Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2 [Easy/medium]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

@up

jesli chodzi Ci o neveriusa, to neverius stał spory czas, w porównaniu do innych serwerów jak na tamten okres (wiosna 2012), był dopracowanym serwerem, bugów nie było, lecz graczy było mało i pewnie dlatego został zamknięty.

Neverius stał długo, bo ja się nim zajmowałem, Dark oczywiście olewał wszystkie serwery tak jak to robi teraz. Dokładnie, powodem jego zamknięcia była mała liczba graczy.

Z drugim Glador S2 będzie to samo, przez pierwszy tydzień coś tam będzie wykazywać zainteresowanie, a później oleje serwer bo się pieniążki zgodzą ;)

1384449750-U247153.png

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Ja takze nie polecam calego gladora. Wyjebane w kosmonaute, tylko zysk z is bo serwery darka sa robione dla pa$ji.

Nie chc wspominac o buga h gdzie np kazda klasa miala inne dmg. Jeszcze kiedys dmg chmurki daggera, potem hity wp, potem bm jednak kosa. Tak ulepszaliscie postacie ze zrobilo sie gunwo

Opublikowano

Oni nie mogą S1 doprowadzić do porządku i już się biorą za drugi. Widać jakie podejście ma administrator. Zobaczył grosze z IS, teraz chce otworzyć drugi taki sam serwer z myślą, że podwoi dochody... gówno prawda... Wystarczyłoby S1 doprowadzić do ładu.

Opublikowano
Oni nie mogą S1 doprowadzić do porządku i już się biorą za drugi. Widać jakie podejście ma administrator. Zobaczył grosze z IS, teraz chce otworzyć drugi taki sam serwer z myślą, że podwoi dochody... gówno prawda... Wystarczyłoby S1 doprowadzić do ładu.

Jakbyście umieli czytać posty to było by dobrze pisałem że wraz z startem serwera s2 zostanie wgrany update na s1 naprawiający wszystko to co tu .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

potrafie czytac ;] kiedy byles na s1 ? chociazby 4um ?

Gdzie się podziały zgłoszenia ? normalne, że usuneliscie bo po co je rozpatrywac..

Zresztą nie ma co dyskutować z Toba, wszystko wiesz lepiej, nie potrafisz przyjac krytyki ani rzyznac sie do bledu. 50 innych powie ci to samo.

Opublikowano

Ten serwer albo bedzie zaj**isty albo padnie po kilku miesiacach jak padl ostatni glador s2 ;)

Ale napewno zagram <3

Trzeba stworzyc Chosen na tym serwie jak na S1 ;D

je0o.png

Opublikowano

Szkoda że nie jest to stary glador s2 który był hardem/medium zajebiście sie grało

NIE POLECAM NOWEJ JAKOŚCI ,SAME BUGI, STRATA  CZASU

Opublikowano
DarkSince - Jak chcesz S2 to musisz przejść przez ten most.

Żyjesz światem czy gra już opanowała twój mózg ?

Serwer będzie posiadał TeamSpeak ? Kiedy podacie strone i download

Strona i Client będą dzień przed startem :)

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Mam nadzieje, że 2/3 dni nie będzie sie wbijało max lvl....

Opublikowano

Dark nigdy się nie zmieni i zawsze będzie miał wyrąbane na wszystkie serwery i dopóki to nie upadnie to nie zrozumie co tak naprawdę straci.

Na Divine World S2 gram od 2011 roku czyli od otwarcia i tak naprawdę ten serwer miał dwa poważne update z tego co pamiętam.

Szczepan czyt. Usama Su Kocken bawi się w banowanie graczy, a w dodatku podał passy swojemu sąsiadowi i bez dania mu eq automatycznie każdy wyrywa perma.

I to jest Administrator? Zrób Dark coś z tym, bo wiem, że nie tylko ja Ci piszę o tym.

Z Gladora S2 może coś i będzie, ale i tak po kilku miesiącach się wypali.

Opublikowano

Napisał, że client będzie dostępny później. Pewnie zagram na serwerze... ale.. jedno pytanie. Jaki będzie maksymalny ABS na magię? ;)

Edit: Jeszcze chciałbym się dowiedzieć co będzie z forum. Czy będzie tak samo jak kiedyś? (Jedno na dwa serwery)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...