Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2 [Easy/medium]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

Może mi łaskawie odpiszesz bo czekam od dobrych 6miechów na hasło które miało być w sierpniu..? S1 padnie? Jebać hejterów najlepsze serwery od DarkSince tylko że s1 zaniedbane;x

Za dużo kasy na stukał, dlatego ma wyjebke w serwer .

Gwarantuje, że z s2 będzie to samo :)

Opublikowano

To samo prawie z s1 nie zgaram iz admini maja serwer w dupie i nie naprawiaja bugow czasem wbija j zrobia jakis nedzny event z ktorego nic nie ma zyskow. Nie polecam to jest moja opinia wasza moze byc inna ja wymienilem jak jest na s1 w obecnej chwili. Akurat to fakt co sie dzieje na s1

Opublikowano

Najlepszy serwer Easy na jakim gralem. Beda jakies zmiany ? i czy nadal kiedy body robi szarze zabiera mu 70k hp ?

[center][img=http://alistria.eu/pliki/sygny/sygna1.png][/center]

Opublikowano

Człowiek pisze co mu na sercu leży i zazdrość bije po głowie . Nigdy nie widziałes eq navi na serwerze i nie zobaczysz :)

Moi kumple koleżko już wyrośli dawno z metina ,a skoro masz takie dobre wiadomości co moi koledzy to nie mają to po prostu tłumaczysz sobie że topka to moi graczę ,a ty nie potrafisz im dorównać? Każdy próbuje siebie oszukać bo prawda Cię boli i to tyle w temacie .

Mógłbyś wymienić serwery które padły po miesiącu bo nie wiem czy mi pamięć szwankuje czy po prostu wiesz lepiej ode mnie ?

Mówiąc że bazę gladora miał prawię każdy masz na myśli również siebie mógłbyś być tak uprzejmy i podzielić się tą jakżę cenną bazę czy użyłeś słowa każdy bo chciałbyś abyś tak było :>

Powodzenia w szukaniu :)

Nie napisalem po miesiacu tylko kilku miesiacach.Mam na mysli divine s1 oraz gladora s2.Tego powinenes nazwac s3.

Oczywiscie nie polecam

Opublikowano

Kurwa w końcu !!! od roku na to czekałem po tym jak mnie okradli na s1
Mysle że będzie w chuj online , bo s1 jest najlepszym easy w polsce ale ludzie nie chcą grać bo juz kazdy ma tam 250lvl .. a tutaj będzie wszystko od początku także pompa xD

Pff bez sens ten człowiek tyle was w ciula robi że szkoda gadać ... a wy się dalej dajecie .... Wypuści serwer zarobi dalej na opłacenie serwera na pół roku i zamknie tak samo jak poprzednie serwery :) a wy naiwni się dajecie szkoda gadać ... tak samo jak u Lourta :)

Nie rozumiem takiego myślenia kurwa ..... po co ktokolwiek miałby robić serwer na miesiąc i zamknąć jak ludzie grają ? Nigdy w historii metina nie zamknięto żadnego serwera po miesiącu tylko zdarzyło sie włamanie albo inne problemy, ktorych tutaj na pewno nie będzie bo admin ma 3 letnie doswiadczenie. A o lourcie nawet sie nie wypowiadaj bo znam go lepiej niz malo kto i jedyny serwer jaki zamknął z własnej woli to byl paradisemt2 z powodu 50 online. Na wszystkich innych ludzie go robili w chuja jak dobrze wiecie (np. triador)

Opublikowano

Mam nadzieję, że nie będzie tak jak z poprzednim serwerem i będzie stał nawet jeśli nie uzyskacie domyślnej liczby graczy? To był hard o ile dobrze pamiętam.

Opublikowano

A na co to komu? A po co?

Co się stanie z s1?

Wydaje mi się, że większość będzie chciała zacząć od nowa i wtedy na s1 zostanie 200 osób?

PS Widzę, że naprawiliście mordkę szamance XDD

tumblr_o19rjjpQB21udwsc5o3_540.gif

.icon_eq.gif

Opublikowano

dark wszystko pięknie fajnie ale ja i wszyscy chcemy wiedzieć co z s1? nie po to wszyscy robili eq itd byś sobie s2 robił a inne miał w dupie...

nie wspominając już że nie potrafisz głupiego hasła zmienić od 6 miesięcy co zapewne max 10 min by to trwało, i jeszcze go bezczelnie olewasz -.- i za pewne z s2 za jakiś czas też będziesz miał w dupie. Odpisz tylko co z s1-.-

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

SERWER fajny :p Ale s2 glador <medium> już dark zrobiłeś po 2 miesiącach grało nas 50 xD bo olałeś serwer i reklamę :p ale mimo to ze poprzednia odsłona padła tak szybko ,,,,

ZAGRAM NA 100% bo robisz dobre serwery ale ostatnia szansa byś zajmował się serwerem :P do zobaczenia 20 na serwie :P

Uwielbiam gre na serwerach SkyBlock

Masz fajny serwer SkyBlock? Napisz do mnie!

Na serwerach jestem pod nickie Karviooo

Opublikowano

serwer praktycznie taki sam jak s1, nie polecam serwerów DarkSince, zniknie ci eq to masz gwarantowane zero pomocy, a jeśli już się doczekasz to powie ci że twoja wina, ''za łatwe passy miałeś'' ! :)

Opublikowano

serwer praktycznie taki sam jak s1, nie polecam serwerów DarkSince, zniknie ci eq to masz gwarantowane zero pomocy, a jeśli już się doczekasz to powie ci że twoja wina, ''za łatwe passy miałeś'' ! :)

No i święta prawda, dlaczego ma ingerować w kradzieże? To twoje konto i to ty musisz dopilnować, aby nie stało się ono własnością kogoś innego :)

Opublikowano

No i święta prawda, dlaczego ma ingerować w kradzieże? To twoje konto i to ty musisz dopilnować, aby nie stało się ono własnością kogoś innego :)

Tylko, że u niego jest cud jak wejdzie do gry i odpisze;] Wogóle on olewa s1 to i będzie olewać s2, wątpię w tak szybką zmianę osoby. Serwera nie polecam, może i jego s1 stoi długo ale kontakt z adminami zerowy.

Opublikowano

Nie potwierdzę ani też nie zaprzeczę, ponieważ na s1 grałem maksymalnie 2 tygodnie i było to jakieś 1,5 roku temu, jednak uważam, że pilnowaniem porządku w grze mogą zajmować się jego pomocnicy oczywiście jeśli takowych zatrudni.

Opublikowano

nie święta prawda, bo to była akcja że połowa serwera straciła eq w nocy, czekaliśmy na niego na tsie z 6h a gdy się doczekaliśmy to wbił na 5min i stwierdził że to nasza sprawa, tyle go widzieliśmy.. :)

Opublikowano

Zagram na 100% s1 mi się nie podobał bo ma za dużo bugów , mam nadzieje że naprawicie:

- Resp jajek na wymiarze

- Zbugowane statystyki po resecie skili

- Wywalanie metka jak się gdzieś tp

- Poprawione napisy po wykonaniu misji (dodatkowe bonusy)

Pozdrawiam NiDyDrop !

:)

Opublikowano

nie święta prawda, bo to była akcja że połowa serwera straciła eq w nocy, czekaliśmy na niego na tsie z 6h a gdy się doczekaliśmy to wbił na 5min i stwierdził że to nasza sprawa, tyle go widzieliśmy.. :)

Trzeba było to uwzględnić w pierwszym poście. Zaskoczyłeś mnie, myślałem, że administracja serwera, który chwali sobie tak wiele osób nie dopuszcza do takich sytuacji. Tym bardziej, że wina leży po ich stronie. Co prawda i tak pewnie spróbuje tutaj swoich sił, jednak pod warunkiem, że Dark znajdzie sobie kogoś kompetentnego kto będzie potrafił odwalić robotę za niego w czasie gdy ten będzie nie obecny bądź nie będzie miał na to czasu czy chęci.

Opublikowano

Trzeba było to uwzględnić w pierwszym poście. Zaskoczyłeś mnie, myślałem, że administracja serwera, który chwali sobie tak wiele osób nie dopuszcza do takich sytuacji. Tym bardziej, że wina leży po ich stronie. Co prawda i tak pewnie spróbuje tutaj swoich sił, jednak pod warunkiem, że Dark znajdzie sobie kogoś kompetentnego kto będzie potrafił odwalić robotę za niego w czasie gdy ten będzie nie obecny bądź nie będzie miał na to czasu czy chęci.

na zbyt wiele bym nie liczył.., stawia s2 na miesiąc max dwa, byle zarobić na kolejne opłaty s1, nie polecam ! :)

Opublikowano

s2 padł z powodu małej ilości graczy, a jako, że był to hard nie wyróżniający się niczym od innych hardów graczy ubywało więc nie było sensu trzymać serwera dla 30 osób. Myślę, że jeżeli tutaj byłaby taka sama sytuacja s1 i s2 zostałyby połączone bo chyba niczym się nie różnią.

Opublikowano

s2 padł z powodu małej ilości graczy, a jako, że był to hard nie wyróżniający się niczym od innych hardów graczy ubywało więc nie było sensu trzymać serwera dla 30 osób. Myślę, że jeżeli tutaj byłaby taka sama sytuacja s1 i s2 zostałyby połączone bo chyba niczym się nie różnią.

na początku ludzi nie brakowało, grałem to wiem ile było, lajtowo 800online, potem ludziom eq znikało to odchodzili, gdyż szanowny DarkSince na wszystko miał wyje**** :)

Opublikowano
Może mi łaskawie odpiszesz bo czekam od dobrych 6miechów na hasło które miało być w sierpniu..? S1 padnie? Jebać hejterów najlepsze serwery od DarkSince tylko że s1 zaniedbane;x

S1 nie pójdzie w nie pamieć, zostanie tam wgrany update ulepszający serwer do tej samej wersji z nowościami i będą różnić się EXPEM tutaj będzie trudniej nabić lvl,

Nie spamuj na temat hasła bo każdy ma swój mail po to aby przywrócić sobie hasło na niego .

Dokładnie serwer s2 były został wyłączony z powodu braku ilości graczy ale ja o nim nie zapomniałem i na pewno przywita on jeszcze mpcforum .

Na pozycje Administracji awansuje dwie osoby które pracują ze mną od samego początku .

Tylko, że u niego jest cud jak wejdzie do gry i odpisze;] Wogóle on olewa s1 to i będzie olewać s2, wątpię w tak szybką zmianę osoby. Serwera nie polecam, może i jego s1 stoi długo ale kontakt z adminami zerowy.

Kontakt dostępny jest na forum od zawsze i zawsze jest rozpatrzone każde zgłoszenie .
na zbyt wiele bym nie liczył.., stawia s2 na miesiąc max dwa, byle zarobić na kolejne opłaty s1, nie polecam ! :)

Serwer będzie stał dotąd dopóki graczy mu nie braknie .

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

S1 nie pójdzie w nie pamieć, zostanie tam wgrany update ulepszający serwer do tej samej wersji z nowościami i będą różnić się EXPEM tutaj będzie trudniej nabić lvl,

Nie spamuj na temat hasła bo każdy ma swój mail po to aby przywrócić sobie hasło na niego .

Dokładnie serwer s2 były został wyłączony z powodu braku ilości graczy ale ja o nim nie zapomniałem i na pewno przywita on jeszcze mpcforum .

Na pozycje Administracji awansuje dwie osoby które pracują ze mną od samego początku .

Kontakt dostępny jest na forum od zawsze i zawsze jest rozpatrzone każde zgłoszenie .

Serwer będzie stał dotąd dopóki graczy mu nie braknie .

jak to się mówi, dobra ściema połowa sukcesu.., powodzeniu w zarabianiu hajsów na opłatę s1 :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...