Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dołączam się do pytania up i czy jest dużo ludzi. ?

z 500 w godz szczytu może z max 700 nigdy tu nie widziałem jeszcze +1000 osób ;) ale serwer jest nawet spoko 

a najważniejsze jest to,że serwer na plikach aline i aż tyle trzyma się 

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

siemanko mam maly problem bo chce sie zalogowac a ciagle wyskakuje mi blad wewnetrzny serwera co moge z tym zrobic

Opublikowano

Serwer jest ddosowany. To samo było wczoraj wieczorem i dziś w nocy. Wszystko przez to, że admin na innych forach serwerowych zamieszcza swoją reklame.

Opublikowano

Serwer jest ddosowany. To samo było wczoraj wieczorem i dziś w nocy. Wszystko przez to, że admin na innych forach serwerowych zamieszcza swoją reklame.

admin ? myślę,że admin nie byłby taki głupi żeby reklamować się na innych forach ;) ja obstawiam,że to jakiś gimbus który chce zaszkodzić serwerowi 

Opublikowano

zapewne ddos-uje to gimbaza po 12-14 lat która nie potrafi zrobić serwera i zwyczajnie jest zazdrosna że komuś się udało

2ymxc3a.jpg
Opublikowano

Forum nie działa tak jak powinno...Jak wchodzę w dział laneris to jest bład 404 czy coś takiego...Wgl nie ma poradników...Dlatego musze zapytać tutaj...Gdzie najlepiej dropi czarny lód i kręty klucz?

Opublikowano

Dziwie się, co ludzie widzą w pobugowanych plikach serwera Aline? Same w sobie były dobre, lecz te bugi sprowadziły każdy serwer robiony na nich na dno. Co do opcji "Ekwipunek" jest to idiotyczną opcją, gdyż każdy może widzieć Twoje eq. Powinno być, kliknięcie na "Ekwipunek" i trzeba było by się zgodzić by pokazać zawartość jego.

Opublikowano

UP2 przecież opcji Ekwipunek nie ma -.- widać,że nie grałeś tutaj i głupio piszesz 

Taxior żeby widzieć forum laneris musisz się zalogować ;) bez konta na elite***** nic nie zdziałasz

xxxx
Opublikowano

Proszę jakaś konkretną opinię czy opłaca się grac na serverze?

tumblr_madu89TzVX1rt9tk6o1_500.gif

Members|ProUser|Postmaker|

Opublikowano

Pokazuję się coraz więcej ludzi na serwer tzw wracają. Jakieś błędy są eliminowane i gra po bardzo długim czasie staje się przyjemniejsza ale do lepszego stanu jeszcze długooo

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Opłaca się grać? Ile ludzi jest rano, popołudniu i wieczorem? Jak z expem? Łatwo o eq? Dobrze dropi ulepki? Jakieś eventy są?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...