Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzice - rozpierdol max

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Albo co oni odpierdolili 24 w wigilie xDxD

Cały rok mówiłem, że chce nowego laptopa,a dostałem kurwa ps4 ja pierdole i to tylko 12gb... mogli chociaż kurwa jakąś grę dokupić a nie znowu 2 stówy wyjebać ;/

10/10 płakłem.

Opublikowano

Widocznie dałes im powody zeby cie tak traktowali (jak sobie zrobisz tak masz ) :) Dostales ps4 i jeszcze narzekasz? nie rozumiem powoli ludzi..

Opublikowano

Strzelam że niektórzy co piszą o szacunku do swoich rodziców i tak pewnie nie mają :/

Ja sam nie mam pełnego szacunku, ale nigdy nie obrażam i nie mówie o nich źle bo to w końcu moi rodzice

427571487345508569248.jpeg

Potrzebujesz Pomocy?Pisz śmiało PW

Opublikowano

@Up

Co w tym kawałku smiesznego bo nie wiem? własnie.. prawdziwy przekaz :> potem chodzą tacy ludzie jak autor tego tematu "OMG CO MOJI RODZICE KURFA ODJEBALI KUPILI MI PS4 ZAMIAST LAPTOPA OENOENEOEN HELP report "

niech sie kurwa cieszy ze ma pełna rodzine i sie troszczą o niego.

Opublikowano

@Up

Co w tym kawałku smiesznego bo nie wiem? własnie.. prawdziwy przekaz :> potem chodzą tacy ludzie jak autor tego tematu "OMG CO MOJI RODZICE KURFA ODJEBALI KUPILI MI PS4 ZAMIAST LAPTOPA OENOENEOEN HELP report "

niech sie kurwa cieszy ze ma pełna rodzine i sie troszczą o niego.

Skoro jesteś takim fanem bonuxa, to wyjaśnij mi przekaz tego utworu i jego teledysku: https://www.youtube.com/watch?v=YKun63cqp7I lub http://www.youtube.com/watch?v=ma0SruA8u3o

Pozatym protip: masz taką funkcje jak cytuj, nie musisz pisać @up.

Opublikowano

Prawdziwy przekaz Bonux'a RPG i jego patologicznej bandy xD.

kolejny ból dupy, każdy słucha tego czego chce, o gustach się nie dyskutuje.

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

bonus jest chujowy. taki jest mój gust.

lolol

Uczeń
Opublikowano

dostałes ps4 faktycznie masz przejebane ja kurwa zajebana mac musze byc cicho kiedy moi rodzice spia zeby im nie przeszkadzac podczas snu bo chodza wczesnie rano do pracy wiec ja zazwyczaj musze o 21 siedziec cicho a co dopiero o jakimś wyjściu mówić i kurwa nigdy nic nie dostałem pod choinke i nie robie spierdolonych tematów na forum

Dobrze ze cie rodzice na smyczy trzymają bo zwierząt z klatki sie nie wypuszcza.

Paktofoniczny_eune_64_2_logo.png

Opublikowano

bonus jest chujowy. taki jest mój gust.

twój owszem, ale nikomu oceniać gust tej osoby wyżej :)

2009 - słyszysz mnie?

Opublikowano

Autorze tematu, widać jeszcze nie dojrzałeś odpowiednio, bo chyba nie wiesz, że głównym zadaniem rodziców jest troska o ciebie.

Teraz jeszcze tego nie rozumiesz, ale kiedyś mam nadzieję to pojmiesz i będziesz im wdzięczny, że starali się ciebie pilnować.

Postaraj się chociaż postawić w ich sytuacji i stwierdzić co byś czuł, gdyby twój syn wychodził gdzie chciał, nie wiadomo z kim i po co.

Rozmawiaj z rodzicami, ale szczerze, niech nabiorą zaufania do ciebie, bo widać mało się komunikujesz z nimi.

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

Zamiast porozmawiać z matką, że masz 16 lat i chcesz trochę więcej swobody, to ciśniesz ją na forum. Masz zajebiste podejście do rozwiązywania problemów. Na ich miejscu zamknąłbym cie w pokoju z materacami na ścianach i nie pozwalał na nic więcej aż zrozumiesz, że zachowujesz się jak zjeb. Nie szanując rodziców nie szanujesz samego siebie.

Pozdrawiam.

Opublikowano

A ja rozumiem gniew autora, ponieważ mam ten sam problem, tylko że w mniejszym stopniu. Też się we mnie gotuje i czasami nie mogę się powstrzymać przed krzyknięciem np. "KURWA MAĆ NO JA PIERDOLE" lub zwyzywać swoich rodziców itp. jeżeli czegoś mi zabraniają bo zapomnieli, że nie jestem już 11-letnim dzieckiem, jednak nigdy tak nie zrobiłem ponieważ potrafię się opanować, i ty też powinieneś umieć to zrobić. Samokontrola i szacunek do rodziców to podstawa, a z tego co tu napisałeś, pokazałeś, że tego nie masz i być może twoi rodzice dlatego traktują Cię tak jak teraz. Zastanów się nad tym.

Opublikowano

Nie ma to jak się wygadać ze wszystkiego (nawet i na internetowym forum :huh:)

Ty powinieneś się cieszyć z tego że rodzice Cię kochają i się troszczą o Ciebie.

Wystarczyło by lekko pogadać że robisz się coraz starszy itd. i to powinno wystarczyć :D

7138509900_1434192442.png

Opublikowano

No to masz przesrane koleś :P Ja tak nigdy nie miałam, całe szczęście ! :D

orww.png

Invoria    S2      <3

Opublikowano

Zabijanie dyskusji przez "o gustach się nie dyskutuje".To po co recenzje, oceny, komentarze ? Gust to jedno, a stwierdzanie faktów to drugie.

Faktem jest to, że ich "przesłanie" jest "guwno" wartę.

Opublikowano

Szczerze to na im miejscu też bym tak zrobił, bo z tego co widzę jesteś jakimś dzikusem co się wyżywa w internecie, a naprawdę nie masz odwagi na to aby podejść do mamy i porozmawiać o tym.

Najlepiej idź weź sobie stoperan.

Opublikowano

Skoro jesteś takim fanem bonuxa, to wyjaśnij mi przekaz tego utworu i jego teledysku: https://www.youtube.com/watch?v=YKun63cqp7I lub http://www.youtube.com/watch?v=ma0SruA8u3o

Pozatym protip: masz taką funkcje jak cytuj, nie musisz pisać @up.

Ja sie odniosłem do kawałka i twojego komentarza na temat "niewdzięczni synowie" a nie wrzucasz teraz jakieś inne kawałki które wogóle nie są związane z tematem =D

No ale.. Wkurwiony Dzieciak akurat mi sie nie podoba , a co mam ci tłumaczyć za przekaz w tej drugiej? proste Zachowanie Podłe..

Btw nie jestem "takim fanem bonusa " po prostu uważam ze ma dobre kawałki

Opublikowano

Ja sie odniosłem do kawałka i twojego komentarza na temat "niewdzięczni synowie" a nie wrzucasz teraz jakieś inne kawałki które wogóle nie są związane z tematem =D

No ale.. Wkurwiony Dzieciak akurat mi sie nie podoba , a co mam ci tłumaczyć za przekaz w tej drugiej? proste Zachowanie Podłe..

Btw nie jestem "takim fanem bonusa " po prostu uważam ze ma dobre kawałki

https://www.youtube.com/embed/SZh-LIKsPqY

Opublikowano

To z tym PS4 to był joke :)

Nigdy nie dostane PS4, bo o lepszy komputer/laptop dopytuje się od 5 klasy podstawówki (Hajs mamy ;x lepiej kupić 3 samochód za 30tysięcy...)

Albo przypomniały mi się następne sytuacje.

Przyszedł w wrześniu do mnie kolega z osiedla, czy nie poszedł bym pograć z nim w piłkę na boisko, moja matka znowu odjebała spektakl.

Skryła się za szklanymi drzwami i podsłuchiwała naszą rozmowę... powiedzcie mi teraz kurwa, czy to jest normalne?

Jak rozmawiamy, to zawsze przywołuje takiego chłopaka z ulicy, taki grzeczniusienki,ministrant, mówi, że widać po nim, że jest ułożony i ze chętnie chciałaby takiego syna... Chciałaby syna lamusa?po tym gościu widać, że jest ciepłą kluchą, nie ma za dużo znajomych to i pewnie się nudzi i jest grzeczny 24/7

Ma pretensje do mnie, że nie mówię jej wszystkiego, moja siostra (teraz ma 24 lata) ciągle z nią gadała o wszystkim, jak tam koledzy/koleżanki z klasy, co na imprezach itd.

Matka chce żebym był nwm? wiecznym synkiem mamusi? mam 16lat więc chyba powinienem mieć więcej swobody c'nie?

Najchętniej to jakbym siedział i się ciągle uczył, wszystko opowiadał w każdym szczególe jak było w szkole.

Chuj ze nie miałbym znajomych, zawsze 18nastke można zrobić dla rodziny i zaproszę babcie,wujka,ciocie,kuzynów spooooczko :)

+

Na święta dostałem 200zł i chciałem jechać z kumplami do galerii, to dzisiaj mi matka powiedziała, że po co odrazu po świętach mam hajs tracić, jak na wiosnę znowu będę coś chciał? Przecież to mój hajs ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...