Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2 [Easy/medium]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

75 wbijesz w jakies 15 min od 1 poziomu

pamietam s1 kozacko sie gralo gralem na poczatku co gralo po 200 / 300 ludzi

serwer moge polecic ;0

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Jutro będzie Client prawdopodobnie już :)

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Specjalista
Opublikowano

Ten serwer albo bedzie zaj**isty albo padnie po kilku miesiacach jak padl ostatni glador s2 ;)

Ale napewno zagram <3

Trzeba stworzyc Chosen na tym serwie jak na S1 ;D

Chosen pamiętam ta gildie :P

Ogólnie powiem tak w choj dużo osób się wypowiada lecz choja wiedzą jak było,lecz to tylko szczegół.

DivineWord - zobaczcie ile on kurfa stoi i graczy jest dużo i się nie żalą jak takie małe dzieciaki.

Doczytałem też że Dark uważa graczy za dzieci,chłopie jeżeli to czytasz to on napisał o swoich kolegach a nie kurfa o graczach... (Czytanie ze zrozumieniem nie boli) Fakt brakuje dużo rzeczy na divine i jest parę bugów lecz ja grałem tam od startu serwera jakieś 1,5 roku i się nigdy nie żaliłem administracji że mnie okradziono czy coś,tylko grałem od nowa...

Glador - też bardzo dużo czasu włożyłem w ten serwer,och są z niego wspomnienia,lecz to nie znaczy że gdy wystartuje s2 s1 padnie,nigdzie nie ma tak napisane i raczej nie będzie,serwery Darka są legendom bo w 2011 roku jak one wystartowały to były najlepsze serwery metin2 w Polsce. A pamięta ktoś może DivineWord s1 ?? Tam też nie było źle lecz szybko padł.

Więc ludzie nie gadajcie takich bzdet bo ja np. wolę taki serwer gdzie nie ma tych jebanych kostiumów/petów i choj wie czego jeszcze,takie serwery przypominają stare czasy jak się grało. A przyjdą takie ścierwa jeden z drugim i będą hejtować blablabla.

Jak wam się coś nie podoba to wypieprzać,proste i logiczne idźcie kufa na ravie do waszego boga Isamu. Może kiedyś się sami przekonacie że on nie jest taki święty,tak napierdala na fubu a sam lepszy nie jest... Ale choj nie o tym tu mowa.

Tak więc kończąc,nie gadajcie że s1 upadnie bo ja nw czy stoi jakiś jeszcze serwer z 2011 roku,a wy się jeszcze sracie,ja nw.

Ja swoją karjere z metinem skończyłem i nie zagram,lecz wszystkich nowych graczy zapraszam serdecznie na serwer...

@Dark jak już będziesz coś robił z gladorem s1 to i weź się za Divine bo to też bardzo dobry serwer jest a troszeczkę zaniedbany już.

Pozdrawiam.

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Jestem skłonny zacząć grę, lecz uważam że Dark znowu wyjebie się dupą na gladora i tylko hajs będzie liczył, obym się mylił.

W dodatku może dacie klienta i proszę was dodajcie binkę na włączanie gry od razu,bo ten wasz patcher jest taki chujowy, że albo się włączy albo w ogóle się nie włącze i aż do usranej śmierci

Opublikowano

Wejdę zobaczyć na pewno. Będzie duży online to zostanę. :D

Proponuję dodać PaySafeCard jako sposób zapłaty. Zmniejszyłoby to stratę pieniędzy po przez SMy za SMS oraz dałoby możliwość ludziom nie posiadającym własnego konta.

Pozdrawiam. ;)

Opublikowano

A ile % exp'a ?
Z przyjemnością zagram ;D

Piszę strony HTML, uczę się PHP i pisania pluginów do bukkita.

Opublikowano

A ile % exp'a ?

Z przyjemnością zagram ;D

Jeżeli jest tak samo jak na gladorze s1 to exp cały czas bardzo szybko idzie na każdym lvlu, więc raczej nie ma problemu z długim expieniem. Jedynie co się można obawiać to o zainteresowanie administracji serwerem ;/, bo dopracowany będzie na pewno.

Opublikowano

Glador jest reklamą samą w sobie, s1 stoi już nieprzerwalnie od ponad 2 lat, 500 graczy tam gra, także o czymś to musi świadczyć. ;)

Opublikowano

Graczy będzie sporo ale nie da się przewidzieć ile. Widzę chyba starają się o reklamę mam nadzieje że będzie się z kim bić w przyszłości

Opublikowano

Zobaczymy ile teraz będzie sie wbijało max lvl bo na s1 to max lvl ktoś miał po 2/3 dniach o ile pamiętam .

Opublikowano
Zobaczymy ile teraz będzie sie wbijało max lvl bo na s1 to max lvl ktoś miał po 2/3 dniach o ile pamiętam .

Będzie trochę trudniej , niewiele bo w końcu to ma być serwer do dobrej zabawy i naparzania na Arenie ,a nie zbędnego męczenia się i tracenia czasu całymi dniami i nocami na ubicie levela .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

1. Czy dropią jakieś szkatułki z mobów (wszystkich - jak na Divine), w których są ulepszacze?

2. Czy bardziej opłaca się dropić kasę na banknotach, czy potem na wysoko lvl'owych mapach kasa z mobów dropi lepiej i jest to lepszy sposób jej zdobycia?

Czy bronie do PvP mają śr/um?

Te Cracking skrzynie respią się na mapie, a po otworzeniu znikają, czy jak to działa?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...