Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedź]GladoR s2 [Easy/medium]

DarkSince

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na początku ludzi nie brakowało, grałem to wiem ile było, lajtowo 800online, potem ludziom eq znikało to odchodzili, gdyż szanowny DarkSince na wszystko miał wyje**** :)

Moim zdaniem ludzie odchodzili ze względu na monotonność gry na nim. Sam z tego powodu odszedłem.

• Odpowiedzi 218
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano
jak to się mówi, dobra ściema połowa sukcesu.., powodzeniu w zarabianiu hajsów na opłatę s1 :)

Ciężko mi powiedzieć jakie Ty masz myślenie ale masz je fatalne . Skoro s2 miałby zarabiać na opłaty s1 to nie prosciej by bylo zamknac s1 i aby s2 zarabial sam na siebie ? Czasmi jak coś napiszecie to ja nie wiem czy mam śmiać się czy płakać . Pokazałeś że inteligencją to Ty nie zabłyśniesz prędko :>

Pliki GladoR s1/ Divine / GladoR'a s2 medium/hard

Możemy się jakos dogadać w sprawie plików PW

New Project Start Workout

Opublikowano

Ciężko mi powiedzieć jakie Ty masz myślenie ale masz je fatalne . Skoro s2 miałby zarabiać na opłaty s1 to nie prosciej by bylo zamknac s1 i aby s2 zarabial sam na siebie ? Czasmi jak coś napiszecie to ja nie wiem czy mam śmiać się czy płakać . Pokazałeś że inteligencją to Ty nie zabłyśniesz prędko :>

jeśli chodzi o inteligencje to ty nie zabłyśniesz nigdy, gdybyś wyłączył s1 to na s2 nie miał byś nawet co liczyć na te 100online.. :)

Opublikowano
jeśli chodzi o inteligencje to ty nie zabłyśniesz nigdy, gdybyś wyłączył s1 to na s2 nie miał byś nawet co liczyć na te 100online.. :)

Trzeba umieć dostrzec swoje słabości poczekamy do piątku zobaczymy jeżeli graczy będzie mało to znak że coś jest nie tak i trzeba umieć odpowiednio zmotywować się do pracy ,a nie odpuszczać bo się jest słabym tylko to trenować .

PS. Co ma do tego że jak bym wyłączył s1 to na s2 nie miał bym graczy nie wiem skąd takie teorie trefne masz ale bujnej wyobraźni trzeba pogratulować

Opublikowano

Mam nadzieje Dark, że czegoś się nauczyłeś przez czas "prowadzenia" s1, oraz przez porażkę poprzedniego s2.

Dam Ci jedną radę - nie bierz "kumpli" do prowadzenia serwera, bo już raz widzieliśmy jak to się skoczyło.

Na s1 masz wielu naprawdę ogarniętych osób i to właśnie tam powinieneś szukać ludzi do pomocy od strony gry.

Liczę też, że nabrałeś jakiegokolwiek szacunku dla swoich graczy, bo bez nich nie miałbyś niczego, a na GladoR s1 olałeś wszystkich.

PS: Nadal ubolewam nad moją zbanowaną postacią Nakashi, której powodu bana nie znam tak na prawdę do dziś :)

Jeszcze raz powodzenia na starcie :)

~ Nakashi

Opublikowano

Trzeba umieć dostrzec swoje słabości poczekamy do piątku zobaczymy jeżeli graczy będzie mało to znak że coś jest nie tak i trzeba umieć odpowiednio zmotywować się do pracy ,a nie odpuszczać bo się jest słabym tylko to trenować .

PS. Co ma do tego że jak bym wyłączył s1 to na s2 nie miał bym graczy nie wiem skąd takie teorie trefne masz ale bujnej wyobraźni trzeba pogratulować

większość wie po co ty te serwery stawiasz, ci co nie wiedzą to mają okazje dopiero się przekonać :)

Opublikowano

na zbyt wiele bym nie liczył.., stawia s2 na miesiąc max dwa, byle zarobić na kolejne opłaty s1, nie polecam ! :)

Ja pierdole tacy ludzie mnie załamują ...... jaki jest sens trzymania serwera na miesiąc ? Jak będzie na siebie zarabiał to po co go zamykać ? Żeby był hajs na opłacenie s1? Przecież oba serwery będa na jednym dedyku to i tak będzie płacił tyle samo....

na początku ludzi nie brakowało, grałem to wiem ile było, lajtowo 800online, potem ludziom eq znikało to odchodzili, gdyż szanowny DarkSince na wszystko miał wyje**** :)

Nie wymądrzaj sie bo było od samego poczatku 300 online , a ludzie przestawali grać bo serwer był po prostu nudny (dark już nigdy nie bierz sie za hardy)

Opublikowano

Ja pierdole tacy ludzie mnie załamują ...... jaki jest sens trzymania serwera na miesiąc ? Jak będzie na siebie zarabiał to po co go zamykać ? Żeby był hajs na opłacenie s1? Przecież oba serwery będa na jednym dedyku to i tak będzie płacił tyle samo....

Nie wymądrzaj sie bo było od samego poczatku 300 online , a ludzie przestawali grać bo serwer był po prostu nudny (dark już nigdy nie bierz sie za hardy)

nudny jesteś ty i twoje posty, nie wiesz jak było to zamilcz i wyjdź, będzie organizowana impreza ''random party'' to cię zaproszę.. :)

Opublikowano

Darku Ale crypto ci pisał i miałeś mi zmienić już dawno te hasło a że nigdy cie na forum nei ma to co... do email nie pamietam hasła podałem all cryptowi i czekam na te hasło...

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Ciekawe, czy "nowy" S2 wytrzyma tak długo jak poprzedni S2. :)

Ciekawa logika swoją drogą - S1 się sypie, to zamiast go naprawić, bierzecie się za drugi serwer, który na pewno będzie tak samo niedopracowany i zbugowany jak tamten. Aktualne zainteresowanie administracji: 0%, Crypto lubi obiecywać nowości i patche naprawiające, które - jeżeli już wychodzą - mają kosmiczne opóźnienie, chociaż on i tak jest jeszcze z tych, którzy się pojawiają. Co do Ciebie, Darkusiu - kiedy ostatnio wchodziłeś na serwer? :>

Nie polecam serwera, przez pierwszy tydzień ekipa się będzie jarać nowym dzieckiem w rodzinie bugorów, a potem kasiorka z item shopu wpadnie i nagle aktywność czerwonych się zmniejszy.

Opublikowano

Po negatywnych opiniach można stwierdzić, że administracja po tych dwóch latach się zmieniła. Czyżby hajs się po prostu kończył? :ninja:hajs,hajs,hajs,hajs,hajs...

Twoi znajomi wyrośli z Metina tak? Czyli uważasz graczy na twoich serwerach za samych dzieciaczków?

Macie ostrą konkurencję, ciekawe który serwer wygra graczy. Powodzenia, piąteczka.

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Ciekawa logika swoją drogą - S1 się sypie, to zamiast go naprawić, bierzecie się za drugi serwer, który na pewno będzie tak samo niedopracowany i zbugowany jak tamten. Aktualne zainteresowanie administracji: 0%, Crypto lubi obiecywać nowości i patche naprawiające, które - jeżeli już wychodzą - mają kosmiczne opóźnienie, chociaż on i tak jest jeszcze z tych, którzy się pojawiają. Co do Ciebie, Darkusiu - kiedy ostatnio wchodziłeś na serwer? :>

Nie polecam serwera, przez pierwszy tydzień ekipa się będzie jarać nowym dzieckiem w rodzinie bugorów, a potem kasiorka z item shopu wpadnie i nagle aktywność czerwonych się zmniejszy.

Serwerem bedą zajmować się dwaj nowi GM'owie , ja i tobiasz pozostaniemy od spraw technicznych i zadbamy o to najlepiej jak tylko się da :)

Opublikowano

Serwerem bedą zajmować się dwaj nowi GM'owie , ja i tobiasz pozostaniemy od spraw technicznych i zadbamy o to najlepiej jak tylko się da :)

Śmiem wątpić, zwłaszcza po tym, co spotkało S2 i jak podupadł S1. Jesteście dobrzy, jeżeli chodzi o obiecywanie, ale wykonanie pozostawia wiele do życzenia. Pod tym względem przypominacie nieco polskich polityków :>. Ale co ja tam mogę wiedzieć o pracy waszego teamu, skoro tylko moderowałam forum xD.

Niemniej skoro obiecujecie, to może się ktoś na to nabierze. A jeżeli znowu nic z tego nie wyjdzie, to niech nikt nie mówi, że nie ostrzegałam :D

Opublikowano

Kurw@ już mam dość ostatni raz pytam

ZMIENISZ MI TE HASŁO W NAVI CRYPTO CI GADAŁ I ZAPYTAJ SIE GO BO MOWIL ZE w lipcu bedzie zmienione a co? grudzien jest i bede spamil jak nie dostane odp

@SiteXoWy Top1 Ninja? Zapraszam na serwer pokaże ci prawdziwą top1 ninje ;)

qhnkxc.jpg

Opublikowano

Kurw@ już mam dość ostatni raz pytam

ZMIENISZ MI TE HASŁO W NAVI CRYPTO CI GADAŁ I ZAPYTAJ SIE GO BO MOWIL ZE w lipcu bedzie zmienione a co? grudzien jest i bede spamil jak nie dostane odp

To nie miejsce na takie posty. Poza tym myślę, że od lipca zrobiłbyś lepsze konto niż to, o którego zmianę hasła tak prosisz. :huh:

Co do ludzi piszących negatywnie o serwerze - sądzę że najlepszym wyjściem będzie, jeśli przestaniecie się udzielać w tym temacie. Piąteczka. ~ Cirkays.

EDIT:

Nie chcę mi się robić kolejnego postu, napiszę ci tutaj. Grałem na tym serwer w dzień premiery, byłem top 1 ninją przez jakieś 2 tygodnie gry, po czym przestałem grać. eloszka bólodupie. ^_^

Tak, lubię kolory.

​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs ​hajs, hajs :ninja:

~ Cirkays

Opublikowano

Nie? gunwo mnie to obchodzi crypto pisał ze jak beda nowosci cyz cos tam dostane moje passy na które czekam.. a co do konta mam drugie takie i dziewczynko czy chlopczyku nie wcinaj mi sie w rozmowe z darkiem bo ja tu gram prawie od poczatku i wiem co nie co na temat tego serwa

Dark może mi podasz gg czy coś to sb tam popiszemy na spokojnie hm?

qhnkxc.jpg

Opublikowano

ok to czemu na s1 też tak nie może być? czym on jest gorszy ze musiałeś zrobić s2?

KsdzBq1.jpg

Opublikowano

Człowiek pisze co mu na sercu leży i zazdrość bije po głowie . Nigdy nie widziałes eq navi na serwerze i nie zobaczysz :)

Z tego co pamietam to Xanik sprzedawał tam itemki jak pojebany dlatego wyleciał z teamu.

Moi kumple koleżko już wyrośli dawno z metina ,a skoro masz takie dobre wiadomości co moi koledzy to nie mają to po prostu tłumaczysz sobie że topka to moi graczę ,a ty nie potrafisz im dorównać? Każdy próbuje siebie oszukać bo prawda Cię boli i to tyle w temacie .

Spoko że np na Divine S2 sobie robiliśmy prywatne eventy bo mieliśmy dostęp do GM-a od twojego kumpla a ile pieczęci na allegro się sprzedało to już nawet nie będę mówił.

Mógłbyś wymienić serwery które padły po miesiącu bo nie wiem czy mi pamięć szwankuje czy po prostu wiesz lepiej ode mnie ?

Mówiąc że bazę gladora miał prawię każdy masz na myśli również siebie mógłbyś być tak uprzejmy i podzielić się tą jakżę cenną bazę czy użyłeś słowa każdy bo chciałbyś abyś tak było :>

Powodzenia w szukaniu :)

Tego marnego harda co miałeś na N to nawet tygodnia nie wytrzymał.

oLqzgYC.png

Opublikowano

@up

jesli chodzi Ci o neveriusa, to neverius stał spory czas, w porównaniu do innych serwerów jak na tamten okres (wiosna 2012), był dopracowanym serwerem, bugów nie było, lecz graczy było mało i pewnie dlatego został zamknięty.

Opublikowano

Gladuś Gladorek :* S2 jeszcze :* hehe

Zagram na 100 % bo lubie Gra gra .. Gradoly xD hehe dobra koniec wygłupiania ;p

1. Zmniejszono liczbe ulepszaczy na dany przedmiot ?

2. Czym się różni s1 od s2 ? bo kurdeesz .. różnicy nie mogę dostrzec . NPC chyba tacy sami .. drop banknotów tu też jest

Opublikowano

Gladuś Gladorek :* S2 jeszcze :* hehe

Zagram na 100 % bo lubie Gra gra .. Gradoly xD hehe dobra koniec wygłupiania ;p

1. Zmniejszono liczbe ulepszaczy na dany przedmiot ?

2. Czym się różni s1 od s2 ? bo kurdeesz .. różnicy nie mogę dostrzec . NPC chyba tacy sami .. drop banknotów tu też jest

Są troche zmniejszone raty z tego co można wyczytać z postów DarkSince + nowości.

xb4c9CP.png

Serwer, który sprawi, że przypomnisz sobie dlaczego zacząłeś grać w metina :) 

Opublikowano

Jak najlepiej się da? Tak to czemu nie "zadbaliście jak najlepiej się da" o S1?

S1 nie pójdzie w nie pamieć, zostanie tam wgrany update ulepszający serwer do tej samej wersji z nowościami i będą różnić się EXPEM tutaj będzie trudniej nabić lvl, Spoko, tylko, że na S1 już dawno miał być update...

Nie spamuj na temat hasła bo każdy ma swój mail po to aby przywrócić sobie hasło na niego . Nikt by Ci że tak powiem "dupska nie zawracał" gdyby przywracanie działało...

Dokładnie serwer s2 były został wyłączony z powodu braku ilości graczy ale ja o nim nie zapomniałem i na pewno przywita on jeszcze mpcforum .

Na pozycje Administracji awansuje dwie osoby które pracują ze mną od samego początku .

Kontakt dostępny jest na forum od zawsze i zawsze jest rozpatrzone każde zgłoszenie . Mhm... Tylko szkoda, że dział zgłoszenia został usunięty i ty ostatnio na forum byłeś w Sierpniu... Chyba że jest nowe forum gladora o którym nie wiem ;o.

Serwer będzie stał dotąd dopóki graczy mu nie braknie . Chyba dopóki będą zyski.

Trzeba umieć dostrzec swoje słabości poczekamy do piątku zobaczymy jeżeli graczy będzie mało to znak że coś jest nie tak i trzeba umieć odpowiednio zmotywować się do pracy ,a nie odpuszczać bo się jest słabym tylko to trenować . Gdybyś taki był naprawdę to nie trzeba byłoby odpalać S2, sorry S3 bo na S1 liczba graczy przekraczała by +700 osób.

PS. Co ma do tego że jak bym wyłączył s1 to na s2 nie miał bym graczy nie wiem skąd takie teorie trefne masz ale bujnej wyobraźni trzeba pogratulować Bujną wyobraźnie to ma Crypto bo pisze, że ty update wpuścisz.

Jednym słowem cały ten S2 to kpina...

PS 69 post :D

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...