Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> 1.6.4 <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Czy podoba Ci się serwer?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? serwer?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie, bo ... / Wstawiam, mimo tego, ?e nie z?o?y?em podania!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

@up Wysłanie na PW to nie upublicznianie tylko wysłanie 1 osobie. To nie to samo.

Opublikowano

To da ktoś ten .minecraft lub napisze krok po kroku jak zainstalowac dla no premium?? Bo w filmiku to wchodzi od razu w jakiś skrót... i jeszcze nie wiadomo skąd ten skrót...

i czy w .minecraft ma coś być??

i gdy instaluje chce zainstalowac forge wyskakkuje: The directory is missing a lanucher profile. Please run the minecraft lanucher first:

(ścieżka dostępu do .minecraft)

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Nick: Exus1
Czy jesteś ogarnięty?: Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?: Tak
Ile czasu będziesz poświęcał
dziennie na grę?: Dużo :D około od 16 do 22
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem kreatywny, lubię grać z innymi ludzi, łatwo się dogaduje, nie niszczę bez powodu pracy innych graczy ;), mogę pomóc przy serwerze
:D. Myślę że to wystarczy.

Opublikowano

To da ktoś ten .minecraft lub napisze krok po kroku jak zainstalowac dla no premium?? Bo w filmiku to wchodzi od razu w jakiś skrót... i jeszcze nie wiadomo skąd ten skrót...

i czy w .minecraft ma coś być??

i gdy instaluje chce zainstalowac forge wyskakkuje: The directory is missing a lanucher profile. Please run the minecraft lanucher first:

(ścieżka dostępu do .minecraft)

TO JEST SKRÓT POWSTAŁY Z INSTALATORA, ABY GO URUCHOMIĆ MUSISZ 1 RAZ ZAGRAĆ NA 1.6.4 ...

DLATEGO MASZ BŁĄD (NIE DZIAŁA NA ZUCZU)

Opublikowano

Nick:Kunik
Czy jesteś ogarnięty?:Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:
+ Dobry : )

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 5,6 Godzin
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Hmm Gram w minecrafta od kiedy powstał : ) , Jestem ogarnięty , Ortografia też , No i lubię się bawić : D

Opublikowano

Nick: Evorias
Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał
dziennie na grę?: Zależy od dnia i chęci :)
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Kuba. Lubię tworzyć grafikę w
Photoshopie CS5
oraz grać w piłkę nożną. Mam ochotę zagrać na tym serwerze, ponieważ wydaje się ogarnięty. Dlaczego ja? - Jest taki program na Polsacie. A tak na serio to ... Lubię grać na tego typu serwera. Również dobrze mi idzie klepanie sie i podbijanie zamków :D

Opublikowano

Nick:
Czy jesteś ogarnięty?:Jak najbardziej
Jak dobry jesteś z ortografii?:Uważam, że 9/10 punktów, bo czasem zdarzy mi się pomylić.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:zależy od ilości wolnego czasu
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem Japko(wiem, że nick ma błąd, kto mnie zna ten wie czemu Japko), mam 16 lat i szukam servera, z którego mógłbym coś nagrać i mieć troche zabawy. Mam dobry mikrofon, więc jeśli ktoś chciałby nagrywać ze mną to jest taka opcja, bo chęci są, pomysłu nie ma. Poza tym nie wiem co napisać więcej więc z niecierpliwością czekam na odpowiedź od strony założyciela serwera. Pozdrawiam.

db3ef550273c4d9aa8177179f0907767.png

Opublikowano

Nick: Lex

Jak jesteś dobry z ortografii?: Zajebisty można powiedzieć, jestem polakiem i umiem poprawnie pisać.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Ile będę chciał, bo ten serwer oferuje rozrywke, a nie musisz nolifić 12 godzin bez pica i życia bo cie nie przyjmiemy (ja tak sądze), w wolnych czasach ze 2 godzinki czy 3, i myśle że mi wystarczy.

Coś o sobie i dlaczego ty?; No w gastronomii bede robić, sie ucze na to. (kucharstwo). Grałem na tych kwadratowych masakrach kondiego od 2 sezonu, więc troche jest.

Jestem ogarnięty, lubie se budować kreatywnie i nowocześnie oraz funkcjonalnie, mam zamiar stworzyć se na serwerze ukrytą instalacje fajerwerkową, gdzie zorganizuje sie jakiś konkurs średniowieczny czy coś, takie dla zabawy sam zrobie z ziomkami :D i kto bedzie chciał też se zagra, ale takie coś to za jaki tydzień :D

PS: Siema Kondi jak ja cie dawno nie widziałem :DD

zu439g.jpg

Opublikowano

Exus1, Kunik, Evorias, Lex DODANI!

Pukawka crashuje, coś ze start.sh (zmieniłbym, ale nie mam dostępu), napisałem do supportu!

Niedługo przenosimy na lvlup i kupujemy domene ;)

Zapraszam na serwer!

18:23:04 [INFO] Startup script './start.sh' does not exist! Stopping server.
>
18:23:04 [INFO] Stopping server
Kurwa jego jebana. Mać.
Opublikowano

Nick: Patrykx77

Jak dobry jesteś z ortografii?: Dobry :) Ale czasem z pośpiechu każdy może coś źle napisać :P

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Dziennie min. 2-3h , a w soboty i niedziele 5-8h ;d

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Patryk , mam 14 lat . Lubię grać w mc , jestem ogarniętym graczem , nie płacze gdy coś stracę . Chętnie pomagam jeśli tylko mam jak :) Gram dla zabawy , nie używam takich jak ,np XRay. No i nie wiem co by tu jeszcze napisać ^^ Jeśli czegoś brakuje co chciałbyś się dowiedzieć to napisz , a ja uzupełnię to podanie :)

Opublikowano

Nick w grze - Shaviq

Wiek - 14 lat

Czy jesteś ogarnięty? - Dziwne pytanie, prawda jest taka, że i tak każdy napisze "tak", więc dziwny podpunkt.

Jak dobry jesteś z ortografii? - Bardzo dobry, nie popełniam błędów.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę? - Myślę, że 2-3h w normalny dzień, a w weekendy dłużej, to też zależy jak będzie mi się grało na serwerze.

Coś o sobie i dlaczego ty? - Gram na gitarze od 4 lat, gram dla funu. Nie denerwuję się, jestem bardzo cierpliwą osobą. W sumie nie wiem co miałbym pisać ludziom, którzy tak na prawdę mnie nie znają, więc to na tyle. Jeśli nie zostanę przyjęty, to trudno.

Pozdrawiam.

343731479829004887779.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...