Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Co się zmieni doda w kolejnym update:

- Poprawiona Metinologia ( będzie działać)
- Poprawione wszelkie QUESTY

- Dodane nowe pety

- Dodane nowe fryzurki
- Dodany nowy set broni/zbroi/bizuterii

- Dodany nowe 2 mapy

- Dodany max level 250

- Dodanie max Rangi 30k

- Dodanie max pkt statusu 125pkt

- Dodanie/Poprawienie DMG SURY

- Poprawienie DMG NINJI

Aktualnie co się zmieniło:

- Dodany LvL 200

- Dodane Mapki ( nie widać ich )
- Poprawiona stabilność gry

- Zmiejszenie Cen w sklepach

Legenda Metin2!

sig_team.png

Opublikowano

Nie polecam serwera ! :)

Administracja pisze jedno, robi drugie. Zero pomocy w stronę graczy na forum.. Bug goni za bugiem, mieli dzisiaj dodać 200lv i nowe sety zbroi i bizu, dodali tylko 200lv, misje na metinologie 6 zbugowana, fryzury zbugowane.. Jak się ogarniecie z tym, to może kogoś na dłuższą metę przyciągniecie :) !

A oto poziom ADMINISTRACJI ;

laneris.jpg

Opublikowano

Brak opcji przypomnienia hasła konta okradają brak możliwości jakiejkolwiek reakcji aby szybko przypomnieć i zmienić hasło bo po prostu brak tej możliwości. Ale administracja pomogła mi przy odzyskaniu konta i wielki + dla nich i nawet sporo nie straciłem ;D .

Opublikowano

Ja chcialem troszku poexpic, zbugowalo mi postac gdy chcialem sie teleportowac. Loguje sie wybieram postac, laduje sie i wywala z klienta.

I teraz co z tym zrobic, w grze zadnego admina nie ma, forum off.... 

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Patcher nie działa. Jak ktoś teraz zobaczyl ten serwer to niech nie pobiera, bo się zawiedzie. Nie polecam do odwołania.

5omic072lr6b.png

Opublikowano

laneris.xaa.pl/pacher/

Patcher nie działa bo kiepy nie opłacili serwera WWW z plikami ...... To są zawodowi administratorzy : P

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Daj spokój ;p ch padnie to tydzień czekają aż wszystkie padną dopiero wtedy naprawiają : P licznik jakiś chyba przekręcony bo 500 graczy to ja tam w życiu nie widziałem xD

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Nie opłaca się nawet pobierać, po serwer na xaa.pl zawieszony z powodu wykorzystywania do przechowywania danych....

5omic072lr6b.png

Opublikowano

Witam,co Wy za głupoty piszecie , ja gram juz 2 tygodnie i zadnego bugowania postaci niemam,mam zalozoną 1 postac i nigdzie mi nie utknela,to 1 z tych lepszych serwerow i to zdanie nietylko moje,paru moich znajomych gra tu i zaden sie nieskarży na zbugowana postac,mam wrazenie ze sobie wymyslacie żeby ludzie niegrali a ja polecam serwer,prosze niesugerowac sie zlymi opiniami i zagrac i samemu sie dowiedziec,zle opinie komentuje KONKURENCJA by zniechecic nowych graczy,gra duzo graczy i da sie to zauwazyc na placu ile stoi osob,gracze chetnie pomagaja tylko moje pytanie na temat nowych mapek kiedy co i jak ?? pozdrawiam i zapraszam na serwer

beztytuusmn.jpg

Opublikowano

Witam,co Wy za głupoty piszecie , ja gram juz 2 tygodnie i zadnego bugowania postaci niemam,mam zalozoną 1 postac i nigdzie mi nie utknela,to 1 z tych lepszych serwerow i to zdanie nietylko moje,paru moich znajomych gra tu i zaden sie nieskarży na zbugowana postac,mam wrazenie ze sobie wymyslacie żeby ludzie niegrali a ja polecam serwer,prosze niesugerowac sie zlymi opiniami i zagrac i samemu sie dowiedziec,zle opinie komentuje KONKURENCJA by zniechecic nowych graczy,gra duzo graczy i da sie to zauwazyc na placu ile stoi osob,gracze chetnie pomagaja tylko moje pytanie na temat nowych mapek kiedy co i jak ?? pozdrawiam i zapraszam na serwer

Hmm dobrze ze zapraszasz ludzi ; ) tylko jak oni wbija? ; 0 jak patcher nie pobiera plików?...;d

1377531174-U173186.png

Opublikowano

Kolego, ja jestem konkurencja? Stuknij sie w leb, bo na serio cos masz z glowa. Siedze na ts'ie i czekam na pomoc juz z 10 godzin i lipa, nikt nie wbija. GM i moderatorzy mnie wysylaja do innych, bo jak widze nikt sie tym nie potrafi zajac.

1364672805-U250359.png

Opublikowano

Bo nie każdy z gm/moderatorów ma możliwość odbugowania . Nie wiem mam jedną postać cały czas wbiłem 180lvl i nie miałem jakiś problemów z bugowaniem postaci czy coś ...

Serwer jak najbardziej POLECAM.

Opublikowano

Jakby administracja wzięła się ostro za ten serwer to było dobrze bo teraz nawet patcher nie działa bo nie opłacili strony ... fajnie się gra ale widać,że administracja olewa coraz bardziej ten serwer 

Opublikowano

Jak wygląda sprawa z expem? W ile 100lvl wbije?

Z góry dzięki za odpowiedz ;p

100 lvl w ile wbijesz okolo 30 min ? no max 1h

Opublikowano

Co zrobić, jeśli po włączeniu patchera pisze mi "Error downloading: Patch list" i nie mogę dać Start Game? :(

Opublikowano

Co zrobić, jeśli po włączeniu patchera pisze mi "Error downloading: Patch list" i nie mogę dać Start Game? :(

Kazali mi sciagnac od nowa klienta aby naprawic te moje "zbugowanie". Otwieram patchera i nic nie sciaga, error jak u ciebie. Teraz to juz jaja sobie robia.

1364672805-U250359.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...