Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeśli ktoś ma dobry pomysł jak mogłyby wyglądać walki o zamek to może do mnie napisać na PM. Problemem jest to, że staram się wymyślić jakiś ciekawy mechanizm podboju zamku, ale to jest dosyć ciężkie. Prawdopodobnie również będę pisał autorski plugin na gildie, ponieważ żaden z dostępnych nie spełnia naszych wymagań.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Aktualnie zaktualizowane i poprawione skille z poprzednich wersji Heroesa: Boomerang, Empower, GroundPound, LandMine, Lifesteal, Smoke. Poprawiam kolejne.

Opublikowano

3 edycja mnie zniechęciła ,ale zobaczę co Yonji przygotował

0,50,100,200,300,500,600,750,900,1000,1200,1500,2000

NPPr

Ponieważ na post trzeba sobie zasłużyć

Opublikowano

Kolejne skille zostały dodane.

Autorskie:

- DeathRose - wysysa życie z przeciwnika, zadaje X obrażeń i przywraca X zdrowia.

- Strike - zadaje X obrażeń i spowalnia przeciwnika na X sekund.

- Blizzard (w trakcie pisania) - rzucasz lodowe pociski przez X sekund, każdy trafiony zadaje X obrażeń

Uaktualnione/Naprawione:

- Fear - cel traci kontrolę nad postacią na X sekund

- DarkTether - zadaje X obrażeń przez X sekund, obrażenia zwiększają się im cel znajduje się dalej od ciebie

Opublikowano

Musiałem od nowa napisać klasy...

Powód?

Teraz udało nam się zaktualizować sporo skilli do najnowszej wersji

Obecnie mam tylko Łotrzyka, ale dzisiaj napisze resztę klas t1, klasy mają teraz 6skilli, oraz zbalansowany dmg, hp itd.

Łotrzyk będzie specjalizował się w debuffowaniu oraz atakowaniu z zaskoczenia ;)

@Klasy t1 gotowe!

Opublikowano

Zabieram się za pisanie pluginu do ulepszania przedmiotów z powodu, że w Skripcie nie można zrobić jednej rzeczy, przez co skrypt przestaje mieć sens.

Opublikowano

Plugin na ulepszanie itemów w trakcie pisania

Mamy już pluginy na zarządzaniem frakcjami

Prosimy o głosowaniu w ankiecie, jeżeli chcecie szybciej serwer bo musimy wiedzieć co zrobić z tierem 4 :P

Ankieta będzie do około 30-40 oddanych głosów!

Opublikowano

Plugin na ulepszanie itemów jutro będzie gotowy ;]

Na serwerze dodamy też plecaki żeby gracz miał trochę więcej miejsca na przedmioty.

Zapraszam do głosowania w ankiecie

Opublikowano

Kiedy przewidujecie start? ^,-

Done when it's done. Prawdopodobnie w tym miesiącu.

Ukończyłem pisanie pluginu na enchanty. Tak on wygląda:

5nOJbYH.jpg

da2Lgwx.jpg

lMjiiry.jpg

pTTAp5q.jpg

LJWwFNc.jpg

ohOKHQM.jpg

X4q7bDs.jpg

Opublikowano

W ferie na 100% zagracie :D

Nawet do 2tyg się uwiniemy, ale nie możemy robić 24/7 serwera bo padniemy i serwer słabo wyjdzie :P

Opublikowano

Wspaniale panowie, jak zwykle yonjicraft na pełnym propsie! Już czuję klimat pierwszej edycji!

@EDIT

Zdradźcie nam coś na temat frakcji! :)

u2q6.jpg

Opublikowano

Wspaniale panowie, jak zwykle yonjicraft na pełnym propsie! Już czuję klimat pierwszej edycji!

@EDIT

Zdradźcie nam coś na temat frakcji! :)

Będą trzy. Każda frakcja będzie miała miasto zbudowane w innym stylu i w tym mieście będzie można potem kupić swoje miejsce na dom. Więcej na razie nie zdradzam ;)

Opublikowano

Plugin na ulepszanie itemów gotowy w 100% :D

Wygenerowana mapa 3000x3000

Dzisiaj dodane zostaną kolejne klasy...

Sprawdzajcie temat, potem dodam dokładniej w prezentacji co mamy gotowe a co jeszcze nie! :)

Opublikowano

Siemasz jestem DanielOSX Grałem na poprzednich edycjach bardzo brakuje mi serwera + spawn zróbcie tak jak kiedyś górka na górce mały domek i po za górką pvp i nawalanka przy spawnie kochałem to po prostuuu :3 nie róbcie lasu po prostu poleeee ;3 był to najlepszy serwer everrr mape dajcie bez ograniczeń :3 tak jak było w tedy się osiedliłem z kolegą na x:10000 z:10000 na wyspie grzybowej !! ;3 Ale wasz pomysł zapowiada sie ciekawie!

50829.png I5-2500k | Asus P8Z68-V PRO |  8GB RAM | HD7790 Sapphire DUAL-X OC 

Opublikowano

A eq bedzie wypadalo i czy beda jakies dodatkowe rzeczy np plugin na wiecej lukow itp

Ten serwer będzie serwerem bez modów, więc nowe łuki, miecze czy pancerze odpadają. Każda klasa będzie posiadała inny pancerz i będzie zadawała inne obrażenia z danego typu broni. To swego rodzaju zastępuje dodatkowe przedmioty z modów.

Siemasz jestem DanielOSX Grałem na poprzednich edycjach bardzo brakuje mi serwera + spawn zróbcie tak jak kiedyś górka na górce mały domek i po za górką pvp i nawalanka przy spawnie kochałem to po prostuuu :3 nie róbcie lasu po prostu poleeee ;3 był to najlepszy serwer everrr mape dajcie bez ograniczeń :3 tak jak było w tedy się osiedliłem z kolegą na x:10000 z:10000 na wyspie grzybowej !! ;3 Ale wasz pomysł zapowiada sie ciekawie!

Mapa będzie prawdopodobnie miała ograniczenie rozmiaru. Wraz z dodawaniem kolejnych lokacji mapa będzie regularnie powiększana.

Opublikowano

yonji ale mi chodzilo o luki typu Zamrazajacy,strzelajacy piorunem i teleportujacy z pluginu Multi bows(czy jakos tak)

Będzie coś takiego. To będą po prostu umiejętności klas a konkretniej łucznika.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...