Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> 1.6.4 <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Czy podoba Ci się serwer?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? serwer?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie, bo ... / Wstawiam, mimo tego, ?e nie z?o?y?em podania!

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Próbowałem wszystkiego, z innym Launcherem Forga zainstalować, niestety.... Nie ogarniam tego nowego pierd*lnika. :/

Czyli sobie nie pogram.

(Fajnie by było jakby ktoś powiedział jak ręcznie ten pierd*lnik ogarnąć czyli jak dać Forga bo straciłem jedynie godzinę życia bawiąc się z tymi je*anymi Launcherami, Tutami oraz Forgem)

Opublikowano

Ja bym dodawał tylko ludzi 16+, a nie dzieciaki po 12 lat..

sygnavipek.jpg

Chętnie rozdaję Lajki za pomoc! A Ty?

Opublikowano

@up Jak mi nie powiesz to ci nie podam, pie**** sie. Nie mam zamiaru zaśmiecać adresów noopkami.

Macie .minecraft 1.6.4 z forge (ONLY PREMIUM) : Dam później bo waży 394874389mb i sie przesyła ...

Opublikowano

podaj skypa to ci powiem ;d

Na PW powiedź... A co Pedofil ze potrzebujesz wszystkich Skype'a?

@Down: To za 10 minut wyślesz, jestem cierpliwy.

Opublikowano

Nick:MineQuattro
Czy jesteś ogarnięty?:Zależy jak kto na to spojrzy. Z mojego punktu widzenia raczej tak.
Jak dobry jesteś z ortografii?: Nie najgorszy nie najlepszy taki w sam raz, aby pisać poprawną polszczyzną.
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:Tego nie wiem ale raczej sporo.
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Nazywam się Piotrek mam 16 lat jak już wyżej napisałem. Interesuje się elektroniką i dlatego właśnie poszedłem do szkoły elektronicznej do klasy o profilu elektronik. Przygodę z minecraft'em zacząłem naprawdę dawno jeszcze za czasów alphy 1.2.6 czyli pierwszy Halloween update lub jak to nic nie mówi to update dodający dynie. Dlaczego ja? Odpowiedź jest prosta więc ją napisze. Jak już pisałem gram w mc dość dawno przez te lata nauczyłem się co nie co budować co upiększy serwer moimi budowlami. Staram się szanować graczy w każdym wieku, jak ktoś jest młody zawszę chętnie pomogę jak czegoś nie wie bądź ma z czymś problemy. A przy okazji Kondi, Quattro wraca na twoje KM.... znowu. :D

Opublikowano

MÓJ Nick: Barbulek

Czy jesteś ogarnięty?: tak :)

Jak dobry jesteś z ortografii?: nawet, ale jestem dyslekcje

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2/3 H

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem Kacper, mieszkam w KRK. Lubie gry zespołowe np. piłka nożna, sitakówka. Nie grifuje . Nie kradne . Lubie pracować w grupie.

KOLEGA Nick: Freez

Czy jesteś ogarnięty? : w miarę xD

Jak dobry jesteś z ortografii?: Tak samo jak ja ma dyslekcje.

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 2/3 H

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem Dawid, lubie grać mincraftta. Mam 15 lat, jestem dobrym kolega .Jestem kreatywny i pomocny dla innych graczy.Staram sie nieprzekilinac i niepopelniac bledow ortografiicznych.

Opublikowano

DZIĘKI GRACZOM: KAMIXES & rychuPL (trochę MR_Kocyk ) ROBIMY NOWY SEZON -.-

CZEMU? ATAKOWALI WSZYSTKICH, ZABIJALI! TA PACZKA BĘZIE EPICKA, NIE TAKA JAK TA!

SKŁADAĆ PODANIA, JUTRO BĘDZIE OTWARCIE!

Opublikowano

Nick: rychuPL

Czy jesteś ogarnięty?: Tak
Jak dobry jesteś z ortografii?:Tak
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: 1/2h
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Mam na imię Ryszard. Interesuję się sportem i informatyką. Lubie grać w League of Legends, lecz dla odskoczni gram w Minecrafta aby pobudzić swą wyobraźnie i kreatywność. Kocham grać w sandboxy. Jestem towarzyski,pomocny oraz pracuję zespołowo przy np. jakichś wojnach lub podczas grania w LoLa.

graphic.png

Opublikowano

Dajcie modyfikacje na forga takiego który jest w SimpleMC.... Bo inaczej w następnym sezonie też nie pogram(I inni gracze którzy mieli ten sam błąd)

Opublikowano

Nick: Twinz (Grałem :D)
Czy jesteś ogarnięty?: Pewka :D
Jak dobry jesteś z ortografii?: 10/10 ;3
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Ok. 3H
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Jestem Kacpeł mam 14 lat. Nie jestem typowym NERDEM, który życie spędza przy kompie. Mam ładną dziewczynę, Chodzę do 1 Gimnazjum w Poznaniu. Często jeżdże na motocrossie i trenuję kosza. Mam ok. 180 cm wzrostu (:c) i 65kg :D To podobno jakaś nie dowaga. Tak, więc proszę o dodanie mnie :D.

Opublikowano

DZIĘKI GRACZOM: KAMIXES & ruchuPL (trochę MR_Kocyk ) ROBIMY NOWY SEZON -.-

CZEMU? ATAKOWALI WSZYSTKICH, ZABIJALI! TA PACZKA BĘZIE EPICKA, NIE TAKA JAK TA!

SKŁADAĆ PODANIA, JUTRO BĘDZIE OTWARCIE!

Tak się właśnie dzieje, jak dodajesz jeb*nych 13-14 latków...

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...