Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Takie są plany. Aktualnie zaczynam pisać ten plugin na gildie, ale szczerze to nie mam pojęcia czy się z nim wyrobię na otwarcie serwera. Jeśli mi to się nie uda to najpewniej użyjemy starego i dobrze znanego Factions.

• Odpowiedzi 182
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

I znowu bede musial maniaczyc..;) Gralem na wszystkich edycjach,na ostatniej najmniej

NICK Arek98PL

Pomoglem? Daj like:) Nic nie stracisz:)
Dzisiaj startuje moj serwer,link na dole godzina 17;00 1 Osoba VIP:)

http://www.mpcforum.pl/topic/1043844-zapowiedz-spolszczone-mcmmo-frakcje-skrypt-na-drop-1-osoba-wygrywa-vipa-duzo-skryptow-wszystko-dopracowane-zapraszamy/#entry8821556-Wyraz swoja opinie:)

Opublikowano

Zagram na 100% pierwsza edycja była świetna :D ale mam nadzieję że ta będzie jeszcze lepsza :D

Ps:Mój nick Dawidxd6000

Staramy się, by było jeszcze lepiej ;)

Opublikowano

oo tak, Sygne wkracza na serwer, a tak w ogóle to rekrutujesz Quest Writerów? gdzieś mam jeszcze wzór :P

moja jedyna uwaga co to serwera to to, że mógłbyś spróbować zrobić, żeby npc mogły odbierać itemy z id : np 17:2, 25:14 itp itd, myślę że wiesz o co mi chodzi :P

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

oo tak, Sygne wkracza na serwer, a tak w ogóle to rekrutujesz Quest Writerów? gdzieś mam jeszcze wzór :P

moja jedyna uwaga co to serwera to to, że mógłbyś spróbować zrobić, żeby npc mogły odbierać itemy z id : np 17:2, 25:14 itp itd, myślę że wiesz o co mi chodzi :P

Rozumiem, tylko to jakby nie jest zależne ode mnie. Możliwe, że to poprawili przez tyle wersji tego pluginu.

Co do quest writera to masz szablon w prezentacji. Możesz coś podesłać do mnie lub Ncturme.

Opublikowano

Sygnuś! Dawno cię nie widziałem.

Oh, przecież cię nie znam...

Anyway, krótkie opowiadanie wprowadzające zostanie niedługo zamieszczone. Jeśli kogoś to interesuje, fabuła dwóch państw jest już załatwiona, a trzecia jest w drodze. Podczas, gdy questy poboczne będą zazwyczaj zwięzłe i krótkie, questy fabularne będą opierały się na kilku (ok. 7) kilkuczłonowych (zazwyczaj 2) zadaniach, uwiecznionych zadaniem ostatecznym (polega albo na zrobieniu bardzo wielu rzeczy, albo na rozmowach z NPC na drugim krańcu świata (czasem niewiadomo, gdzie aktualnie jest ów...), bądź też cała fabuła będzie bardzo trudna, a ostatni quest jest podsumowaniem)

Ukończenie fabuły pozwala nam się przenieść... W pewne miejsce (spoilers)

Opublikowano

kinro, ważne że ja kojarze Ciebie :P podejrzewam że jeszcze na serwerze mnie poznasz :)

1 ۞ 50 ۞ 100 ۞ 150 ۞ 200 ۞ 250 ۞ 300 ۞ 350 ۞ 400 ۞ 450 ۞ 500 ۞ 600 ۞ 700 ۞ ۞ ۞

Opublikowano

No teraz troche stoje w miejscu z klasami bo mam problemy z komputerem :P

Ale już jestem po formacie i teraz instaluje wszystkie aktualizacje itp.

Podpowiem że każda podklasa t3 będzie mieć 16skilli :D

Opublikowano

No teraz troche stoje w miejscu z klasami bo mam problemy z komputerem :P

Ale już jestem po formacie i teraz instaluje wszystkie aktualizacje itp.

Podpowiem że każda podklasa t3 będzie mieć 16skilli :D

WOW aż 16 PvP będzie teraz bardzo urozmaicone.
Opublikowano

Panowie, nie wiem, co się dzieje, prawdopodobnie zarówno nc jak i yonji zostali zawaleni masą pracy. Od kilkunastu dni nawet nie czytali kilku ważnych rzeczy, które im wysłałem.

Może umarli.

Opublikowano

Zwyczajnie zrobiłem sobie kilka dni przerwy by mi trochę mózg odpoczął, bo ostatnio to prawie całe dnie kodowałem i już psychicznie nie wyrabiałem xD Nc też ostatnio nie miał czasu i dlatego była mała przerwa w pracach.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...