Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rodzice - rozpierdol max

Teach

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 114
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mam matkę, które nie interesuje się moim życiem, ma w dupie że jestem poważnie chora, nie obchodzi jej moja edukacja i moja przyszłość a "jak dorosnę to mam jej oddać wszystkie pieniądze, które ona wydała na moje wychowanie"? ;)

A teraz patrz jak zapierdalam ją szanować.

Jesteś w chuj powierzchowny, żałosny i chcę Ci przypomnieć że świat to nie jest wielki cukierek (;

I nie każdy rodzic zasługuję na szacunek bo jest rodzicem.

A nazwać kogoś matką można wtedy kiedy zachowuje się jak matka.

Z tym że jego rodzice szanują itp. , a nie jak ciebie :p

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Nie, nie mam tak. Porozmawiaj z rodzicami po prostu i wytłumacz o co chodzi, a nie przeklinać i zachowywać się na forum, tak jak to robisz teraz.

Idź powiedz po prostu o co Ci chodzi, bo nie nikt nie wie, jak jest u Ciebie, dlatego nikt z forum nie może jednoznacznie Ci pomóc. Każdy może doradzić tylko jedno - rozmowę (oczywiście z rozważań, z tego co piszesz). Usiądź, pogadaj, a nie obrażaj rodziców na mpc. Pzdr :).

Opublikowano

Ja bym lal pasem po dupie az szczeniak sie nauczy posluszenstwa. Jak taki dorosly jestes to zapierdalaj w wakacje do roboty a od 18 szukaj nowego domu. To dom twoich starych i ich zasady. Bedziesz mial wlasna rodzine to bedziesz tam sb wprowadzal wlasne zasady. Jak ja zaluje, ze w polsce nie ma obozow pracy w celu zwiekszenia dyscypliny wsrod szczeniakow jak to jest w Chinach.

Opublikowano

Powiedz, że w życiu nie będziesz popełniał ich błędów :) Na pewno zadziała :D I żeby się nie martwili o wnuka, bo się zabezpieczasz. Zgasną momentalnie :P

@Up

No dobra, ale dlaczego stawiasz wszystkich pod jednym murem? Są ci, którzy jej nie mają i ci, którzy mają. (nie czytałem całego tematu, jeśli coś przeoczyłem, sorry) :D

Opublikowano

Nie dziw się ggdybyś ty był ojcem to pewnie byś nawet nie dał dziecku dojść do gier komputerowych a sam byś zainstalował im jakiś porogram ANTY xxx czy coś sie ciesz wogóle że masz rodziców inni ich nie mają wogóle. a jeśli twoi rodzice przesadzają na prawde to im to powiedz scerze a nie np ich okłamujesz czy coś.

xmMfHrm.png
Opublikowano

Uff przeczytałem!

Płakać nie płakałem, ale były momenty w których nie dało się nie śmiać :D Ogólnie poziom w temacie bardzo wysoki. Na początku myślałem, że autor faktycznie ma problem z rodzicami, ale już na 5 stronie zauważyłem, że może jest odwrotnie? No cholera jasna jak można narzekać na PREZENT? Człowieku myślę, że znasz bardzo mało prawdziwych wartości w życiu. W Twoim wieku, a jestem starszy tylko o 3 lata myślałem trochę poważniej i mało interesowały mnie prezenty. Liczyła się pamięć i szczere intencje. Myślę, że gdybyś zmienił trochę nastawienie do rodziców, spróbował ICH zrozumieć, nie myśląc o sobie to Twój problem rozwiązałby się bardzo szybko. Tak samo jak Ty nigdy nie lubiłem kiedy ktoś mi czegoś zabraniał, pytałem wtedy "dlaczego", jeżeli był jakiś racjonalny powód to przemyślałem sytuację i spasowałem, ale gdy powód był błachy, albo w ogóle go nie było(zdarzało się) to po prostu ubierałem kurtkę i wychodziłem (buntownik) :D

Poza tym wyjście do galerii? Jaki to powód do kłótni, w sumie nie wiem nie chodzę w takie miejsca, bo nie kręci mnie wybieranie ciuszków i jaranie się nowymi ubraniami z croppa czy innego gówna. Co do pełnoletności... Dużo osób pewnie Ci mówi jesteś pełnoletni robisz co chcesz... Nie do końca tak jest. U mnie w domu jako, że jestem pełnoletni mogę sobie wyjść z domu o godzinie, która mi pasuje, mogę iść na piwo czy gdzie tam mnie ciągnie, warunek jest taki, że nie sprowadzam nikogo do domu, dochodzę do tego domu sam, a nie donoszą mnie znajomi i kilka innych mniej lub bardziej ważnych zasad, których staram się przestrzegać. Sylwester, ew. urodziny bądź inne okazję ustalam z nimi wprost, a nie kminie jak ich wyrzucić z domu, żeby coś zorganizować. Kwestia fajek (no... niestety), nie dawno zacząłem palić, jako że mam 19 lat sądziłem, że skończy się na kilku morałach i tyle, ale nie. Mama kategorycznie zabroniła mi palić, zagroziła, że będę miał przerąbane (nie dosłownie) jak mnie złapie z papierosem, ale szczerze mówiąc mało sobie z tego robię. Wiem, że niszczę sobie zdrowie jestem tego świadom i jeżeli będę chciał rzucić to z pewnością rzucę. Dobra nie chce mi się więcej pisać :P Jeżeli kumasz cokolwiek z tego co napisałem(a myślę, że większość hmmm rad(?) jest oczywista) to wyciągniesz wnioski.

ps. Do tych mądrych.... "inaczej". Noszę dresy, jestem wychowany, potrafię być skurwielem. Na podstawie tego wystawcie mi diagnozę mojego pochodzenia!

Opublikowano

Takich "problemów" jak ty nie mam. Ale wkurwia mnie jak się przypierdala o oceny. Ojciec jeszcze jakoś tam lajtowo... Ale jak matka zobaczy, że mam kilka jedynek z przedmiotu to drze się cały dzień... Czy ja się kurna uczę dla nich żeby się tak przypierdalała?

Z klasy do klasy przechodzę (w tamtym roku miałem 1 zagrożenie, ale poprawiłem jedną kartkówkę i 3 na koniec było) więc nie wiem o co ona się tak spina...

Opublikowano
Płakać nie płakałem, ale były momenty w których nie dało się nie śmiać :D Ogólnie poziom w temacie bardzo wysoki. Na początku myślałem, że autor faktycznie ma problem z rodzicami, ale już na 5 stronie zauważyłem, że może jest odwrotnie?

To przeczytaj temat jeszcze raz, pisałem, że to z prezentem to był joke ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...