Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> 1.6.4 <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Czy podoba Ci się serwer?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? serwer?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie, bo ... / Wstawiam, mimo tego, ?e nie z?o?y?em podania!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

MagicznyKrzys wgl to co napisane jest tak przedstawione ze masakra zabijali graczy yhy dedalismy przewoza a on z kuszy napierdzielał i jedna osobe bo ona też nas biła aż przewoz sie wkur..... bo mu nagadalismy i wylaczyl serwer wiec nwm skad ty takie informacje kondi wzieles ;d

a gdybyś kondi niewywalal battle gear czy jak to tam to by tego niebyło bo przewoz był wkur... ze sie mieszasz w paczkę ...

Opublikowano

@up A co to za problem prostą małą paczkę zainstalować? Dude...

Opublikowano

Nick: IslandIcedZ
Czy jesteś ogarnięty?: Tia.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Dobry, rzadko popełniam błędy.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Z kilka godzin codziennie.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Wojtek, mam 13 lat, mieszkam w UK, lubie sport, interesuje się grami komputerowymi oraz piłką nożną. W MC gram od v. 1.2.3, ogarniam o co chodzi :) , szanuje innych i nie robię afery o byle co.

Opublikowano

MagicznyKrzys wgl to co napisane jest tak przedstawione ze masakra zabijali graczy yhy dedalismy przewoza a on z kuszy napierdzielał i jedna osobe bo ona też nas biła aż przewoz sie wkur..... bo mu nagadalismy i wylaczyl serwer wiec nwm skad ty takie informacje kondi wzieles ;d

a gdybyś kondi niewywalal battle gear czy jak to tam to by tego niebyło bo przewoz był wkur... ze sie mieszasz w paczkę ...

Nie ośmieszaj się, bo wyjebałem BG, po to abyście nie jęczeli, że tracicie ity w nim.

MagicznyKrzyś, ja i tak najbardziej lubie dominiona ;3

Opublikowano

Nick: xTajemniczyx

Czy jesteś ogarnięty?: Tak

Jak dobry jesteś z ortografii?: 9/10 - kazdy popelnia bledy.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2-3h

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):

Witam, mam na imie Sebastian i jestem w wieku lat 19. Na codzien interesuje sie pilka nozna i football-em amerykanskim. W minecraft gram od ponad 2 lat wiec znam sie na tym, mody tezz ogarniam bo dla mnie gra. bez modow to nie gra B-) . Jedyna moja wada to to, ze nie gralem na takim serwie, ale widzialem wiele fimoww o kwadratowej. Moge z rekaa na sercu powiedziec ze jestem uczciwy, nic nikomu nie ukradlem. Mysle ze przemyslicie moje podanie :-)

Czy too jest no premium??

Czy macie wlasny lanucher??

Sorry za brak polskich znakow ale cos mi sie zwaalilo.... Pisane z xperii x10 mini pro.

J7kTLRS.jpg?1
Opublikowano

Nawiązując do wojny pomiędzy mną i Kamixem przeciwko Mihauowi xD to na początku bawiliśmy się i zabijaliśmy się nawzajem, potem przewóz wziął kusze wybuchową z GMa i strzelał do nas. Była jakaś spina bo powiedziałem mu że paczkę robie w pół godziny to się obraził że to się tydzień robi bo mody trzeba dopasować itp. i była sprawa że wyłączył serwa że przez nas nowy sezon więc poszliśmy z Kamixem i nawet kamix pisał do kondiego że wina jest po stronie michała... Tyle na mój temat.

graphic.png

Opublikowano

Start za jakies 2h, robimy instalator paczki, a co do rycha, nie bylo tak jak mówisz:

Chciałem go nauczyć magii, a rychu, kamixes i trochę Mr_Kocyk wbijali się na jego teren, zabijali go i przy tym mnie. To się wkurzyłem, wziąłem kuszę i GM'a i zacząłem w nich napierdalać. Później wyłączyłem serwer bo dalej mnie wkurwiali.

Dziękuję, banik :)

Opublikowano

Nick:PuchatyPolaczeKX
Czy jesteś ogarnięty?: Oczywiście.
Jak dobry jesteś z ortografii?:Z ortografii jestem dobry, ale z gramatyki... To 9/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Zależy od dnia i czasu.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):

Jestem Aleksander, gram w sylwestra Tomb Raidera mam 13 lat jak pisałem, interesuję się grami, komputerami i wiele tam innymi duperelami. Moje ulubionę danie to ciasta. A dlaczego ja? Zawsze chciałem zobaczyć jak się gra na takich al'a KM'ach.

Ale dobrze nie owijając w bawełnę, chciałbym trochę pograć w minecrafta ponieważ, dawno nie grałem(Jedynie to gry typu strzelanki, itp) Myślę że przyjmie cię mnie dobrze. Z góry dziękuje. ;)

Opublikowano

@xTajemniczyx

Dodany, a odpowiadając na pytania :

1.Czy too jest no premium?? - Tak, serwer jest Non Premium. Zapraszam
2.Czy macie wlasny lanucher?? - Launchera własnego nie posiadamy, niestety moje możliwości do pisania w środowiskach typu Java itp. jest zbyt małe (po prostu nie uczę się narazie Javy).

@EDIT

Gracze z poprzednich sezonów nie muszą składać podań !!

Jeżeli ktoś potrzebuje pomocy, prosze kliknąć w mój nick, i tam zjeżdżając kilka linijek, zobaczycie mój skype.

Prosze o dodanie, i napisanie w czym problem.

Opublikowano

"The directory is missing a launcher profile. Please run the minecraft launcher first"

Mam wszystko tam w .minecraft więc...?

@Down: Dołączam się. :3 (Tez dam 5 lików i 5 w profilu)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...