Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzice - rozpierdol max

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

No ale kurwa wymyślanie jakiś popierdolonych historii o dziewczynach -,-

Gdyby tak było jak mówisz, to powiedziałem, że jadę z PRZYJACIÓŁMI do galerii autobusem, a matka sra jakbym kurwa na koniec świata jechał..

powiedz, że ją ruchałeś i co ich to obchodzi

lolol

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
Ogólnie twój szacunek do rodziców jest patologiczny. Dostajesz żryć, masz gdzie mieszkać, masz w co się ubrać, a tak mówisz o swojej mamie. Właśnie to kurwa jest polska młodzież. Brak szacunku i podziękowania za to co dostaje

No i chuj...

Najchętniej to jakbym siedział w pokoju z książka w ręku nigdzie nie wychodził, a jak będę wyprawiać 18 to same ciocie zaproszę, bo nie będę mieć znajomych i potem wielkie ojoj bo pewnie cały czas przed komputerem.

Opublikowano

Twoja postawa pokazuje jaki ty jesteś dojrzały. Też bałbym się ciebie puścić nawet 10 km od miejsca zamieszkania, bo nie wiadomo co by ci strzeliło do łba.

Z wypowiedzi wnioskuję też, że obracasz się najprawdopodobniej w towarzystwie super kozaczków. Zapewne jakieś dresy, albo pro koksy, które są tylko mocne w gębie, a jak co do czego dochodzi to spierdzielają.

Powiem ci tak: DOPÓKI JESTEŚ NA UTRZYMANIU RODZICÓW ROBISZ, TO CO CI KARZĄ. Jestem pewien, że sam byś nie był w stanie się utrzymać.

Ogólnie twój szacunek do rodziców jest patologiczny. Dostajesz żryć, masz gdzie mieszkać, masz w co się ubrać, a tak mówisz o swojej mamie. Właśnie to kurwa jest polska młodzież. Brak szacunku i podziękowania za to co dostaje

A co ty kurwa chcesz od dresów? Nie mogę chodzić w dresach bo wg Ciebie jestem jakiś kozak czy cos? Nie mogę chodzić bo już, że kryminalista, chuligan, zjeb, pijak, palacz, etc.? Pozdro dla Ciebie... ciekawe w czym ty chodzisz :) Bo kozak to niezły z cb jest widze.

"Ten, który pokona samego siebie jest najpotężniejszym z wojowników."

Uczeń
Opublikowano

Szacunek szacunkiem ale utrzymanie dziecka to obowiązek rodzica, wiec mam go szanować za utrzymanie? To był wybór rodziców nie mój.

Też mnie rodzice trzymają na smyczy ale czy bym ich szanował czy nie jestem pod ich opieką więc to jest mój obowiązek żeby sie ich słuchać.

W skrócie. Obowiązkiem rodzica jest utrzymywanie ciebie a twoim obowiązkiem jest słuchanie się rodziców.

Ja raz na miesiąc wychodze i wracam ok.22 . Znam tez mnóstwo ludzi młodszych niż ja i biegają po clubach i co.

Jakos żyje i ty też zacznij bo dostajesz kurwicy o jakiś wyjazd na 35km jeśli uważasz się mądrzejszy od rodziców to przystań na ich warunki.

Omek a jak ty oceniasz ludzi po ubiorze to błagam nie wchodź w tematy w których chodzi o relacje międzyludzkie.

Jeśli profesor przyjdzie na lekcje w dresie jest debilem?

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

No i chuj...

Najchętniej to jakbym siedział w pokoju z książka w ręku nigdzie nie wychodził, a jak będę wyprawiać 18 to same ciocie zaproszę, bo nie będę mieć znajomych i potem wielkie ojoj bo pewnie cały czas przed komputerem.

Zachowanie typowego gimbusa, jeszcze aska sobie załóż

Opublikowano

Twoja postawa pokazuje jaki ty jesteś dojrzały. Też bałbym się ciebie puścić nawet 10 km od miejsca zamieszkania, bo nie wiadomo co by ci strzeliło do łba.

Z wypowiedzi wnioskuję też, że obracasz się najprawdopodobniej w towarzystwie super kozaczków. Zapewne jakieś dresy, albo pro koksy, które są tylko mocne w gębie, a jak co do czego dochodzi to spierdzielają.

Powiem ci tak: DOPÓKI JESTEŚ NA UTRZYMANIU RODZICÓW ROBISZ, TO CO CI KARZĄ. Jestem pewien, że sam byś nie był w stanie się utrzymać.

Najprawdopodobniej nie trafiłeś i teraz wypierdalaj z tematu, bo już któryś raz piszesz jakieś głupoty.

A moi znajomi chodzą rurkach :O to co teraz :OOO? są osobami godnymi zaufania czy co kurwa? bo jak dres to śmieć, a jak ktoś w rurkach to spoko? (sam chodzę w rurkach)

Uczeń
Opublikowano

Najprawdopodobniej nie trafiłeś i teraz wypierdalaj z tematu, bo już któryś raz piszesz jakieś głupoty.

A moi znajomi chodzą rurkach :O to co teraz :OOO? są osobami godnymi zaufania czy co kurwa? bo jak dres to śmieć, a jak ktoś w rurkach to spoko? (sam chodzę w rurkach)

Nie nie wg omka zapewnie dres to smiec a rurki =pedał a nie spoko ;_;

Omek musi chyba chodzic nago c:

Opublikowano

Bagadyr -* i naoku, na początku myślałem że jesteście muti kontem, ale teraz wiadomo że jesteście tą samą patologią.

Tylko się nie słuchaj tych ćpunów i brudastów (nakochuj i bagachuj). Matka się martwi, i ciesz się tym że się chociaż tobą interesuje

na chuj szczekasz pajacu ?

@ jak wychodzisz z domu to nie mówi nic starym tylko idz w pizdu bez pytania..

masz juz 16 lat więc masz do tego prawo :)

Uczeń
Opublikowano

na chuj szczekasz pajacu ?

@ jak wychodzisz z domu to nie mówi nic starym tylko idz w pizdu bez pytania..

masz juz 16 lat więc masz do tego prawo :)

Podaj mi gdzie masz to prawo zapisane

Do 18 roku życia rodzice mogą zawiadomić policje jeśli cie nie ma po 22 tak samo jak cie policja moze zawinąć na miescie po 22 godzinie jak nie masz 18 lat.

Opublikowano

Widocznie tak się zachowujesz, że Ci nie ufają.. to musi działać w dwie strony. Szczerość za zaufanie.

x4Ctt7j.png

LONG.LIVE.A$AP !

Opublikowano

Podaj mi gdzie masz to prawo zapisane

Do 18 roku życia rodzice mogą zawiadomić policje jeśli cie nie ma po 22 tak samo jak cie policja moze zawinąć na miescie po 22 godzinie jak nie masz 18 lat.

po 22? xD i tak zaczną cokolwiek robić dopiero po 24 godzinach (lub 48)

lolol

Opublikowano

U mnie teraz stali się trochę nadopiekuńczy, dopiero po skończeniu 18-stki. Wcześniej też się interesowali, ale dużo mniej. Mogło mnie nie być w domu całe dnie... Teraz gdy wychodzę wszystko musi wiedzieć - matka, z kim, na ile, po co, dlaczego z nim itd. Czasem już wychodzę bez odpowiedzi. Wszystko przez telewizje... Widzą co dzieje się w "dlaczego ja" itd. to myślą, że tak jest naprawdę, no cóż. ;p

2009 - słyszysz mnie?

Uczeń
Opublikowano

po 22? xD i tak zaczną cokolwiek robić dopiero po 24 godzinach (lub 48)

Jak bedziesz szedł po miescie o 23 bez dowodu pełnoletności może cie zwinąć policja.

Opublikowano

A co ty kurwa chcesz od dresów? Nie mogę chodzić w dresach bo wg Ciebie jestem jakiś kozak czy cos? Nie mogę chodzić bo już, że kryminalista, chuligan, zjeb, pijak, palacz, etc.? Pozdro dla Ciebie... ciekawe w czym ty chodzisz :) Bo kozak to niezły z cb jest widze.

Przepraszam, że nie potrafisz rozróżnić dresa od osoby noszącej dres. To już twój problemm. Biegam na waleta i jestem kozakiem "przecież to internet. wpadniecie po mnie?" No comment.

Ty nie masz prawa mi rozkazywać. Z tobą kolego się w piaskownicy nie bawiłem. Nie mam zamiaru wcale kontynuować tej konwersacji. Poziom jak widać pokazujesz nadal. Niżej niż zero, bo inaczej tego na prawdę nie można nazwać

Nie nie wg omka zapewnie dres to smiec a rurki =pedał a nie spoko ;_;

Omek musi chyba chodzic nago c:

Nie interesuje mnie to, że ktoś ma rurki. Jego problem. Z reszta co ja się będę wam tłumaczył.

najlepiej was wyblokować i z głowy. Szkoda na prawdę marnować czasu

9368_gold.png

Opublikowano

Jak bedziesz szedł po miescie o 23 bez dowodu pełnoletności może cie zwinąć policja.

Jezu, z jakiego powodu? +16 ma podobne "prawa" jak po uzyskaniu 18-stki. Wiadomo czego nie może.. Poza tym skoro taki 16-latek sobie idzie spokojnie, to co, prowokacja ze strony policji? Wiesz ile ja razy w nocy chodziłem po mieście? A wiesz czemu? Bo wtedy najlepiej robi się zakupy, nie mówię o supermarketach. Nie mówię również o obrzeżach, tylko o centrum.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

skąd takie info?

lolol

Opublikowano

dokładnie , ja chodze w dresie i to ozancza ze pije , pale , jaram itd? raczej na odwrót jestem grzeczny :D , pozdro dla ziomeczków KMWTW

Uczeń
Opublikowano

skąd takie info?

Stąd że mnie raz zgarneli pod pretekstem braku opieki i do odebrania na komisariacie.

Opublikowano

Mnie tam nie kontroluje matka, mogę wychodzić gdzie chce i RACZEJ na ile chce a autor tematu serio powinien porozmawiać z rodzicami, ale porozmawiać nie nazwyzywać.

I to zdanie mnie rozwaliło....

a ta się kurwa boi jakbym nie wiem kurwa...

VNp6c2U.png

Opublikowano

Ja nigdy takich problemów nie miałem. Co prawda kiedyś matka pytała kiedy wrócę bądź do kogo idę, ale mniej więcej jak skończyłem 17 lat to już nie pytała. Nigdy nie było problemu żebym wyszedł na kilka godzin, żebym poszedł do znajomych, pojechał do innego miasta czy bym poszedł na nocną imprezę i wrócił nad ranem.

Opublikowano

Albo co oni odpierdolili 24 w wigilie xDxD

Cały rok mówiłem, że chce nowego laptopa,a dostałem kurwa ps4 ja pierdole i to tylko 12gb... mogli chociaż kurwa jakąś grę dokupić a nie znowu 2 stówy wyjebać ;/

Opublikowano

Albo co oni odpierdolili 24 w wigilie xDxD

Cały rok mówiłem, że chce nowego laptopa,a dostałem kurwa ps4 ja pierdole i to tylko 12gb... mogli chociaż kurwa jakąś grę dokupić a nie znowu 2 stówy wyjebać ;/

No to masz kurwa problem, współczuję

2009 - słyszysz mnie?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...