Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Laneris.pl [Dedyk] [Easy]

SUREK

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 651
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bardzo gorąco polecam serwer :).

Gram od paru dni, mam prawie 165 lvl i jestem pod wrażeniem, dawno nie spotkałem tak przyjemnego serwera easy, pomysł z perłami z każdego mooba jest naprawdę fenomenalny  i gra się całkiem przyjemnie :)

Wszystko co w isie można bez problemu zdobyć w grze - wystarczy tylko chcieć.

Expi się przyjemnie, eq jest klimatyczne i jak najbardziej pasuje do serwera, misje są ciekawe jak i miło się je wykonuje (ciekawe nagrody)       

Jedyny "-" który póki co zauważyłem to fakt że nie ma forum :(

Mimo tego zapraszam wszystkich na serwer. 

bez gif

Opublikowano

Czemu podczas próby połączenia wyskakuje Błąd wewnętrzny serwera ?

I gdzie ten patcher ? Bo go nie widzę.

Opublikowano

Forum było, tylko ktoś usunął. 

Serwer nawet ok, tylko z tym licznikiem to odjebaliście 50k kont, serio?

I niby 1k online, a w chunjo ch1 ledwo 10 osób..

Opublikowano

Forum było, tylko ktoś usunął. 

Serwer nawet ok, tylko z tym licznikiem to odjebaliście 50k kont, serio?

I niby 1k online, a w chunjo ch1 ledwo 10 osób..

Licznik jest podkręcony i to zdrowooo :)

GRa 400-500 osób.

715a95fd31834.jpg

Opublikowano

Licznik jest podkręcony i to zdrowooo :)

GRa 400-500 osób.

To wiem, o eq z navi za sms coś też tam słyszałem, a o to żeby wszedł na GG to już 2tygodnie proszę, masakra..

Opublikowano

Odpowie ktoś czemu jak chcę się zalogować to wyskakuje mi:Błąd wewnętrzny serwera.

?? I gdzie ten patcher ? o.O

Udostępni mi ktoś patchera ?

Opublikowano

najlepsze jest to,że jak ktoś zbuguje expa to na czacie pojawia się " Banik xxx " "SS'y"  

"Tak aktualnie tworzę coś fajnego co niedługo ujrzycie ^^" za ile miesięcy to ujrzymy czy w ogolę ? 

Opublikowano

Najgorszy easy na którym kiedykolwiek grałęm ! Nie polecam tego servera, same bugi, 4 bosy na server, Administracja nie umie naprawić bugu expa w dodatku banują za bug lvla z czego gracz nie ma wplywu na ten bug, zalosny server i zalosna administracdja takiego dna to jeszcze swiat nie widzial, zycze bardzo szybkiego upadku + eventy robiony chyba przez 15 latka . Poprostu hańba dla metina !

Opublikowano

Najgorszy easy na którym kiedykolwiek grałęm ! Nie polecam tego servera, same bugi, 4 bosy na server, Administracja nie umie naprawić bugu expa w dodatku banują za bug lvla z czego gracz nie ma wplywu na ten bug, zalosny server i zalosna administracdja takiego dna to jeszcze swiat nie widzial, zycze bardzo szybkiego upadku + eventy robiony chyba przez 15 latka . Poprostu hańba dla metina !

Start 23.12.2013 o godzinie 18:00 OCZEKUJ NAS!   teraz policz sobie ile to już stoi i szybko nie chce paść

Opublikowano

Nie chce pasc pewnie tamu ze wasz sponsor surek sela eq/sm na gg? ;o

Opublikowano

Kurcze nie rozumiem tylko jednego.

4 bossy na serwer? Na mapie 121 być może i tak, byłeś na innych mapach? :)

"Gracz nie ma wpływu na ten bug" Wyjaśnij mi jedno, ja wraz z gildią wbiliśmy 185lvl+ i nikt z nas nie trafił na żadnego buga nawet przez przypadek. To chyba świadczy o tym że jednak buga stosują umyślnie skoro nikt z mojej gildii ani razu nie trafił na tego buga. 

Żałosny serwer - kurcze zrób coś swojego i potem oceniaj, jedyne co potrafisz zrobić to wejść do gry nawet nie zobaczyć połowy mapy/bossów/eq a i tak napiszesz że serwer syf bo nie spełnia twoich oczekiwań. 

Ja gram z gildią gra się naprawdę przyjemnie serwer jak najbardziej polecam pod względem expa/eq/bonów/przyjemności z gry :) 

bez gif

Opublikowano

Zalogowani w ciągu 24H: 5481

Naprawde 5k Ludzi było w ciągu 24h ? :O

/// Ile ludzi w godzinach szczytu ? jest ponad 500 ? jak tak to wbijam.

/// Kim grać najlepiej ?

/// Jest zwój zmiany skilli w grze lub w is ?

60730268349483218925.png

Opublikowano

ja wbiłem 142lvl zrobiłem eq na 135lvl zbroje na 142 lvl i powiem,że nie nadążałem wykonywać misji polowań z lvl'em a nie chciało mi się tam siedzieć z przymusu tych głupich misji żeby zabić te +1000 mobków

Ogólnie serwer w swoim stylu fajny tylko jakby ten bug expa był poprawiony .... inni muszą się męczyć, a inni na bugu robią to co normalny gracz kilka sekund 

Lub te pety które mają tyle bonusów ale każdy daje co innego np. pokazuje bonus na ludzi a tak naprawdę jest to inny bonus ... ogarnijcie te pety :)

dziś handlowałem z jedną osobą która sprzedała mi 2 pety za 500sm gdyż nie chciało jej się bawić z nimi

Opublikowano

Kurcze nie rozumiem tylko jednego.

4 bossy na serwer? Na mapie 121 być może i tak, byłeś na innych mapach? :)

"Gracz nie ma wpływu na ten bug" Wyjaśnij mi jedno, ja wraz z gildią wbiliśmy 185lvl+ i nikt z nas nie trafił na żadnego buga nawet przez przypadek. To chyba świadczy o tym że jednak buga stosują umyślnie skoro nikt z mojej gildii ani razu nie trafił na tego buga. 

Żałosny serwer - kurcze zrób coś swojego i potem oceniaj, jedyne co potrafisz zrobić to wejść do gry nawet nie zobaczyć połowy mapy/bossów/eq a i tak napiszesz że serwer syf bo nie spełnia twoich oczekiwań. 

Ja gram z gildią gra się naprawdę przyjemnie serwer jak najbardziej polecam pod względem expa/eq/bonów/przyjemności z gry :)

Mam eq i lvl 180 i po tym stwierdzam ze server dno. Upadł aurion i teraz liżesz dupe teamowi na laneris? ohh, ahh :3. Te eventy są żałosne, a rozmowa tekstowa z administraja smieszna. Nie wiem ile maja lat, ale niech sobie kupią słownik skoro  tyle zarabiają :* . Teksty iZumi'rgo mnie rozjeb*** "tesz".. analfabeta pie****ony.

Opublikowano

Witajcie , oczekiwany update już naszedł!

WAŻNE BEZ PATCHERA NIE BĘDZIE WAM DZIAŁAĆ NIC Z TEGO PATCHA!!!

Co zostało Dodane:

-6CH
-Nowe Mounty

-Nowa Mapa od 185lv

-Nowy NPC
-Nowe wyglądy

-Odbugowana dolina orków
-Nowe Ulepszacze

W Trakcie:

-Nowe Zbroje

-Nowe Bronie
- Nowa Bizuteria

Patcher do pobrania tutaj:

laneris.pl/patcher.rar

PATCH DLA TYCH KTÓRYM PATCHER NIE DZIAŁA

WRZUCAJCIE GO DO GŁÓWNEGO FOLDERU Z GRĄ!

laneris.pl/patcherdlatych.rar
http://chomikuj.pl/marcinasdfg/patcherdlatych,3624054211.rar

http://www.multiupload.nl/XSC36MJW8V

A oto SS z nowości ^^:

MOUNTY
1.jpg
2.jpg
3.jpg
4.jpg
6.jpg
5.jpg
7.jpg
8.jpg
9.jpg
10.jpg
11.jpg
12.jpg

Mapa
mapa185.jpg

NPC :

npc.jpg
teleporter.png

Nowe Ulepszacze:

ulepy.jpg

A to tylko cześć tego co się zmieniło !

Zapraszamy do gry oraz na serwer Ts-LoL.pl smile.png

Legenda Metin2!

sig_team.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...