Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

<> KWADRATOWA MASAKRA NA MODACH <> Pixelowy Świat <> Mody <> 1.6.4 <> Al'a KM6 <> Zapraszamy !

THEkondiPlaying

Czy podoba Ci się serwer?  

47 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy podoba Ci si? serwer?

• Tak
    • Ujdzie
    • Nie, bo ... / Wstawiam, mimo tego, ?e nie z?o?y?em podania!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nick: Zachir2001
Czy jesteś ogarnięty?: Tak (nie grifuje, nie okradam)
Jak dobry jesteś z ortografii?: 7,5/10
Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?: Zależy, mam szkołę, obowiązki ale jak znajdę czas to wbije (na około 1-2h)
Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!): Zawsze chciałbym zagrać na takim serwerze jak Kwadratowa Masakra. Tak jak pisałem wyrzej czyli: nie grifuje, nie okradam. Gram w MC od 9 lat czyli gdzieś 3,5 roku :)

Czy was też wkurza ten dźwięk przy dawaniu + ?

• Odpowiedzi 104
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Od tego czasu, co napisałeś Swój post mogłeś już je sprawdzić miliard razy...

Bo wypisywanie listy modów w temacie jest zbyt mainstrimowe. I wy się dziwicie dlaczego mało osób gra. Nikt nie będzie wchodził, że tak powiem w ciemno.

Opublikowano
Nick:MaroMC

Czy jesteś ogarnięty?:Oczywiście że tak.

Jak dobry jesteś z ortografii?:9/10

Ile czasu będziesz poświęcał dziennie na grę?:2/3 godziny?

Coś o sobie i dlaczego ty? (5 pełnych zdań!):Lubię Grać gry typu BF i Minecraft, i szukam takich serwerów na modach typu KW 6 .Mam na imię Andrzej. Interesuję się Sportem i Informatyką. Lubie grać w League Of Legendsarrow-10x10.png i różne fpsy..Jestem stałym Graczem minecraft mam premium i gram już od wersji alpha.Ogarniam bardzo dobrze Redstone...

graphic.png

Opublikowano

Bo wypisywanie listy modów w temacie jest zbyt mainstrimowe. I wy się dziwicie dlaczego mało osób gra. Nikt nie będzie wchodził, że tak powiem w ciemno.

Tak tylko jak serwer powstał nie wiedzieli ludzie jakie sa mody i było 10/10 non stop a teraz nie chce im sie albo poprostu nnie umia ruszyc swoja główka i wgrac mody tak jak to jest teraz robione.

A po co ci wiedziec jakie sa wgl tak btw?? Mody sa tak zrobione ze sie zajebiscie gra i itemy nie znikaja z eq itp kazdy grif sam sprawdzasz komenda ''/co i'' wgl wszystko jest zajebiscie dopracowane a ludzie nie graja nw czemu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...