Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Płacą to chyba Tobie baranie za Twoje durne komentarze :) Hejtujesz każdy serwer jak leci? Czy tym sposobem promujesz swój WebMetin.pl ? :D

Na temat swojego serwera wiem więcej niż sobie potrafisz wyobrazić pajacu

Dodam jeszcze tylko jedno "wypierdalaj z tematu" :P

Serwer polecam :)

Czytanie ze zrozumieniem to jedna z Twoich słabszych stron? Szukasz spiny, to mówiłem pw lub TS, bo pisać każdy potrafi. WebMetin to nie jest mój serwer, ja go tylko promuje ( na profilu ) i nie hejtuje serwerów bez powodu.. tak, wypierdalam z tego tematu, bo niestety nie będę się zniżał do poziomu 0 jakim Ty jesteś.

Nie pozdrawiam, nie polecam.

ps: przynajmniej ktoś wam tą prezke podbija..

10616653_1489419637980205_70507861520869

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

jak dla mnie bomba , serwer taki jaki chciałem lecz po co te kostiumy ale ciul ^^. powodzenia.

DarkNe3s | Projekt Nad Serwerem Metin2

y5xzxs.jpg

"Cross Bogiem , Moc Nałogiem , Życie zabawą , zębatka podstawą"

170 postów / Done.

• 2 tygodnie później...
Uczeń
Opublikowano

Duzo osob on?

I jak tak patrzylem na te posty tego "Wezzego" to wydaje sie dzieckiem^^, bez kitu duzo ludzi moze odejsc przez niego

Opublikowano

Duzo osob on?

I jak tak patrzylem na te posty tego "Wezzego" to wydaje sie dzieckiem^^, bez kitu duzo ludzi moze odejsc przez niego

Weezy nie ma serwerze :)

Serwer polecam

Opublikowano

Naturalnie prezentacja raczej zachęca niż odrzuca zlukam serwer i może coś na temat napisze

1390155547-U554535.jpg
Opublikowano

Jeśli ktoś szuka serwera na dłużej,gdzie nie wbija się max lvl w tydzień,to Negros jak najbardziej będzie dobrym wyborem. Ponadto w dalszym ciągu wprowadzane są nowości, wiec każdy znajdzie tu coś dla siebie,gorąco polecam :)

Anisha_awat_600_200.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...