Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Nie chcę wam robić nadziei, ale przewiduję, że prace zakończą się w lutym. Oczywiście jeśli nc i yon nie umrą. Gdy wszystko wróci na miejsce, dodam wprowadzenie. I tu pytanie: Czy to ma być epicki monolog o tym, jak to superhipermegazordowojownik przybył do krainy i to jego wybór, co zrobi, krótka historyjka, podczas której bohaterowie opowiedzą historię świata, czy coś a'la streszczenie pięciu ksiąg biblijnych (czyli przykładowo "Na początku był latający potwór spaghetti i stworzył on wszystko..." itd.)?

Która opcja najlepsza?

Streszczając pytanie, wstęp ma być z naciskiem na gracza, historię czy realia?

Opublikowano

Tysiąc stronnic? Nie mówiłem poważnie o tej Biblii :D

To będzie po prostu short, wprowadzający do fabuły. Cóż... Chodzi o fabułę ogólną, bo fabuły państw niewiele mają wspólnego z ogólną.

Opublikowano

Panie yonji xD obiecałeś na ferie start ale pytanie jedno !!

na które ferie ? Bo moje sie już kończą :<

zgaduje że jak serwer wystartuje to będziesz miał megaspam na msg ze względu na błędy których kilku adminów nie znajdzie lecz pełny serwer już tak

prosze prosze prosze prosze daj +

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

Cóż, muszę niestety napisać, że prace są tymczasowo zawieszone. Nc znikł, przepadł. Możliwe, że mu się zwyczajnie odwidziało stworzenie serwera, nie wiem. Sam nie dam rady wszystkiego zrobić. Pracę zostaną wznowione jeśli znajdę odpowiednią liczbę ochotników do pomocy, lecz to będzie głównie skryptowanie questów, pisanie klas pod Heroes i budowanie lokacji (lokacje to najmniejszy problem, od tego mógłbym znaleźć ludzi bez większego problemu).

Oczywiście potrafię skryptować questy czy pisać klasy, ale nie chcę mieć dosłownie wszystkiego na swojej głowie. Wykończę się prędzej niż to wszystko sam porobię.

Opublikowano

:/ Szkoda byłem pewny że pogram sobie w ferie bardzo chętnie bym pomógł ale nie znam sie na pluginach i skryptach :(

Właśnie jest problem, bo na tym wystarczająco znają się bardzo, ale to bardzo nieliczni.

Opublikowano

Hejo Yonjas :)
Kieeeedyś trochę w sumie się bawiłem heroesem.
Chcesz to mogę ci coś pomóc :) Tylko nie obiecuję za dużo. Dawno nie bawiłem się tym wszystkim, acz to chyba nie powinno być specjalnie trudne :)
Jak coś to pisz :)

Opublikowano

i co ja będe robić :( cóż może to lepiej może gorzej bo na 3 serwerach naraz sie grać nie da + jeszcze inne gry (a w jedną non stop to też sie nie da)

btw paru graczy z yona znalazłem na serwie na którym gram :p

jak w jakiejś grze jest Ranun czasem to nie jestem ja wtedy szukać mnie pod nickami GRanun lub RRanun

Opublikowano

i co ja będe robić :( cóż może to lepiej może gorzej bo na 3 serwerach naraz sie grać nie da + jeszcze inne gry (a w jedną non stop to też sie nie da)

btw paru graczy z yona znalazłem na serwie na którym gram :P

A na jakim serwerze polecasz teraz grać bo samemu nie mam żadnego serwa

Opublikowano

Przepraszam, od tego jest PW, prosiłbym jednak o nie reklamowanie innych serwerów.

Nie, że hejtuję czy coś, ale to by podchodziło właśnie pod offtopic i reklamę.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

puuuuustoooo (coś się tutaj wogóle dzieje ?)

@Edit

PUUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSSSSTOOOOOOOOOOOO

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...