Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ktos pomoże z problemem ? 

Próbowałem juz każdego możliwego sposobu i ciągle pisze Błąd Wewnętrzny serwera 

Opublikowano

Server na tydzien.

Wszystko co tylko możliwe mozna osiągnąć w kilka dni , max tydzien/2 ..

Server strasznie szybko się nudzi,admini maja lekko wywalone.

6 skil zbugowany.. zabiera ponad pół HP.. przy full abs..

Pełno bugów, 

Jeżeli ktoś lubi servery z masą bugów,nieogarniętą administracją to wbijacie smiało.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Już wiem.

Inne pytanie.

Mam błąd łączenia się z serwerem. Jak klikam Laneris,laneris naprawa C++ lub Laneris Patcher. Na każdym nie działa.

Jakieś rady?

VNp6c2U.png

Opublikowano

GM-i nic nie robią na tym serwerze wchodzą raz na tydzień zrobić jakies marne zuo. Na 5 chaneli działa średnio 2. Uniemożliwia to drop. Admini nawet nie zadają sobie trudu by to jakoś naprawić, ponieważ zajmują się innym serwerem, a na Lanerisa mają już wyjebane. Nie polecam zaczynać ze względu na miliony bugów, które nie są nawet ruszane przed administrację.

Opublikowano

GM-i nic nie robią na tym serwerze wchodzą raz na tydzień zrobić jakies marne zuo. Na 5 chaneli działa średnio 2. Uniemożliwia to drop. Admini nawet nie zadają sobie trudu by to jakoś naprawić, ponieważ zajmują się innym serwerem, a na Lanerisa mają już wyjebane. Nie polecam zaczynać ze względu na miliony bugów, które nie są nawet ruszane przed administrację.

Nie, po prostu szykujemy ostatnio mega update:)

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

i dlaczego nie zjamiecie sie w trybie natychmiastowym padającymi chanelami. Przecież tak się nie da grać. Teraz już wszystkie padły i spokój.

Opublikowano

Pisałem 3 posty wyżej ile gra osób. Dużo rzeczy jest pobugowanych. System energii nie działa. Ekwpiunku nie da sie sprawdzać, a bonusy kupione u Seona znikają po wylogowywaniu. Jest tu za dużo bugów, mam nadzieję ze administracja planuję przyprowadzić ten serwer do porządku. Zapomniałbym o kupieniu itemów z itemshopu które posiadają rzekomy bonus, a w rzeczywistosci nic nie daja, SM-y wydane w błoto:). Mam nadzieję na zwrot SM-ów za przedmioty które nie dają bonusu.

W sobote będzie powiększony lvl i znilewonae bugi.

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Szanowna Administracjo prosze juz wylaczyc ewent bozonarodzeniowy ze skarpetami bo wciaz dropią i prosze czasem zajrzec na serwer swoj w celu zorganizowania ewentow i ogolnie zobaczyc graczy . jednoczesnie bylam mile zaskoczona jak dostalam w prezencie SM i chce podziekowac :) serwerek fajny spokojny i polecam ludziom w wolnych chwilach relaksik :)

beztytuusmn.jpg

Opublikowano

Ta poprawiono bugi yhy.

Metinologia 6 zbugowana.

Biolog zbugowany.
Administracja sprzedaje navi za RP do lola .

Bugi z expami.

Śmieszny serwer i to ostro

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...