Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Darmowy Multibot na miarę mbota!

karox

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 61
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Był podobny temat, więc wklejam Ci tu funkcje z niego. 
Powodzenia!  :D

PokeBot 
Lista wszytkich kanałów
Lista administracji
Lista graczy 
Status administracji
Auto zakładanie kanałów 
Autoregister 
Status admina w kanale
BotMuzyczny
AntyNagrywanie
AFKMove
Liczba użytkowników w nazwie serwera
AutoRangi (Ios android)
Ogłoszenia
Liczba graczy serwera
Max online
Auto usuwanie kanałów prywatnych (Pomysł @Itan)
Godzina na kanale (Pomysł @Gorzał)
Topka (Online, ilość połączeń, Najdłuższe połączenie) (Pomysł @KlassKai..)
Wykresy(Pomysł @KlassKai..)
Ochrona (Nick,Grupy) (Pomysł @KlassKai..)
WebPanel (możliwość przypisania danych funkcji do danego użytkownika i łatwiejsza konfiguracja )
Kilka instancji 
System TickRate (Taki anty OverLoad)

Opublikowano

Dzięki @KlassKai.. Jakiego pokebota kolegi z mpc?

Szkoda że jak szybko piszę to zdarzają się nie tylko literówki ale też błędy ortograficzne. :(:D

@Gorzał dzięki. Kiedyś może uda się to wszystko zrealizować :D

Kilka instancji pewnie niedługo ale np. System TickRate (Taki anty OverLoad) tego nie rozumiem.

Opublikowano

Dzięki @KlassKai.. Jakiego pokebota kolegi z mpc?

Szkoda że jak szybko piszę to zdarzają się nie tylko literówki ale też błędy ortograficzne. :(:D

@Gorzał dzięki. Kiedyś może uda się to wszystko zrealizować :D

Kilka instancji pewnie niedługo ale np. System TickRate (Taki anty OverLoad) tego nie rozumiem.

Wybacz, nawet nie skminiłem, że to Twój poke bot. Wracając życzę powodzenia. :)

Opublikowano

Wybacz, nawet nie skminiłem, że to Twój poke bot. Wracając życzę powodzenia. :)

Spoko. 

Mam do ciebie pytanie ponieważ widziałem że też robiłeś coś w tych sprawach. :D

Więc może wiesz jak za pomocą query stworzyć system komend? Tzn. odczytać co ktoś wpisuje na czacie bo nie mam pomysłu jak to zrobić. Przeglądajac manuala ts3 znalazłem tylko jedną komendę odnośnie wiadomości ale ona była z tego co pamiętam do odczytu wiadomości offline. :D

Opublikowano

Spoko. 

Mam do ciebie pytanie ponieważ widziałem że też robiłeś coś w tych sprawach. :D

Więc może wiesz jak za pomocą query stworzyć system komend? Tzn. odczytać co ktoś wpisuje na czacie bo nie mam pomysłu jak to zrobić. Przeglądajac manuala ts3 znalazłem tylko jedną komendę odnośnie wiadomości ale ona była z tego co pamiętam do odczytu wiadomości offline. :D

Jasne, jest taka możliwość, jednak na klasie ts3admin, taka instancja może tylko czytać nic po za tym, będzie włączona i czekała aż ktoś coś do Niej napisze jest to na zasadzie pętli, mbot posiada własną klasę.

Opublikowano

config.ini tam musisz skonfigurować połączenie i powinno działać ewentualnie sprawdź czy w pętli while w core.php jest w którymś miejscu wpisane sleep(1); bo już nie pamiętam. Jeżeli nie ma to prawdopodobnie bot dostawał autobana na 300 sekund

Opublikowano

config.ini tam musisz skonfigurować połączenie i powinno działać ewentualnie sprawdź czy w pętli while w core.php jest w którymś miejscu wpisane sleep(1); bo już nie pamiętam. Jeżeli nie ma to prawdopodobnie bot dostawał autobana na 300 sekund

Nadal to samo nie wbija może Ci configa wyśle i zobaczysz co mam zle ? Bo ja tam nie chce auto afk jak by co :)

Opublikowano

Mogę ci podrzucić skrypty php na top 20 ilosc połączęn ilośc czasu spędzonego na serwerze oraz najdłuższe połączenie

Opublikowano

Ciekawy bocik, lecz wszystkie te funkcje mam w swoim.

Możesz zawsze podejrzeć jak był robiony mbot, mybot etc. Wtedy bardziej przybliży Cię to do planowanych osiągnięć względem Multibota.

Opublikowano

Alpha 1.1

- Dodano plik bot.sh do uruchamiania bota (./bot.sh start ./bot.sh stop)

- Usunięto błędy uniemożliwiające uruchomienie niektórych funkcji lub całego bota

- Dodano kontroler dzięki któremu w pliku config.ini można ustawić czasy odświeżania oraz włączyć i wyłączyć funkcję (enable = true/false)

- Dodano szczątkowy system kontroli błędów i powiadomień

- Poprawiono czcionkę zegara

- Usprawniono działanie całego bota

Alpha 1.1.1

-Poprawiono błędy występujące w systemie linux

Opublikowano

Witam,

Podczas uruchomienia bota wyskakuje błąd 

./bot.sh: line 2: [: =: unary operator expected
./bot.sh: line 7: [: =: unary operator expected

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...