Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 228
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

szkoda ze bony nie wchodza max ..

Bony wchodzą tylko w 2 wartościach, max albo prawie max, tak więc bonuje się lajtowo

No nie kolejny serw który prezentuje weezy,bardzo nie polecam,typ tylko is ehh długo wam nie postoi a szkoda ,wezzy haha.

Nie wiem co masz do niego, lecz nie próbuj oskarżać serwera o to ze jest typowo pod IS.

99% przedmiotów które znajdują się w IS jest do zdobycia również na grze, a ten pozostały 1% to przedmioty które nie są niezbędne do rozgrywki i da się spokojnie grać bez IS.

Opublikowano

wszystko super, pięknie tylko tych hwangów bym się pozbył, zamienił je na jakieś inne zbroje, gdyż tych hwangów jest masa na innych serwerach i się już przeżarło większości poprostu, powodzenia :)

Opublikowano

Do serwa nic nie mam nawet spoko ale jeśli weezy bd grał na nim to z kuplami rezygnujemy bo jak na każdym serwie zrobi jakiś idiotyczny filmik dostanie sm i potem lata cieszy się i wyzywa a ty człowieku się męcz. A to ,że ma jakieś tam suby to nie obiawia uwielbienia i dużej ilości widzów ale tego ,że robi jakieś tam konkursy i rozdaje konta na upadłych serwerach i tylko dlatego ma suby,dzięki niemu masz 3 osoby więcej ale ponad 20 mniej,a szkoda bo serw nawet wpada w oko mam nadzieje ,że jakoś to ogarniecie.

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Nie rozumiem jak mają to ogarnąć co -_- ? Nie mogą mu zabronić wbić na serwer.. Ale co jak co zgodzę się z tobą weezy to taka osoba ,która każdy serwer metin2 obrzydza i przez niego nie da się grać. Wątpię, że coś zrobią w tym kierunku.

Opublikowano

Do serwa nic nie mam nawet spoko ale jeśli weezy bd grał na nim to z kuplami rezygnujemy bo jak na każdym serwie zrobi jakiś idiotyczny filmik dostanie sm i potem lata cieszy się i wyzywa a ty człowieku się męcz. A to ,że ma jakieś tam suby to nie obiawia uwielbienia i dużej ilości widzów ale tego ,że robi jakieś tam konkursy i rozdaje konta na upadłych serwerach i tylko dlatego ma suby,dzięki niemu masz 3 osoby więcej ale ponad 20 mniej,a szkoda bo serw nawet wpada w oko mam nadzieje ,że jakoś to ogarniecie.

Ciesze się jeszcze coś ?

To że robie konkursy moja sprawa

Widzów tylko z konkursów ? hahaha jaki ty śmieszny jesteś koleś ... dziwne że przy 1500 widzach wyswietlenia prezentacji serwer metin2 średnia to 974 coś Ci nie pykło :(

Serie z Ventr*** ogląda 400-1000 osob . Ogólna średnia wyświetlen to 851

Na kolejnym serwerze piszesz " oj bo weezy to 20 osob nie bd gralo " jak ty kolegów nie masz . Pierdolisz człowieku tak że az głowa boli piszesz tak aby mnie oczernic a nawet 5 osob bys nie zdjął na ten serwer :)

Pod Avreathem pisaleś to samo

pod Ventrisiem to samo

jeszcze pod czymś ?

Nie pasuje Ci że mam IS ?

ZROB KONTO NA YT I NAGRYWAJ

KTO CI BRONI ?

3d551e4f61a7.png

Narazie pozdro i potańcz

~~ Masz swój własny prywatny serwer Metin2 ? Potrzebujesz Reklamy ? Spójrz ! ~~

http://www.mpcforum.pl/topic/1117094-zostane-youtuberem-1800-widzow-sol-macz-pompa/

Opublikowano

ZAPRASZAM JUTRO ALL NA START 14:00 BĘDZIE KURWA NOCKA POMPA WSZYSTKO W JEDNYM !

WSZYSCY WBIJAĆ TUTAJ REJESTROWAĆ SIĘ I WIDZIMY SIĘ JUTRO 14:00. BYE !

Opublikowano

Haha zabawny jesteś chwalisz się tą maścią jak byś sam wypróbował a prawda jest taka ze bez is nic nie osiągasz i nagrywasz głupie filmiki 800 osób haha jak robisz jakieś tam konkurs to może haha ciołek pzdr haha

Ps. Haha oblukajcie is chamsko wszystko jest w is ale bd równa rywalizacja haha gorąco nie polecam ;p Zobaczymy ile wytrzyma ;D

67ba115e66b3.png

Na każdym serwerze możecie znaleźć mnie pod nickiem   QuattroPorte .

Opublikowano

Mam parę pytań co do serwera :) :

1.Ciężko wbić 220lv ?

2.Czy postacie co do pvp są zbalansowane ?

3.Czy pet jest również dostępny w grze z jakiegoś dropu czy tylko IS ?

4.Czy wierzchowce są dostępne w grze chodzi mi z metków i bossów ?

5.Czy kostium jest dostępny w grze z jakiegoś dropu czy tylko IS ?

6.Czy fryzura premium jest dostępna w grze czy jakiegoś dropu lub tylko IS ?

7.Jak ja mam np 120lv a buff 80 i jestem z nim parą to mogę go teleportować na mapy 100lv+ ?

8.Czy bossy i metki jak i moby będą łatwe do zabicia czy muszę robić wp żeby ubić jakiegoś bossa ?

9.W jaki sposób zdobędę te nowe kamienie duszy ?

10.Czy pierścień słońca i księżyca jest dostępny w grze z jakiś bossów, metków, i konkursów czy tylko IS ?

11.Czy jest możliwość że bonusy będą wchodzić maksymalnie ?

12.Macie jakieś zabezpieczenia na serwer żeby nie upadł po 1 dniu ?

No i ostatnie pytanie najważniejsze !

13.Czy zrobicie jakiś ciekawy event na te święta ale wolałbym coś nowego, nie tylko choinka i skarpetki ale całkiem coś nowego na te święta :)

ddz8gi.png

Opublikowano

1.Jest możliwość zmiany profesji do jakiegoś ograniczonego poziomu np. 90 ?Bez potrzeby kupowania przedmiotu do zmiany w is ?

2. Skąd dropi np. trutka ? DT ?

Opublikowano

Uff w ostatniej chwili zauwazylem, ze weezy tu nagrywa jak dobrze, juz anulowalem pobieranie na szczescie w sama pore.

Jesli admini wybieraja chamskiego cheatra na WH na reklame na yt to wiadomo co bedzie z serwerem do tego jego fani to pokolenie pseudo jp

zhda.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...