Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2 [Easy/medium]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Bony wchodzą max?

Kim warto grać na początku?

Będzie zwój zmiany klasy?

Ciekawa zapowiedź.

Zawitam na serwie, może nawet na dłużej.

Bony max prócz ludzi chyba (20-25) tak mi sie wydaje ze na s1 bylo ale nie pamietam , na początku warto grac bodym z 2ręką do expa najlepszy był na s1

Opublikowano

Bony max prócz ludzi chyba (20-25) tak mi sie wydaje ze na s1 bylo ale nie pamietam , na początku warto grac bodym z 2ręką do expa najlepszy był na s1

Na gladorze kazda profka jest dobra;]

Opublikowano

Na gladorze kazda profka jest dobra;]

ale mówie że do expa, na metki bo 2reka ma najwiekszy dmg i najszybciej sie metki ciśnie

Opublikowano

z wyczekiwaniem na start serwera , mam jedno pytanko do administracji mianowicie czy będą świąteczne eventy na s2 ?

oraz czy nie jest za słaba reklama ? wiem że s1 jest rozreklamowany , znany itd lecz małą aktywność widzę na forum co do s2

Opublikowano

Przez dobre 3h nie ujedziemy z lagami, tyle wiary wbije ^^

Przydała by się już prezka.

No chyba nie.

Administrator jest profesjonalistą akurat w dziedzinie zabezpieczenia serwerów, co można potwierdzić jego każdym projektem... żaden z nich nie miał nigdy problemów z lagami czy offami przez ddosy czy tez jakimiś włamami więc chill.

Opublikowano

No chyba nie.

Administrator jest profesjonalistą akurat w dziedzinie zabezpieczenia serwerów, co można potwierdzić jego każdym projektem... żaden z nich nie miał nigdy problemów z lagami czy offami przez ddosy czy tez jakimiś włamami więc chill.

Zgadzam się :D grałem na każdym serwie Darka i można pogratulować mu umiejętności ,lecz przydałaby się też aktywność Admina w grze .

Opublikowano

z wyczekiwaniem na start serwera , mam jedno pytanko do administracji mianowicie czy będą świąteczne eventy na s2 ?

oraz czy nie jest za słaba reklama ? wiem że s1 jest rozreklamowany , znany itd lecz małą aktywność widzę na forum co do s2

Dołączam się do pytania czy będzie event świąteczny?

Opublikowano

Wątpie aby było tak dużo ludzi.

Każdy youtuber jak zobaczy ten serwer to bedzie nagrywać, bo to niezła forma wybicia się na takim serwerze.

Opublikowano

Kurcze wszzystko fajnie elegancko, ale Dark będzie przez pierwszy tydzień bądź dwa, potem już darka nie ma siedzimy sami i liczba graczy spada, bugi rosną, a on tylko liczy hajs.

Siedzą GM'owie na serwerze ,a my naprawiamy bugi .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Zgadzam się z up, glador to legenda alez co bedzie z s1? upadnie? nie wiadomo tam jest cała topowa ekipa

Tam zostanie wgrany update pisałem to już ...

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...