7-AwardImgMaster-1361137781.png oraz zdjęcie 10% z paska ostrzeżeń.

2 miejsce - Freeball

Idę ulicą i znów na każdym kroku słyszę życzenia:
„Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku!”
Huk fajerwerków powietrze żałośnie rozdziera,
A całe niebo od iskier kolorów nabiera.
Dostojny Lord Makin, Julietta, Atacama
To honorowi goście na balu do rana.
Bo gdy wraz ze świtem świat do życia wstanie
Czar pryśnie- każda noc ma swój koniec,mój kochany panie.
I choć zabawa członków mpc forum będzie wyjątkowa,
Może nawet magiczna (wszak to tylko słowa)
- To pozostanie po niej jedynie wspomnienie Tak lekkie,
tak ciche jak wiatru westchnienie.
Stary Rok już odszedł- cieszmy się z Nowego!
Lecz i on już niedługo zyska miano Ubiegłego.
I znów będą życzenia i bal też znów będzie Lecz nie taki jak teraz.
Więc zatrzymaj się w pędzie I żyj chwilą!!!

Otrzymuje on 9-AwardImgMaster-1361138078.png lub 7-AwardImgMaster-1361137781.png oraz zdjęcie 5% z paska ostrzeżeń.

_________________________________________________________________________________________________

III kategoria - typografia, napis "Szczęśliwego nowego roku"

Tutaj postanowiliśmy na początku wyróżnić dwie osoby.

Wredna - Masz już bardzo wiele zwycięstw za sobą oraz nagrody, które można było wygrać, dlatego postanowiliśmy dać szansę innym użytkownikom a Cię wyróżnić, bo praca jest naprawdę piękna.

1388315868-U247153.png

Freeball - Niestety źle podszedłeś do kategorii, ale chcemy Cię wyróżnić za ten wkład w pracę, bo rysunek jest świetny.

1388498330-U1059074.png

A teraz przejdźmy do zwycięzców.

1 miejsce - DadekDesign

6qpj.png

2 miejsce - Gnabry

1388143690-U173186.png

_______________________________________________________________________________________________________

Wszystkim zwycięzcom gratulujemy, a użytkowikom życzymy szczęśliwego nowego roku!

Opublikowano

Dobrze zrobiliście z Wredną bo mimo wszystko to było... WREDNE z jej strony tak brać udział w konkursie i niszczyc marzenia innych użytkowników o zwycięstwie. :)

Trzeba przyznać ze grafika na MPC jest na bardzo wysokim poziomie patrząc tutaj na prace nie tyle co Heniusia Mulloka czy Wrednej ale też Dadka który ukazał zajebistą kreatywność, gratulacje wszystkim. :)

Opublikowano

Na prawdę dziękuję za wyróżnienie. Szczerze mówiąc jakim pracę nie tworzyłem z myślą o wygranej w konkursie, tylko po to aby uzupełnić galerię do mojego podania MGT :D

Dziękuję na prawdę za wyróżnienie i jednocześnie chciałbym pogratulować innym zwycięzcom ;)

Szkoda, że przegapiłem ostatni konkurs rysunkowy, bo na prawdę kocham rysować ;D

Graty raz jeszcze!

Edit- Do teraz zastanawiam się nad rysunkiem Dadek Desingu xD Wytłumaczy mi ktoś czego to jest rysunek? :D

Mi najbardziej z sygnaturek przypadła praca Mulloka, na prawdę jest świetna (daj namiary na tą dziewczynę :P), ale reszta była równie dobra.

PS. Chciałbym blue jeżeli to możliwe :P

Opublikowano

Gratki dla wszystkich co brali udział :D

Zamiast plakietki chce żeby wyzerowano mi pasek ostrzeżeń, o ile to jest możliwe xD

NE8h1XT.png

Opublikowano

Ja odrazu wiedziałem że będą takie miejsca jeśli chodzi o kategorie 1. MGT team = owiele lepiej się znają na grafice więc nawet ... jesdnego nie rozumiem gdzie wredna i jej miejsce w 3 kategorii?

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

Ja odrazu wiedziałem że będą takie miejsca jeśli chodzi o kategorie 1. MGT team = owiele lepiej się znają na grafice więc nawet ... jesdnego nie rozumiem gdzie wredna i jej miejsce w 3 kategorii?

To jest moim zdaniem bez sensu. Jury dobrze zrobiło wyróżniając Wredną. Po pierwsze ma ona większość nagród. Po drugie sorry wielkie, ale konkursy w FA nie miałyby sensu, bo kto z nią wygra? :)

Opublikowano

Co z tego, że mgt lepiej zna się na grafice, jeżeli jest to grupa tworzona przez użytkowników takich, jak cała reszta, jednak mających większe umiejętności w tej dziedzinie.

Opublikowano

Nie rozumiem takiego toku myślenia. Pomyśl, że gdyby MGT nie było to i tak ci sami użytkownicy brali by udział. Wtedy też były by pretensje? Konkursy w FA są często dla grafików, to co, mamy im zabronić brać udział? Tak to rozumiem.

Pozdrawiam.

Opublikowano

Mnie "zdyskwalifikowali" tylko dlatego że nie miałem 50postów.. Tak na drugi raz zaspamuje forum żebym mógł brać udział. Pozdrawiam

Reszcie Gratuluje :)

1392970192-U247153.png

Zadaj pytanie czy naprawdę jesteś wolny?

Opublikowano

Wredna - Masz już bardzo wiele zwycięstw za sobą oraz nagrody, które można było wygrać, dlatego postanowiliśmy dać szansę innym użytkownikom a Cię wyróżnić, bo praca jest naprawdę piękna.

Śmiech na sali. To, że mam dużo nagród automatycznie dyskwalifikuje mnie ze wszystkich konkursów graficznych? Przepraszam bardzo, ale championa np nie mam i o niego walczyłam. Ale widzę, ze to było niepotrzebne ponieważ organizatorzy konkursu nie brali pod uwagę to, czy praca jest dobra, tylko oceniali po nickach i tym, kto je wykonał. Wstyd, wielki wstyd dla działu FanArt. Pierwszy raz przytrafiła się taka sytuacja w konkursach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...